Hoofdstuk 25

82 7 1
                                    

Ashton pov

Ik blijf de hele middag op mijn kamer zitten, totdat mijn moeder op de deur klopt. 'Ash?' 'Ja?' Antwoord ik. Ze doet de deur open. 'Hé waar is Heidi?' Vraagt ze. 'Ze is weg' zeg ik, met een brok ik mijn keel en kijk naar de grond. 'Wat? Waarom?' Vraagt ze verbaast. 'Ik heb het verkloot' zeg ik en laat mijn hoofd in mijn handen vallen. Ze komt naast me op bed zitten. 'Wat is er gebeurd?' Ik vertel het hele verhaal en mijn moeder luistert aandachtig.

'Je had toch ook gewoon niet met die Hayley moeten zoenen Ashton' zegt ze. 'Nee...maar wat moest ik anders? Mijn vrienden zouden me een watje noemen' zeg ik zacht. 'Ja, maar nu is Heidi weg. Weet je waar ze heen gegaan is?' Vraagt ze. Ik schud mijn hoofd. 'Ze zou toch niet terug naar haar eigen huis gegaan zijn?' Zeg ik. 'Ik weet het niet, maar als ik jou was zou ik even kijken, want je moet het aan haar uitleggen' zegt ze. 'Dan ga ik haar nu wel even zoeken' zeg ik en sta op van het bed. 'Succes' zegt mijn moeder met een glimlach.

Ik loop naar beneden, trek mijn jas aan en pak mijn fiets uit de schuur. Heidi's fiets staat er ook nog. Als ik haar vandaag niet kan vinden, zet ik hem wel bij school neer en geef ik de sleutel aan haar, dan ga ik gelijk proberen om alles aan haar uit te leggen.

Ik fiets richting Heidi's huis. Als ik daar aankom, zie ik dat het huis helemaal leeg is, het staat te koop... Waar is ze dan? In het park misschien? Dan begint het te regenen. Ik doe mijn capuchon op en fiets zo snel mogelijk naar het park, maar daar is ze ook niet. Het kan zijn dat ze bij Angela is, maar ik weet niet waar die woont.

Ik ga op het bankje zitten, waar Heidi en ik elkaar ontmoet hebben en...waar ik vanmiddag met Hayley heb zitten zoenen... Ik voel me zo stom. Heidi heeft het waarschijnlijk zien gebeuren. 'Had dan alsjeblieft eerder gezegd dat ik niet goed genoeg voor je was' had ze gezegd, vlak voordat ze wegging. Ze denkt dat ze niet goed genoeg voor me was...ze was perfect, ik hield zó veel van haar. Er flitsen allemaal beelden voorbij in mijn hoofd van leuke dingen die we samen hebben meegemaakt, ik mis het nu al.

Ik sta op van het bankje en fiets langzaam terug naar huis, het boeit me niks dat ik helemaal nat ben. Het enige wat me nu boeit, is Heidi...

Sorry dat ik zo lang niet geüpdatet heb :( Ik wist even niet hoe ik verder moest gaan en ik was meer met mijn andere boek (adopted by 5sos) bezig.

Ik vond dat dit boek ook weer eens een keer geüpdatet moest worden, vandaar dit korte hoofdstukje.

I hope you like it :)

-xxx-

Catch fire - Ashton IrwinWhere stories live. Discover now