14.Atunci, hai sa o facem...

5K 246 9
                                    

Tris

M-am ridicat ca trăsnită din patul în care zăceam până mai devreme, ieșind repede pe usa, spunandu-i in graba mea lui Seby să iasă după câteva minute, ca să nu dam de bănuit...
Am ajuns în cantină, mergând spre masa unde stătea familia mea, trântindu-ma pe primul scaun găsit liber, sprijinindu-mi fruntea de umărul lui Max, mormăind ceva de neînțeles nici chiar pentru mine.
-Ce ești așa bleagă Tris? Întreaba el îngrijorat, eu oftând și dandu-mi ochii peste cap.
-Nimic important... Mormăi eu luandu-mi mâna bandajata de pe masă, la care Toby se uita terifiat...
-Ok... Dacă tu zici... Chicotește el inghiontindu-ma cu cotul.
-Șii... Voi ce ati mai făcut azi? Îi întreb curioasă, simțind o senzație ciudată, ca atunci când cineva te urmărește, dar când m-am intors, nu am observat pe nimeni.
-Eu am vacut pe cineva să ajungă de la blond... La roșu... Șuiera printre dinți Gin eu privind-o ciudat, ca apoi să privesc spre masă lui, și să văd ca blonda aceea nu e lângă el.
-Nu mi te imaginez pe tine bătând pe cineva... Si nu văd să ai un motiv bun pentru care să o bagi in spital. Mormăi eu punandu-mi mâinile din barba...
-Pai daca faptul ca a vrut să o omoare pe Cara, și mâna ta bandajată, nu sunt motive... Atunci zic pas... Mormăie ea chicotind, eu dând aprobator din cap.
-Dar cum? Zic eu cu o spranceana ridicată, ea chicotind.
-Păi, tu crezi ca, eu, cu doi parinți alcoolici care mă cotonogeau non-stop, eu mai aveam de pe ce trai? Întreaba ea chicotind, eu făcând o față de milioane.
-Doar nu... Zic eu chicotind, ea dând aprobator din cap... Bate palma nebuno!! Zic eu chicotind, noi bătând palma, ea fiind în dreaptă mea.
-Ba da, lupte de stradă bruneto!! Zice ea chicotind, eu înghiontind-o.
-Și tu, făcând parte din lumea asta... Nu știi să tragi cu arma? O întreb eu râzând, mai în șoaptă, să nu auda restul cantinei.
-Credeam ca mă pot descuraca și fără, dar acum nu mai știu ce să zic... Chicotește ea dând dezaprobator din cap.
-Nu prea, știu și eu în ce ai fost implicată... Rad eu, încă având acea senzație ciudată.
-Cum asa? Întreaba ea, eu rânjind.
-Îmi placea să mă bat când eram mai mică, așa ca tata avea impresia ca am potențial, dar de la 14 de când el a murit, m-am concentrat doar pe curse... Mormăi eu lăsându-mi iar capul pe umărul verișorului meu.
-Uh, urât, acum... Mergem acasă, m-am plictisit... Mormăie Gin pufnind la sfârșit.
-Păi contează, ce zice cel mai bătrân dintre noi... Chicotesc eu privindu-l pe verișorul meu care avea o față încruntată.
-Parca tu erai șefă pe aici... Mormaie Max dandu-mi ochii peste cap...
-Sunt... Dar până la urma, ești cel mai bătrân, și ar trebui să fii și cel mai responsabil... Mormăi eu îmbufnată, el ciufulindi-mi parul.
-Mergem acasă, și așa nu l-am mai vazit pe tata de 5 ani... Râde el rodicandu-se de la masa și eu pupandi-l pe obraz, și fugind afară, unde mă aștepta puișorul meu, am urcat repede punandu-mi căsca, ca apoi să pornesc pe o roată, conduceam cu viteză prin oraș, cu Toby in dreaptă mea cu Gin în mașină, și cu Max în stânga mea, cu Sky și Ki în mașină, motorul meu fiind la mijloc, conduceam cu viteza maximă prin oraș cred ca vreo 250km/h când dintr-o dată o mașină apare în fața mea, eu ambalând motorul ajungând iar pe o roata, ca apoi să mă urc pe mașină, care are, se pare, un parbriz destul de tare, sărind de pe mașină, și aterizând fără nici o problemă, după cateva minute ceilalți doi alaturandi-mi-se iar.
Am mai condus puțin până acasă, de dată asta fără giumbușlucuri, ca după să parchez mașină în fața casei, și să ma cobor lăsând cască pe motor, văzând fetele uimite ale fetelor, probabil ca mica mea scamatorie le-a cam speriat.
