Hoofdstuk 32

5.2K 209 39
                                    

Samen met de andere meiden waren we naar het dichts bijzijnde shoppingcentrum gegaan. Iedereen had eigenlijk wel kleren voor oud en nieuw, en hadden we eigenlijk geen feestkleding nodig, aangezien we allemaal in het huisje bleven, toch wilden we er een feestje van maken, en daar hadden we wel feestkleding voor nodig. 

We waren afgelopen week nog een keer op stap gegaan, alleen helaas was er geen zak aan. Om twaalf uur ging de laatste tent al dicht en ook nergens was een party die we konden crashen. Dat was heel jammer want voor mijn gevoel was de avond net begonnen. 

Ik liep samen met Tess voorop door het winkelcentrum en gingen iedere winkel in. Gelukkig waren de kledingwinkels leuker dan de uitgaansgelegenheden. De jongens zorgden voor de drank. 

Ik liep door de winkel en bij de nieuwjaarskleding, wat eigenlijk gewoon een ander woord was voor glitterkleding die je toevallig nu met oud en nieuw koopt, aankwamen, was er zo veel glitter dat het bijna pijn deed aan je ogen. 

Ik pakte een gouden glitter rokje uit het rekje. Ik haalde hem ook in het zwart eruit, en een wit jurkje, zonder glitters. Ik haalde nog wat kleine dingen uit het rek, en van de normale afdeling want ik wilde niet lijken op een meisje wat door een glitterbom was gelopen. 

De kleedkamers werden plots gevuld met ons gelach. We hadden overal kleren liggen in de paskamers. Dan wilde die weer iets wat iemand had uitgezocht passen, en dan weer de volgende. Het gouden rokje vond ik wel mooi zitten maar er was geen leuk topje bij te vinden. In mijn bh liep ik doodleuk naar het hokje van Tess. 

Er was toch niemand behalve ons. 

Tess bekeek haar kleedhokje. "Ik denk dat ik wel een topje heb gezien wat erbij past" Ze begon te graven in de berg met kleren. "Ik had hem net nog gezien" Mompelde ze. Ik begon te lachen. "Hier" 

Ze gaf een wit topje. Ik trok het topje over mijn hoofd en knikte tevreden. "Je hebt je outfit" Ik schudde mijn hoofd. "Hanna, doe niet zo kieskeurig" "Maar Tess, ik heb nog geen nieuwe schoenen. En sieraden" Ze begon te lachen. "Dat is waar" 

Nadat iedereen eindelijk klaar was in de kleedhokjes en had afgerekend gingen we verder

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nadat iedereen eindelijk klaar was in de kleedhokjes en had afgerekend gingen we verder. In een groot warenhuis bleven ik, Kimberley en Megan bij de schoenenafdeling hangen, terwijl Tess en Sabrina naar de kleren gingen kijken. 

Ik schoof in een paar witte pumps en knikte tevreden. "Ik haat het echt dat je zo bruin bent" Zei Kimberley. Ik begon te lachen. "Dat zal nu ook wel gaan vervagen, want in Boston is het echt niet veel beter weer als in New York" Megan knikte. "Gerechtigheid" 

Ik lachte. "Jaloers" zong ik. Megan rolde met haar ogen en schoof haar voeten in een paar rode pumps met bandjes. Ik dacht even aan haar outfit, een zwart jurkje met rode details, en knikte. "Die passen er mooi bij" 

Tess en Sabrina kwamen erbij. En we waren nog binnen een half uur klaar ook. Tess was de grootste opstopping aangezien ze niet kon kiezen tussen twee paar, die beide bij haar outfit paste. Omdat ze niet kon beslissen kocht ze ze maar beide. 

We stapten weer in mijn auto en gingen terug naar het huis. De jongens keken verbaasd op. "Jullie hebben in het totaal er maar drie uur over gedaan" Ik knikte. "En ik was zelfs als eerste klaar" Greg liet overdreven zijn mond open vallen. 

Ik dropte mijn tassen in de gang en kroop naast Tom. Hij legde zijn arm op mijn middel en keek verder naar de film die de jongens aan het kijken waren. Ik lette maar half op en was ondertussen met Brad en Wren aan het praten over de vakantie tot nu toe. 

We hadden afgesproken dat ik in mijn voorjaarsvakantie weer naar LA ging komen om hun helemaal bij te praten en zodat ze misschien Tom konden ontmoeten. Ik miste mijn vrienden nu al ontzettend maar ik wist dat ze toch ook het volgende jaar deel van mijn leven gingen uitmaken, want ik liet het niet zomaar toe als we naar bijna een heel jaar, een geweldige vriendschap laten vallen. Dat laat ik gewoon niet gebeuren!

"We hebben trouwens wel gereserveerd bij een restaurant, want anders zouden jullie bijna voor niks een outfit hebben gekocht, en dan zijn we toch nog even uit" Ik knikte. "Dan ga ik me maar klaarmaken" Ik stond op en liep met mijn spullen naar mijn kamer. 

Tom kwam even laten binnen en de sloeg zijn armen om mijn middel terwijl ik mijn foundation op deed. Ik maakte snel mijn make-up en keek hem aan. 

"Weet je, ik ga je straks wel missen, die twee weken" Ik knikte en trok een pruillipje. "Ik ook" Hij deed mijn haren achter mijn oren. "Maar eerst gaan we samen het nieuwe jaar in" Hij drukte een kus op mijn wang en ging zich toen omkleden. 

Ik trok mijn pumps aan en keek hoe Tom zich klaarmaakte. "Klaar voor een leuke avond?" Vroeg ik toen hij me aankeek. Hij knikte en pakte mijn hand terwijl we naar beneden liepen. "Helemaal"  Ik glimlachte. "Mooi zo!" 

"Ik ben zo blij dat ik je heb leren kennen. In korte tijd ben je één van de belangrijkste personen in mijn leven geworden" Fluisterde Tom in mijn oor terwijl we op de rest stonden te wachten. Ik knikte en drukte een kus op zijn wang.

"Waar blijft Jaden?" Vroeg Rick toen iedereen behalve Jaden er was. "Die heeft plots geen zin meer" Zei Keegan. "Wat is dat voor onzin?" Vroeg Megan. "Ik ga wel even met hem praten" Opperde ik, zonder er over na te denken...

My Brother's Best Friend 2Where stories live. Discover now