Hoofdstuk 30

4.7K 224 39
                                    

Ik werd wakker met mega grote hoofdpijn. Tom was al wakker. Ik zat rechtop en zocht naar mijn pijnstillers. Tom pakte het tasje, wat via een magische weg, op zijn nachtkastje was beland. Hij gaf me pijnstiller en vulde een glas met water in de badkamer.

Hij opende een verbandje en haalde die voorzichtig van mijn hoofd. Hij deed een nieuwe erop en gooide de andere in de prullenbak. "Gaat het?" Ik knikte en gaf hem een kus. "Dank je"

"Waarom gooide ze nou die vaas?" Vroeg ik. Hij begon te lachen.

"Ze hadden seks en hij had blijkbaar jouw naam gekreund en toen draaide ze helemaal door" Ik trok mijn wenkbrauwen op. "Mag ik het heel raar vinden?" Hij knikte.

"Patrick heeft haar gisteren naar het vliegveld gebracht. Jaden was naar zijn kamer gegaan. Niemand heeft hem nog gezien" Ik ging voorzichtig staan. "Ik heb honger gekregen van al dat drama"

Ik liep naar beneden en ging aan de al drukke ontbijttafel zitten. "Hanna, hoe voel je je?" Vroeg Jaden ongemakkelijk. Ik haalde mijn schouders op. Iedereen dacht vast dat ik boos ging worden, maar ik was verder gegaan met mijn leven, dat was ik niet meer. "Ik voel me hongerig" Tess begon te lachen.

Ik trok het broodmandje naar me toe en legde drie broodjes op mijn bord en pakte de pot nutella. "Kan ik iets voor je doen?" Vroeg Jaden. Tom naast me, keek van mij naar Jaden. Een ongemakkelijke sfeer trok over de kamer. "Je mag chocomel maken?"

Rick keek me lachend aan. Ik ging me niet meer in deze drama mee laten slepen. Dit was iets tussen Jaden en Valerie wat zij maar samen moesten uitvechten en wat mij niks aanging.

Hij stond nog op en liep naar de keuken. "Je hebt volgens mij een persoonlijke slaaf gekregen" Zei Kimberley lachend. Ik haalde mijn schouders op. "Dit is niet mijn drama, ik hou me erbuiten" Patrick trok zijn wenkbrauwen op. "Je bent echt veranderd sinds de zomervakantie" Ik knikte.

"Ach, misschien is dat alleen maar goed" Zei ik. Megan knikte. "Wat gaan we vandaag doen?" Vroeg Greg.

"Misschien kunnen we gewoon naar de bioscoop en dan uiteten?" zei Sabrina. Ik vond het wel een leuk idee maar niet voor vandaag. "Ik blijf vandaag binnen, maar jullie kunnen wel gaan" Zei ik. Tom keek naar mij en pakte onder de tafel mijn hand en kneep er kort in.

Uiteindelijk ging iedereen behalve Tom, Kimberley, Rick en ik naar de bioscoop en gingen ze uiteten. We besloten om de luie versie van hun dagje weg te doen en keken een film op Netflix en bestelde daarna pizza.

Ik lag tegen Tom aan viel langzaam in slaap tijdens het kijken van de film. Toen ik weer wakker werd was de film al bijna op zijn einde. Ik ging rechtop zitten en rekte me uit.

Rick was ook in slaap gevallen en Kimberley die tegen hem aan lag glimlachte naar me. Tom was ook wakker. "Zullen we vast pizza bestellen?" Vroeg ik. Kimberley knikte. "Er ligt een foldertje in de keuken. Doe mij maar gewoon een pizza Margarita en voor Rick een pizza tonijn."

Tom en ik liepen naar de keuken en zochten naar het kleine foldertje. Veel keuze was er niet. Ik koos voor een pizza zalm en Tom voor een pizza quattre stagioni. Ik gaf de telefoon aan Tom. "Jij mag bellen"

Hij bestelde pizza's. "Over een halfuurtje moeten ze hier zijn" Ik knikte en ging op het aanrecht zitten. Tom kwam voor me staan. "Gaat het?" Ik knikte. Hij drukte een kus op mijn lippen. Ik glimlachte en sloeg mijn armen om zijn nek. "Ik ben blij dat je er bent" Hij glimlachte. "Ik ook"

Hij legde zijn handen op mijn benen. "Hoe zit het nou tussen ons?" Ik haalde mijn schouders op. "Als je nog wat meer tijd nodig hebt, vanwege Jaden, snap ik dat" Ik schudde mijn hoofd. "Ik denk echt dat ik klaar ben met hem. Jaden is misschien niet over mij, maar dat is andersom niet hetzelfde. Het duurde even maar ik ben klaar voor iets nieuws." Tom knikte.

"Ik wil gewoon iets zonder drama. Iemand die voor me gaat en die bij me blijft. Ik ben klaar met al die dramarelaties" Hij knikte. "Geef me een kans, ik zal mijn best doen om die persoon voor jou te zijn."

Ik glimlachte en boog naar hem toe. Hij drukte zijn lippen op die van mij, al snel veranderde de kus in een passievolle zoen. We werden gestoord door Kimberley die grijnzend naar ons keek. "Ik kom alleen wat drinken halen."

Ik lachte naar Tom en gleed van het aanrecht af. "De pizza is besteld" Zei ik tegen haar. "Fijn" Zei Kimberley breed lachend. "Ik ga even een warmere trui aantrekken" Zei Tom. Hij drukte een kus op mijn voorhoofd.

"Ik wist het wel, jullie leken te close voor alleen vrienden" Ik grijnsde. "Ik weet het" Ze lachte. "Ik ben echt blij dat je iemand nieuw hebt gevonden. Hij geeft echt om je, dat heb je nodig" Ik knikte.

"Mijn kleine Hanna heeft een vriendje" Zei ze blij. Ik lachte. "Jij bent gestoord" Ze knikte. "Daarom ben ik vrienden met mijn soortgenoot" Ze sloeg haar arm om mijn middel.

"Soortgenoot?" Vroeg ik met opgetrokken wenkbrauwen. Ze knikte. "Jij bent niet normaal. Ik deed net of ik heel gekwetst was door haar opmerking, maar Kimberley wist ook wel beter. Rick was net wakker geworden. "Heb ik wat gemist?" Vroeg hij toen hij Kimberley hard zag lachen.

"Hanna heeft een vriendje" Ik kon er niks aan doen. Ik moest gewoon blozen.

***

Heyy peopleee
Ik heb een wedstrijd geopend! Kijk op mijn profiel voor de details!

Dankzij al jullie stemmen en lieve reacties nog een update ♥️

My Brother's Best Friend 2Where stories live. Discover now