Hoofdstuk 31

5.2K 213 17
                                    

Ik opende mijn ogen. Door de ramen zag ik kleine witte vlokjes naar beneden dwarrelen. Ik glimlachte en stond op en ging voor het raam staan. Ik keek naar de witte bomen rond om het huis. Tom werd wakker en kwam naast me staan. "Het is prachtig" Ik knikte.

"Beter dan sneeuw in New York" Hij knikte. "Dat is zeker waar!

"Fijne kerst" Hij drukte een kus op mijn mond. Ik glimlachte. "Jij ook" Het was nog vroeg maar met kerst was het niet erg om wakker te zijn. Zeker niet als er een witte sneeuw is.

"Kom, dan gaan we buiten lopen" Ik knikte. Ik trok mijn warmste broek aan, een dikke trui en mijn Uggs. Ik draaide een warme sjaal om mijn nek en deed mijn muts op. Het ontbijt was nog lang niet want iedereen lag nog rustig te slapen. Ik trok mijn handschoenen aan en deed mijn jas aan.

Tom pakte mijn hand en opende de voordeur voor me. We liepen eerst een stukje in stilte. De witte natuur was adembenemend. "Dit is zo veel mooier dan sneeuw in New York" Ik knikte. De sneeuw vlokjes bleven naar beneden komen en de laagjes op de bomen werden dikker en dikker.

Ik begon het steeds kouder te krijgen en we besloten om weer terug te lopen.

"Wanneer ga je naar Harvard?" Vroeg Tom. "2 januari verwachten ze me, en dan 6 januari beginnen mijn eerste colleges" Hij knikte. "Voor mij moest er nog wat geregeld worden, dus ik begin pas 24 januari, twee weken later"

Ik trok een pruillipje. "Ik wil niet dat ik de eerste twee weken alleen ben" Hij sloeg zijn arm om me heen. "Je hebt vast een leuk sororityhuis, maak je geen zorgen" Ik knikte. "Toch had ik liever dat je dan gewoon bij me was" Hij drukte een kus op mijn wang. "Ik ook"

Binnen omhelsde de warmte me als een fluffy deken. Ik liep met Tom de woonkamer in waar nu Tess en Keegan al zaten. "Kimberley en Rick zijn nog even samen naar de bakker, broodjes halen, en dan kunnen we ontbijten. Patrick en Sabrina liggen nog te slapen en Jaden is aan het sporten op zijn kamer" Ik knikte en plofte neer op de bank naast mijn beste vriendin.

"Ga je meteen na oud en nieuw weg?" Vroeg Tess. Ik knikte. "'s Morgens de 2e vertrek ik, en ga ik meteen naar Boston. Er staan spullen achterin en de rest koop ik nieuw. Want mijn kleren uit LA kan ik toch niet echt daar aantrekken."

Ze begon te lachen. "Leuk in een bikini over Harvard rondlopen" Ik lachte. "Nee, liever niet, dat is veel te koud" "Nee! Echt?!"

Tess rolde met haar ogen en Tom begon hard te lachen. "Wie kookt er vanavond?" Vroeg Tess heel random. "Ik wil wel koken, maar niet alleen" Zei Keegan. "Ik wil wel helpen" Zei Tom. Ik glimlachte. "Oké, de supermarkt is vandaag open tot 2 uur, dus als we na het ontbijt dan gaan" Tom knikte.

Tess glimlachte naar me. "Dan houden wij mooi een meidenmiddag, voor twee" Ik knikte. "Daar ben ik aan toe" Ze glimlachte. Kimberley en Rick kwamen binnen met een geur van warme broodjes. Ik stond gelijk op en rende naar de eettafel. Tess rende achter me aan en ging naast me zitten.

Megan en Greg kwamen de woonkamer in en gingen ook aan tafel zitten, gevolgd door Patrick en Sabrina. Jaden kwam vijf minuten later binnen en plofte neer op zijn stoel. Ik was in gesprek met Megan en Tess over schoenen en tassen. Hij keek me lang aan voor hij uit zijn staar klapte en aan zijn ontbijt begon.

Tom en Keegan waren druk aan het overleggen over het avondeten toen het ontbijt was afgelopen. Tess en ik rende naar mijn kamer en sloten ons op. Ik trok mijn pyjama terug aan, trok mijn laptop tevoorschijn en ging op mijn bed liggen.

Tess en ik kropen onder de dekens. Terwijl ik een film aan het zoeken was die we beiden nog niet hadden gezien staarde Tess me aan. "Wat?" Ze haalde haar schouders op. "Je ziet er zo gelukkig uit" Ik glimlachte. "Zo voel ik me ook. Het is nog nieuw maar ik denk echt dat dit iets kan worden"

Tess knikte. "Dat denk ik ook. Hij is echt een aardige jongen" Ik knikte.

Ik zette film aan. Snel rende ik nog naar beneden voor voedsel, want anders ging ik me tijdens de film ergeren. Tess rolde met haar ogen maar at net zo goed van de grote schaal vol met M&M's.

De film was echt een mooie film. Hij duurde wel bijna drie uur maar het was fijn om gewoon weer even tegen mijn beste vriendin aan te liggen en gewoon samen een film kijken en te eten. Ik miste dit, maar gelukkig was ik nu dichter bij New York en kon ik altijd een weekendje naar haar toe gaan, wat met een vliegtuig moeilijk ging.

"Ben je nerveus voor je nieuwe start?" Ik knikte. "Maar ik ben er eindelijk klaar voor. Ik ben gewoon blij dat alles weer op een rijtje staat, dat ik rustig kan beginnen. Want LA was nooit echt een nieuwe start, gewoon omdat ik mijn verleden wegduwde, er van vluchtte, zonder het eerst op te lossen. Dat heb ik nu wel"

Tess glimlachte. "Je straalt voor het eerst sinds een lange tijd weer" Ik knikte. "Ik voel me ook stukken lichter, alsof 100 kg beton van mijn schouders is gevallen." "Dat is veel" Ik rolde met mijn ogen. "Je bent zo'n sukkel" Ze keek me met opgetrokken wenkbrauwen aan. "Ik zou gaan rennen, want anders ga ik kietelen" Ik sprong uit mijn bed en rende als een mongool de trap af, waardoor Sabrina die de trap op ging bijna naar beneden viel.

Ik rende de keuken in waar Tom en Keegan me verbaasd aan keken. "Wat is er?" "Tess gaat me vermoorden" Zei ik hijgend. "Wat gaat ze doen?" Vroeg Keegan. "Kietelen!" Riep Tess. "Kan je niet tegen kietelen?" Vroeg Tom. Ik schudde heftig mijn hoofd. Tom sloeg zijn armen om me heen. "Nu kan je niet wegrennen" Tess grijnsde en rende op me af. "Tom, verrader!" Riep ik hard.

heyyy

trailer #2 staat bij hoofdstuk 2 van deel 2 want hoofdstuk 1 had al een filmpje!

Check it out!

Verder herinner ik jullie nog maar een keertje van de coverwedstrijd!

Ik zoek bijpassende covers voor MBBF 1 en 2! Dus laat jullie creativiteit zien. Ik ben benieuwd naar alle inzendingen! Als je nog vragen hebt mag je me altijd een berichtje sturen!

Wedstrijd eindigt eind februari!

Ook mensen die net niet winnen kunnen nog een toewijding krijgen, of ik lees je verhaal en geef tips!

Dus waarom geef je het niet een kans?

Lovee Yaa Alll

My Brother's Best Friend 2Where stories live. Discover now