-Ești nebună?! Țipa Ginger albă ca varul venind și îmbrățișându-ma.
-Stai calmă, am învățat să conduc chestia aia pe două roți înainte de a merge în picioare, cu mașinile a fost mai greu, fiindcă nu vroiam să mă despart de Conor... Zic eu dând din umeri.
-Cine e Conor? Întreaba ea încruntată.
-Motorul... Zic eu arătând spre minunăția pe două roți ce se află lângă mine.
-Uh, cred ca iubesti destul de mult motorul asta... Întreaba Sky enervată.
-A fost prima chestie cu roți pe care m-am uract, dar desigur ca de-a lungul timpului a fost modificată și reparată și îmbunătățită. Zic râzând.
-Uh, mă jur eu ca îl văd le fratele tău în tine. Mornăie Gin dandu-si ochii peste cap.
-Ah, pe cine vesi tu în ea veverițo, laș ca iti arat eu... Zice fratele meu râzând, ca apoi sa o ia în brațe, și să fugă cu ea în casă, ea țipând la el să o lase jos.
-Nu sunt normali... Mormăie Ki...
-Dar sunt drăguți!! Chicotește Sky dând din palme ca un copil mic.
-Hai gata cu drăgălășeniile, ma bucur ca dupa atâția ani macar el e fericit... Zic eu zâmbind amar, bagandu-mi mâinile în buzunare, si intrând in casă, fără să îi mai ascult.
-Nu înțeleg cum de ai ajuns așa, tata îmi povestea ca înainte erai o puștoaică veselă si hiperactivă... Zice Max prinzandu-am din urma.
-Să zicem doar ca nu e treabă ta... Mormăi eu intrând val vârtej, în casa dând de o Gin încremenită în fața canapelei privind-o tinta pe mătușa Pat, care îi zâmbea drăgăstos.
-Ce sa întâmplat? O întreb punandu-i mâna pe umar ea tresarind ca scoasă din transă.
-Știi ca atunci cand m-ai întrebat de frază aia "Două inimi de cristal" ti-am spus ca am mai auzit-o de la o femeie care m-a salvat ducă ce am fost răpită la 12 ani... Mormăie cu ochii larg deschisi. Ea e acea femeie... Zice ea arătând spre mătușa, ea ridicandu-se de pe canapea, și trecandu-si o mâna prin păr, buclele ei castani revarsandu-i-se pe spate, ochii ei albastri privindu-ma blând.
-Cred ca ar fi momentul să dau niște explicații, asai? Întreaba îmbufnată ca un copil mic mătușa Pat.
-Ar cam fii... Pufnesc eu punandu-mi mâinile în sân.
-Păi, tatăl tau după cum știi, a avut mereu grijă ca totul să stea în picioare, dacă înțelegi la ce mă refer, când a aflat ca Robinson vrea să ne facă felul, fiecare dintre noi a avut câte o sarcină, matisa voastră trebuia să aibă grijă de voi toți, Cole să se asigure ca afacerile merg cum trebuie, tatal tausa va instruiască pe toți în asa fel încât să va puteți apara singuri, dar intr-un mod destul de subtil incat sa nu va dati seama... Iar eu trebuia sa ma infiltrez in echipă lui Robinson, si să îi pun bete în roate... Într-o seara, am auzit ca o puștoaică a fost adusă la sediu, eu dandu-mi pe moment seama cine este, si știind ca trebuie să am grijă să scape nevătămată, așa ca la prima șansă am scos-o de acolo și am dus-o acsa la ea.... Spunandu-i codul folosit în familie pentru, mda, știți voi... Mormie mătușa pocnindu-si degetele stresată.
-Acum are sens de ce m-am obligat teoretic sa fac gimnastică de la 3 ani... Zic eu râzând.
-Si de ce eu trebuia să merg la box de la 4 ani... Zice iar Toby, eu chicotind amintindu-mi un Toby de 4 ani, care se crerta cu un Seby de 8 ani care se certau fiindcă tata ii dădea mai multă atenție lui Toby fiindcă îl învăța cum să boxeze, ca apoi după un an ei doi să ajungă sa se unească împotriva mea fiindcă acum eu beneficiam de toata atenția tatei...
-Mdaaaaa... Am avut o viață ciudată, oh da, m-am întâlnit azi cu Seby și mi-a zis ce ai patit, desigur, dupa niste îmbrățișat ca între bărbați... Mirmaie fratele meu încruntat.
-Am spart o oglindă, mare scofala... Pufnesc eu calma... Toby luandu-mi mâna, eu scheunând speriată, mi-o privea cu ochii mari, luandu-mi bandajul de pe ea, iar când a văzut ca rănile mele aveau un lichid galben și cleios pe lângă ele era să își piardă mințile.
-Mătușă, adu dracului trusă de prim ajutor, rănile asttea se infectează... Țipa Toby spre matusa Sasha, ea fugind până la baiea de la etaj si aducând cu ea o trusa de prim ajutor cât masuta de cafea, nici nu știu unde a tinut-o pana acum.
-Da-mi dezinfectantu-l, de preferat cel mai puternic pe care îl ai acolo... Mormaie fratele meu, ca apoi să înceapă sa imi dezinfecteze ca lumea rana, ca după sa o acopere cu un praf alb care mi-a provocat o usturime destul de urâtă, in cele din urma lăsându-ne sa mi-o bandajez, el oftand enervat când a vazut cat sunt de încăpățânată.
-În seara asta ce facem? Întreaba râzând Sky.
-În seara asta Toby va avea prima lui cursă de când s-a întors din morți... Mormăi eu lasandu-ma pe spate și aruncandu-i cheile de la mașină pe care am ales-o pentru această seară, fiindcă am văzut ca pe aceea o stăpânea cel mai bine, era un Lamburghini Aventador alb mat cu auriu, și geamuri fumurii, mașina pe care am să o verific imedieat ce fratele meu are sa o aducă acasă...
El mă privește cu ochii mari, ca apoi să fugă pana afară luând mașină pe care a condus-o azi, și plecând în viteză, ca apoi după 20 de minute să fie iar în fața casei, eu mi-am înșfăcat trusa de scule, punandu-mi o perechie de mănuși, de piele, pentru a nu imi murdării mandajul, și începând să verific mașină, ca nu cumva să se fi strecurat ceva...
După asta am mers fiecare să ne îmbrăcam, eu luandu-mi un maieu alb puțin mai larg, niște blugi negri puțin sfâșiați, negrii, bocanci tot negrii, și geacă de piele, părul prinzandu-mi-l într-o coadă de cal, lăsând două șuvițe care să îmi contureze fata, ca apoi să mă urc pe motor, și să conduc, cu ceilalti în spatele meu spre Port, eu aveam în seara asta să stau pe bară zi să îi dau indicații prin stație lui Toby, avea de făcut 3 ture, fără să fie nevoie să între în tunel, singurul lucru periculos era faptul ca (,) cursa avea traseul prin oras, lucru care unora li se putea părea sinucigaș, dar pentru mine și fratele meu, nu era prea mare scofală... Când mi-au fazut frumusețea de motor intrând în port, toată lumea mi-a făcut loc, ca pe vremuri, eu oprindu-ma printr-un mic drift, coborând apoi, și dandu-mi casca jos, rânjind triumfătoare când le-am văzut tuturor fețele uimite, ca apoi să se audă un ropot de aplauze și fluierături.
-Stați calmi dragii mei, regina voastră s-a întors în seara asta, dar nu ca să concureze, ci să își susțină fratele Pantera neagră... Se aude o voce din difuzoare, la auzul vechei lui porecle, Toby își face intrarea cu încă 3 mașini în urma lui, ca apoi să coboare si el din mașina, și să imi puna mâna după cap, iar fiindcă avea doar un tricou alb mulat, i se vedea tatuajul cu o panteră de pe mana, inca nu am înțeles de ce, dar in familia asta, este o tradiție ca fiecare dintre noi sa aibaiba un tatuaj care să arate cine este, eu cand mi-a venit rândul-am ales un tatuaj mânecă în mai multe culori, tigrul având ochii albaștri, iar fratele meu avea un tatuaj puțin mai simplu decât al meu.
-Poate voi concura și eu, dar nu în această zii, o vii face când nu va veți aștepta... Zic eu chicotind, ca apoi să îmi iau locul de lângă garajul fratelui meu, luând stația în mâna, văzând ca mașinile se aliniază la start.
-Pregătit? Îl întreb eu prin stație, așteptând răspunsul.
-Mai mult ca niciodată. Îl aud spunând, și parca ii pot vedea rânjetul de pe față.
-Atunci, hai să o facem!! Zic eu chicotind, ca apoi să văd cum o tipa blonda mai mult dezbrăcată se poziționează în fața mașinilor cu două steaguri în mâini...

-Va continua...

Tiger[Necesită Mici Editari]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum