Hoofdstuk 9

136 13 8
                                    

Heidi pov

Ashton komt dichterbij met zijn hoofd en ik voel zijn lippen op die van mij. Na een tijdje trekt hij terug. 'Sorry...' zegt hij. Ik leg mijn vinger op zijn lippen. 'Shh' zeg ik en druk mijn lippen weer op die van hem.

Als we teruggetrokken hebben kijk ik diep in zijn ogen. 'Was het echt waar wat je net zei?' vraag ik voorzichtig. 'Ja...' zegt hij en hij wordt een beetje rood. Ik voel ook dat ik een beetje moet blozen en kijk naar de grond.

'Zullen we gaan ontbijten?' vraagt hij. Ik knik. Hij pakt mijn hand en we lopen naar beneden. Als we beneden aankomen, zitten Anne-Marie en Lauren op de bank. Ze glimlachen als ze mij en Ashton zien. 'Goedemorgen' Zeggen ze. We groeten terug en lopen naar de keuken.

We eten een boterham en gaan daarna terug naar de woonkamer. 'Hoe gaat het nu met je?' vraagt Anne-Marie. 'Het gaat al een stuk beter' zeg ik en glimlach. 'Zullen we even naar buiten gaan?' vraagt Ashton. 'Uhm...Kan dat met mijn gezicht zegmaar?' vraag ik. 'Ja hoor, het is al bijna niet meer te zien' zegt hij. 'Okay dan is het goed' zeg ik.

Ashton geeft me een vest van hem en ik trek hem aan. Hij valt een beetje groot, maar dat vind ik niet erg. Alle kleding die ik aan heb is te groot. Ik glimlach. 'Wat is er?' vraag Ashton nieuwsgierig. 'O, ik vind het grappig dat ik met allemaal kleding van jou rondloop.' leg ik uit. 'Het staat je goed hoor' zegt hij en geeft een kus op mijn wang. Ik voel dat mijn wangen weer beginnen te gloeien.

'Waar is mijn beanie eigenlijk?' vraag ik. Ashton pakt mijn beanie uit een la en geeft hem aan mij. 'Ga je wel eens zonder die muts naar buiten?' vraagt hij. 'Bijna nooit' zeg ik glimlachend.

We lopen naar buiten. Mijn vingers verstrengelen zich met die van Ashton. Even later lopen we het park in. We gaan zitten op het bankje waar ik hem voor het eerst gezien had. Hij legt zijn arm achter mijn rug op de leuning van het bankje. Ik merk dat er iets met hem aan de hand is, hij doet zenuwachtig ofzo.

'Is er wat?' vraag ik. 'Ik...uhm...Ik ken je nu een week. En in die week ben ik dingen voor je gaan voelen, meer dan als gewoon vrienden. Het kan zijn dat je vindt dat ik het al heel snel vertel, maar ik zou het niet lang voor me kunnen houden' zegt Ashton. Ik bloos en kijk naar mijn voeten. Ik voel zijn warme adem in mijn nek. Dan fluistert hij in mijn oor. 'Do you wanna be my girlfriend?'

Ik kijk hem aan, glimlach en geef hem een kus op zijn mond. 'Dat zie ik als een ja' zegt hij glimlachend en geeft me nog een kus. Weer ontploft er een bom van vlinders in mijn maag. Ik had nooit gedacht dat dit zou gebeuren. Ik had nooit gedacht dat hij mij leuk zou vinden.

Opeens voel ik dat Ashton mijn beanie van mijn hoofd af trekt 'Nu ben je wel buiten zonder dat ding' zegt hij lachend. 'Geef terug!' roep ik en probeer de muts terug te krijgen, maar hij rent er mee weg. 'Kom maar halen!' zegt hij lachend. Ik ren lachend achter hem aan. Hij stopt met rennen en zet de beanie op zijn eigen hoofd. Ik kijk hem aan met een pruilend gezicht.

'Ahww, je bent schattig als je dat doet' zegt Ashton. 'Mag ik dan nu mijn beanie terug?' vraag ik. 'Voor een kusje' zegt hij lachend. Ik geef hem een kus en hij zet de beanie op mijn hoofd. Ik trek hem recht en glimlach. Hij trekt me tegen zich aan. 'I love you' zegt hij zacht. Mijn hart gaat sneller kloppen bij zijn woorden. 'I love you too' zeg ik.

We lopen terug naar Ashton's huis. Als we aankomen, komt Harry op ons afgelopen. 'Ash, wil je voetballen?' vraagt hij. 'Als Heidi het niet erg vind' zegt hij en kijkt me vragend aan. 'Nee hoor, ik vind het niet erg' zeg ik.

Ashton gaat met zijn broertje terug naar buiten en ik loop naar boven, naar zijn kamer. Als ik boven aankom hoor ik een stem 'AARGH SHIT!'.  Ik loop op het geluid af en kom bij de kamer van Lauren. 'Kan ik helpen?' vraag ik. 'Ik...euhm...ja...' zegt ze. 'Ik wil mijn haar in een vlecht alleen het lukt niet' zegt ze een beetje verlegen. 'Zal ik het je leren?' vraag ik. 'Ja is goed' zegt ze.

Ik ga naast Lauren op haar bed zitten en leg uit hoe je een goede vlecht kan maken. Na een tijdje lukt het haar al aardig. 'Dankjewel!' zegt ze en geeft me een knuffel. 'Graag gedaan hoor' zeg ik en glimlach.

'Heidi? Waar ben je?' hoor ik Ashton zeggen. 'Bij Lauren' roep ik terug. Een tijdje later komt Ashton de kamer in gelopen. 'Hey' zegt hij en geeft een kus op mijn haar. Lauren kijkt ons aan met een vragende blik. Ik moet lachen. 'Hij heeft me net gevraagd' leg ik uit me een grote glimlach om mijn mond.

'Ik dacht al dat dat zou gebeuren' zegt ze glimlachend. 'Hoezo?' vraag ik. 'Had je echt niet aan Ashton gezien dat hij je leuk vond?' vraagt ze. 'Euhh nee?' zeg ik lachend en ik zie dat Ashton rood wordt. 'Ik dacht eerlijk gezegd dat hij mij te jong vond' zeg ik zacht. 'Waarom zou ik? Het gaat toch niet om de leeftijd? Ik hou van je om wie je bent en niet om hoe oud je bent' zegt hij.

Ik kijk naar de grond. Ashton duwt mijn hoofd zachtjes omhoog 'Onthoudt dat alsjeblieft' zegt hij en geeft me een knuffel. Ik sla mijn armen om hem heen, het maakt me niks uit dat Lauren ook in de kamer is.

Ik zou altijd wel zo willen blijven staan. <3


A/N

Yaasss ze zijn samen! :) #Hashtie

Ik weet niet waarom Ashton haar in het Engels vroeg, ik vond het leuker klinken denk ik :P

Sorry voor de late update en het rare einde :)

Love you all <3  -X- PS: HAPPY NEW YEARR!!







Catch fire - Ashton IrwinWhere stories live. Discover now