Capitolul 4

17.6K 1K 70
                                    

Capitolul 4

Secretele din Seattle

Gândul îmi este din nou la cele întâmplate în urmă cu două ore şi încă nu am ajuns la o concluzie. Cine erau oamenii ăia? Ce vroiau ei de la Zack? 

Oftez şi privesc din nou prin peretele din sticlă.  Afară încă plouă, vremea e atât de monotonă şi întunecată. 

Mă ridic din pat şi mă gândesc să intru pe internet şi să caut câteva informaţii despre acest oraş. 

Deschid noul meu laptop şi intru pe Google.  Ce ar trebui să caut mai exact? 

Degetele deja tastează şi după ce scriu despre ceea ce vreau să aflu, apăs ENTER. 

Imagini şi filmuleţe din partea părăsită a gării apar imediat pe ecran.

"Duelul dintre Eric Hall şi Matt Stills s-a sfârşit tragic... "

Titlul îmi atrage atenţia şi apăs pe filmuleţ.

O gălăgie de nedescris se răspândeşte în cameră şi dau sonorul mai încet . Pe ecran apar multe persoane cu doze de bere ieftină în mâini care aclamă şi strigă un nume, dar nu înţeleg prea bine care anume.

Apoi apar doi bărbaţi cu veste antiglonţ, fiecare are o armă pe care aşteaptă să o scoată nerăbdători. 

Ce joc mai e şi ăsta?

Mă uit atent şi încremenesc atunci când văd ochii aceia negri, care acum îl privesc rece pe celălalt tip. O doză de bere este aruncată intre ei şi atunci nebunia începe.  Tipul cu ochii negri trage fără milă în adversarul lui de  aproximativ cinci ori, iar acesta se prăbuşeşte la pământ.  Urmează aclamaţii şi o numărătoare până la zece, apoi tipul cu ochi negri este numit învingător.

Sunt din ce în ce mai şocată atunci când camera îl fixează pe cel împuşcat şi deşi glonţul nu i-a pătruns carnea, acesta se agită şi începe să scuipe sânge. 

La naiba!  Oare şi Zack participă la astfel de duele? 

Surprinzător, dar vreau să aflu mai multe.  Vreau să ştiu cine e tipul cu ochii negri,vreau să ştiu cine e Eric Hall cu adevărat şi cel mai important, vreau să particip la un astfel de duel.

Oraşul ăsta o să îmi ofere mai multe de cât aş fi crezut că e cu putinţă.  Nu îmi e frică de moarte şi vreau să particip la duelul ăla, vreau să văd cum e să stau de bună voie în faţa morţii.

Închid laptop-ul şi ies din cameră.  Am nevoie urgentă de hrană, nu am mâncat nimic de azi dimineaţă şi stomacul meu scoate sunete de dezamăgire. 

Cobor scările şi îmi dau ochii peste cap când o văd pe "doamna Moore " aşezată pe canapea în sufragerie uitându-se la un film siropos.

Cred că mi se face rău! 

O ignor şi cobor în bucătărie, acolo se află Zack aşezat pe un scaun de la bar.  Mă priveşte şi eu mă încrunt la el atunci când îmi dau seama la ce se gândeşte.

GIZEH: Începutul (+17)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum