Hoofdstuk 9

5.1K 244 53
                                    

Sad to be leaving!  Best two week vacation ever!♥

Na een geweldige vakantie zat ik toch weer in het vliegtuig terug naar Los Angeles. We hadden zoveel geweldige dingen gedaan maar toch wilden we wel naar huis. 

Eenmaal thuis zaten mijn ouders in de keuken. "Hoe was het in Hawaii?" Ik glimlachte. "Het was een paradijs! Later ga ik daar al mijn vakanties vieren" Mijn vader begon te lachen. 

"Ik ga even mijn spullen opruimen" 

Ik liep naar mijn kamer en legde mijn koffer op mijn bed. Verbaasd pakte ik een enveloppe op die op mijn hoofdkussen lag. Het handschrift was akelig bekend. Mijn naam stond in zijn vaste handschrift erop. 

Ik legde de brief op mijn nachtkastje en begon met uitpakken. Ik schoof de koffer weer onder mijn bed en bleef staren naar de enveloppe. Voorzichtig nam ik hem in mijn handen. Ik wilde weten wat er in stond maar toch wist ik niet zeker waarom ik het zou doen. 

"Hanna, we gaan eten!" Ik trok mijn nachtkastje open en schoof de enveloppe erin. 

"Nu ga je ons alles over je twee weken vertellen" Zei mijn vader lachend. Ik begon en ik hield niet meer op met praten 

~*~

's Avonds lag ik in mijn bed. Het licht van de volle maan scheen door de ramen. Ik had de ramen open laten staan en de gordijnen open voor wat frisse lucht. Ik opende mijn nachtkastje en opende de enveloppe. 

Liefste Hanna,

Ik snap dat deze brief verwarrend moet zijn aangezien ik degene was die was weggelopen. Ik wil dat je weet dat ik nog van je hou en dat ik nog iedere dag aan je denk. Omdat ik zoveel van je hou vind ik dat je een duidelijke uitleg verdiend over mijn gevoelens. Ik heb je al meerdere keren geprobeerd te bellen, mails te sturen en via ieder social media maar je bent boos op me en hebt me overal op geblokkeerd, begrijpelijk, maar daarom doe ik het zo.

Ik heb lang zitten twijfelen om einde aan onze relatie te maken. We waren eindelijk in een geweldige plek, een plek waar ik ons altijd al in had willen hebben. Maar ik had problemen thuis en jij vertrok zonder afscheid naar Los Angeles. We hadden geen contact en thuis was ik niet langer welkom. Patrick vroeg me om bij hem in te trekken en hij stelde voor om samen een nieuwe start te maken na ons eindexamen. 

Je moet begrijpen dat ik in een rotte positie zat en dat ik vermoeid was. Ik was zo moe van al het drama en ik was niet blij met mijn leven. Ik nam Patrick zijn aanbod aan en ging bij jullie wonen en begon met onze toekomst te plannen. 

We hadden een geweldig appartement gevonden en waren een weekendje er naartoe gegaan. Het had nog wel nieuwe meubels en alles nodig aangezien het nog helemaal nieuw was. Het was een koop. 

In het vliegtuig terug hadden Patrick en ik het over een nieuwe start. Een nieuwe plek, nieuwe stad en een nieuwe omgeving was de perfecte situatie om een nieuwe start te maken. We hadden het over het ideale collegeleven. Drank, seks en feesten. Daar ging ik voor. 

Ik had niet verwacht dat jij in de voorjaarsvakantie al terug kwam. Ik was geschrokken toen ik erachter kwam. Ik begon te twijfelen aan mijn geplande nieuwe start. Om eerlijk te zijn klonk een nieuwe start bij jou aantrekkelijker. 

Ik probeerde het maar je duwde me weg omdat je bang was, gok ik. Ik kwam naar je toe omdat ik je graag terug wilde hebben. Terug van een geweldig weekend met je samen zag ik dat we de sleutels binnen hadden van ons nieuwe appartement. We hadden onze sleutels. 

Daar wist ik niet meer wat ik moest doen. Ik was samen met je maar toch droomde ik nog over een nieuwe start. Ik vond het geweldig als we samen waren, maar als je weer weg was begonnen mijn twijfels weer. 

Je zei dat je geen tijd had voor Prom. Ik was er kapot van want ik wist op dat moment niet meer wat ik moest doen. Even was alles tussen ons niet zo geweldig. Ik ben met Patrick gaan zitten en daar hadden we besloten dat een nieuwe start ideaal zou zijn. 

Je kwam onverwachts toch en ik wist het weer niet meer. Ik was boos omdat je er toch was, terwijl ik heel goed begreep dat je me gewoon wilde verrassen. Jij wist niet dat ik met zoveel twijfels zat. 

Ik besloot om voor de nieuwe start te gaan, in de hoop dat alle twijfels weg zouden gaan, maar dat was niet. Iedere dag vraag ik me af hoe de dag eruit zou hebben gezien als ik voor jou had gekozen. 

Ik had een nieuw instagram account aangemaakt om toch nog naar je te kunnen kijken. Ik zag dat je al een ander had gevonden en samen met hem naar Hawaii bent gegaan. Dat deed mijn hart in duizend stukken vallen. 

Ik had ondertussen het perfecte collegeleven maar de meiden hier lijken niet op jou en niemand voldoet aan jou. Ik wordt er gek van. 

De momenten die we samen hadden deden me altijd goed. Ik besloot naar New York te gaan om met de vriendengroep af te spreken. Mijn kamer was helemaal leeg en schoongemaakt. Jou kamer was nog normaal. Behalve het prikbord waar je al onze foto's op had gedaan, daar waren slechts nog enkele afgescheurde hoekjes. 

We hadden bij jullie afgesproken. Patrick keek verbaasd op toen Megan lachend vertelde dat jij alles had stof gezogen en gedweild in het hele huis. Ik wist heel goed dat je dat had gedaan omdat ik je te veel pijn had gedaan.

Toen ik even in de keuken was, kwam Tess achter me aan. "Is ze over me?" Vroeg ik voorzichtig. Tess haalde haar schouders op en zei dat je je best deed. Ik voelde me alsof ze op mijn hart stampte. "Je hebt haar pijn gedaan en ze is nu op vakantie met een vriend om verder te gaan. Ze maakt nieuwe grenzen en gaat verder" 

Ik weet dat ik je pijn heb gedaan en het spijt me. Ik vroeg of het wel goed met je ging. Tess liet je instagram zien. Ze is vandaag vier dagen in Hawaii en ze doet volgens mij haar volle best. Ze heeft allerlei dingen gedaan. Ik zag de foto met de slang. Ik zei niks meer en ging in de woonkamer bij de andere zitten. 

Ik kwam erachter dat je niet verder was gegaan. Hoe zou je ook kunnen aangezien ik je zoveel pijn heb gedaan. 

Hanna, ik vraag me nog steeds af of ik de juiste keuze heb gemaakt. Ik wil dat je weet dat ik blij ben dat ik je ooit mijn vriendin heb kunnen noemen. Daar wil ik je eigenlijk voor bedanken. 

ik hoop dat je begrijpt dat ik het nog steeds niet goed weet. Want ik ben gewoon verward en weet niet wat ik wil. 

Je bent een geweldige meid en je moet je door mij niet minder gaan voelen. Ik hoop dat je een jongen zult vinden in je leven die je goed zal behandelen en waarmee je gelukkig oud wordt. 

Liefs Jaden. 

Een traan viel over mijn wang gevolgd door een tsunami van prettige herinneringen van mij en Jaden.



My Brother's Best Friend 2Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt