Hoofdstuk 27

4.9K 221 36
                                    

De laatste maanden waren voorbij gevlogen en vakantie stond eindelijk voor de deur en ik kon niet wachten om te gaan genieten van mijn vrijheid voor ik mijn leven ging besteden aan rechten.  

Ik was al twee dagen in New York en was samen met Tess auto's gaan shoppen. Ik had nu ik naar Boston ging daar wel vervoer nodig en mijn vader wilde hem cadeau doen voor mijn harde werk en mijn toelating voor Harvard. 

Ik had uiteindelijk gekozen voor een witte Mercedes. De eerste keer dat ik ging kijken was ik meer naar het uiterlijk aan het kijken dan naar de prijs kwaliteit verhouding. Gelukkig had Keegan even tijd om mee te gaan. Allerlei termen kwamen uit zijn mond terwijl ik geen flauw idee had waar die jongen over aan het praten was. 

Hij gaf uiteindelijk drie keuzes die even goed waren en die aan mijn vaders. belachelijk hoge, budget voldeden. Ik had gekozen voor de Mercedes omdat ik die er het mooiste en handigste uit vond zien. 

We hadden een huisje drie uur van New York af. Tess, Keegan, Megan en Greg gingen in de auto van Keegan, die ook belachelijk duur was, naar het huisje. Jaden zou met Patrick en helaas Sabrina vanuit New York Patrick zijn oude auto pakken. Ik had medelijden met Jaden maar om hem nou uit te nodigen met mij mee te gaan vond ik overdreven. Kimberley en Rick gingen samen in de sportauto van Rick die hij voor zijn verjaardag had gekregen. Ik kwam later alleen want vandaag was de enige dag dat ik Tom nog even kon zien voor ik naar Harvard ging. 

De hele middag hadden we door de stad gelopen en gelachen. Hij moest een nieuwe outfit en wie is nou een betere shopmaatje dan ik? Precies! Niemand...

Eindelijk stapte ik toch in de auto en reed ik rond 7 uur aan in New York. Het was niet normaal druk in de stad dus voor ik New York uit was, was het al bijna 8 uur geweest. Maar die achterstand was ik van plan op de snelweg wel in te halen. 

Ik zette mijn afspeellijst op en draaide het volume op 40 zodat ik luidkeels mee kon zingen en me de komende uren niet hoefde te vervelen. 

De snelweg was zo saai dat ik onderweg toch maar wat nieuwe vertraging ging maken door te stoppen bij de MacDonalds. Ik stuurde een berichtje in de groepschat Sorry , heb wat extra vertraging. Met daarna een foto van mijn dienblad. Ik kreeg een hoop lachende smileys van Greg terug. Wat een verrassing Stuurde Tess. 

Ik at op mijn gemak mijn eten op en reed weer verder naar het huisje. Aangekomen bij het huisje was het gewoon een gigantische villa. Ik parkeerde mijn auto naast de auto van Greg en stapte uit. Ik wist van de reservesleutel onder de deur dus met mijn koffer achter me aan slepend liep ik de hal in. 

Ik dumpte daar mijn koffer en liep naar de keuken. Tess en Keegan waren als enige in de keuken, een zak m&m's aan het opeten. Ik zette mijn Micheal Kors tas op het aanrecht en graaide een hand m&m's uit de zak. 

"Altijd eten jij" Zei Keegan lachend. Ik knikte. Tess keek me ongemakkelijk aan. "Er is een onverwachte wijziging" Zei ze. Keegan stopte met lachen en knikte. "Jaden heeft een vriendin en die heeft hij meegenomen" 

Ik wist even niet wat ik moest zeggen en verslikte me zelf bijna in mijn m&m. "Dus ik ben heel ongemakkelijk de enige single die hier is" Ze knikte. "Wacht" Ik haalde mijn telefoon tevoorschijn en begon met het sturen van berichtjes naar Tom. 

Ik pakte mijn tas en sprong van het aanrecht. "Is ze lelijk?" Vroeg ik voor ik de keuken verliet. Tess haalde haar schouders op. Ik liep naar binnen en mijn ogen vielen direct op het onbekende meisje wat tegen Jaden aanhing. 

"Hallo allemaal" Ik zette mijn tas weer neer en gaf als eerste mijn broer een knuffel. Megan sprong op en gaf me een dikke knuffel. "Ze is heel irritant" Fluisterde ze in mijn oor. Ik knikte klein naar haar en gaf mijn andere vrienden een knuffel. Daarna stelde ik me gewoon netjes voor aan het meisje wat me arrogant aankeek. 

"Valerie" zei ze bitcherig. Ze liet me Regina gewoon missen. "Hanna" Zei ik vriendelijk. Ik liet me zakken naast Megan. Er hing een ongemakkelijke sfeer terwijl Valerie aan het praten was over haar paardrijden. Als ik iets niet interessant vond was het wel paarden. Ik stond op. "Wat ga je doen?" Vroeg Megan. "Wat denk je? Eten natuurlijk" zei Greg. Ik knikte grijzend en liep de keuken weer in. 

"Ik ben Valerie en mijn paard is zo lief" Ik gooide overdreven mijn haren over mijn schouder en trok toen een verveeld hoofd. "Ze is zelf een paardenkop" Voegde ik aan mijn irritaties toe. Tess begon hard te lachen. "Waarom ben denk je dat wij hier zitten?"  Vroeg Keegan. 

Ik lachte en opende alle kastjes een voor een. "Tess, je wil niet weten hoeveel ik van je hou omdat je fastfood hebt ingeslagen en er mijn naam op hebt gezet" Ze lachte. "Geen dank, ik wist dat je dat wel zou opvrolijken" Ik trok een zak dorito's open en genoot al alleen van de geur. 

Mijn telefoon ging eindelijk af en ik was heel blij toen ik zag dat het Tom was. "Ik heb onder het verschrikkelijke diner met kerst uit kunnen komen en ik kan je komen redden" Ik zuchtte van opluchting. "Je weet niet hoe dankbaar ik je hier voor ben, ik zal je het adres sturen" 

Ik glimlachte toen ik ophing. "En toen was ik niet meer alleen" Tess rolde met haar ogen. De keukendeur ging open en Jaden, Megan en Valerie kwamen binnen. "We komen even gezellig mee feesten." Zei Valerie overdreven. 

"Gezellig" Zei ik daarop overdreven terug. Je zag Jaden ongemakkelijk kijken. Ik richtte me weer op mijn zak chips en luisterde naar de stilte. "Ik heb toch wel een tweepersoonskamer?" Vroeg ik plots aan Tess. Ik zag Tom al helemaal op de grond, of op de bank liggen. Tess knikte met haar mond vol eten. 

"Waar heb jij een tweepersoonskamer voor nodig?" Vroeg Valerie. Je zag aan haar gezicht dat dat er onverwacht uit kwam. "Omdat Tom straks nog komt" Ik stond op en liep de keuken uit en ging naast Greg zitten. Gefrustreerd nam ik een hand vol chips en stak die in mijn mond. Greg keek me aan en schudde lachend zijn hoofd.  

My Brother's Best Friend 2Where stories live. Discover now