Hoofdstuk 5

5.7K 222 32
                                    

Ik was nog enkele dagen gebleven bij mijn vriendinnen voor ik weer in een vliegtuig stapte terug naar Los Angèles. We waren op stap geweest en ook alcohol was een goede afleiding van alle drama rondom Jaden. Dat was namelijk enveloppe 4.

In het vliegtuig keek ik uit het raam. Ik dacht na over hoeveel er wel niet was veranderd sinds ik voor het laatst in het vliegtuig zat.

Ik keek over de wolken naar de zon en keek naar de mooie lucht waar we op zweefden.

Op het vliegveld liep ik naar mijn auto op de parkeerplaats. Nooit had ik gedacht dat ik misschien wel eerder naar huis zou komen, alleen.

Thuis was er niemand dus pakte ik mijn bikini, trok hem aan en ging naar het strand. Even alles kwijt raken op de golven. Ik liet mijn tas bij mijn handdoek en ging het water in.

Na een uur waren de golven minder en bleef ik even dobberen op het water. "Het is vast geen goed nieuws dat ik je hier nu tegenkom". Ik keek over mijn schouder en Brad kwam naast me drijven.

"Volgens mij hoor jij ook in Miami te zijn" Hij knikte. "Ze vertrouwde me niet meer en was niet blij meer. Ze wilde iemand dichterbij hebben. Ik vond het geen reden om langer dan daar te blijven hangen"

Ik zuchtte. "Ik kwam aan en toen ben ik die avond nog gedumpt, studeren in Washington, dus hij wil niet meer in een relatie blijven" Brad haalde zijn schouders op.

"Hoe gaat het met je?" Ik haalde mijn schouders op. "Vriendinnen hebben een lijst gegeven, iedere dag ongeveer moet ik een enveloppe opmaken met een taak erin.  Zo om over hem heen te komen. Het valt me zwaar, omdat ik het totaal niet zag aankomen"

Hij knikte. "Ik zag het eigenlijk wel aankomen aangezien ze niet zo enthousiast was toen ik kwam en ze me niet kwam ophalen." 

We gingen op het strand zitten. "Maak eens een enveloppe open" zei die. Ik knikte. Ik haalde nummer 6 uit mijn tas.
'Boek een vakantie, even weg van alles wat bekend is'

Brad begon te lachen. "Ik zeg doen" ik keek Brad aan. "Maar jij gaat met me mee, jij gaat de lijst voortaan ook volgen" Hij knikte. "Is goed, waar gaan we heen?"

Ik dacht na. "Wat dacht je van Hawaï?" Hij knikte. "Surfen". Ik knikte. "Klinkt geweldig"

We gingen naar mijn huis en boekten een vlucht en hotel aan het strand. "Dit wordt een geweldige vakantie" We zouden over twee dagen al vertrekken. Weg hier.

Ik maakte een foto via Snapchat van mijn bevestiging naar Hawaï en verstuurde hem naar mijn vriendinnen. Mijn vriendinnen reageerde meteen enthousiast.

Ik en Brad gingen op de bank zitten. "Waar zit Wren nu ergens?" Vroeg ik. "Hij is met David naar Mexico. Weet niet hoelang ze weg blijven"

~*~

Het was vier uur in de ochtend toen mijn wekker ging. Ik was meer van de koffer op het laatste moment inpakken, dat was helaas nu wel heel vroeg. Ik had spijt dat ik niet gisteren al alles had gedaan.

In mijn pyjama trok ik mijn koffer weer tevoorschijn en haalde een stapel bikini's uit de kast. Ik nam ze allemaal mee. Brad en ik hadden geen terugdatum geboekt en keken wel wanneer we terug zouden gaan.

Toen ik eindelijk alles had gepakt, pyjama had verwisseld voor een short, crop top en sandalen. Ik deed mijn blonde haren in een knot en deed simpele make-up op.

Beneden in de lobby stond Brad met zijn koffer. Ook hij stond nog half te slapen. Ik liep blij naar een taxi en gingen naar LAX.

We liepen samen door de gate, op naar Hawaï.

~*~

De warme zon scheen lekker. Brad en ik hadden onze eigen surfboarden meegenomen. We liepen met de koffers en de surfboarden naar het hotel. Het was voor mij raar om in een hotel te slapen waar mijn ouders niet de baas van waren.

We pakten onze spullen uit en gingen naar het strand. We lieten onze surfboarden bij het hotel. We begonnen met wat zwemmen, zonnen en eindigden met slapen.

Ik opende mijn ogen en keek op mijn telefoon en zag dat het al eind middag was. Ik maakte Brad wakker. In het hotel maakten we ons klaar voor een avond uiteten en op stap.

Heel laat maakten we het niet want beide waren we vroeg op, en ondanks ons middagdutje waren we nog moe.

We liepen naar het hotel en dat ging nog goed. Beiden waren we niet zat. Ik viel neer op mijn bed en viel meteen in slaap neer.

Dit werd een geweldige vakantie. Zonder die enveloppe was ik dit nooit van plan geweest. Ik vond het sneu voor Brad dat hij nu single was maar nu was ik niet alleen en konden we samen van ons nieuwe single leven genieten.

Hij weet hoe ik me op dit moment voelde. Dat was wel fijn moest ik eerlijk zeggen, hij geeft wel een ander soort advies dan een vriendin. Dit werd een vakantie om nooit te vergeten. Drank, surfen, zon en een Jaden om juist wel te vergeten...


My Brother's Best Friend 2Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang