Hoofdstuk 14

4.9K 220 19
                                    

Enveloppe 8 was dat ik mijn kamer totaal moest veranderen. Ik verfde mijn roze muren eerst wit en keek rond. Ik koos uiteindelijk voor baby blauw. Ik verfde alleen de lange muren baby blauw.

Tess had besloten dat het ook tijd was voor een nieuw bed. Greg en Keegan sloopten mijn bed en dumpten die bij één of andere kringloopwinkel, terwijl ik, Tess en Megan een nieuw bed gingen zoeken.

We kwamen op een kingsize bed uit. Het nieuwe matras zakten je heerlijk in. Ik voelde me helemaal alsof ik op wolken aan het drijven was. We kochten duizend nieuwe decoratie kussentjes. Ook mijn bureau en make-up tafel werden vervangen. Ik had zelfs de deur naar mijn inloopkast vervangen.

Na drie dagen hard werken in mijn kamer was het perfect. Ik keek tevreden rond.

Het leek niks meer op mijn oude kamer. "Nu herinnerd niks je meer aan Jaden als je hier in deze kamer bent." Ik glimlachte naar mijn beste vriendin. "Je bent een schat" Zei ik.

Megan kwam binnen samen met Greg. "Ik wil op je bed springen" Zei Megan. Ik knikte. "Ik eigenlijk ook wel" We renden op het bed af en sprongen er op terwijl we in een deuk lagen.

Tess maakte lachend een foto van ons. Helemaal uitgeput liep ik op haar af. "Ik wil hem zien' Zei ik. Ze stuurde de foto door. Ik keek vrolijk op de foto met mijn pretgezicht. Megan keek als een gestoorde op de foto, maar toch wel leuk.

"Zet hem op Insta!" Zei Megan hijgend van het springen, achter me. Ik knikte en zette hem er direct op.

New room for new memories ♥

Tess glimlachte. "Zo mag ik het zien."

Ik keek de kamer nog een keer rond. "Nu ben ik toe aan eten" Greg lachte. "Dat jij nog niet moddervet bent geworden verbaasd me nog steeds" Ik grijnsde.

~*~

"Hanna, maak de volgende enveloppe open!" Zei Megan enthousiast. Zij wist natuurlijk wat erin stond dus wist wat er zou komen.

Ga met je vriendinnen lekker shoppen, koop een gehele nieuwe collectie!

Ik begon te lachen. "Daarom wil je zo snel al de nieuwe enveloppe open maken." Ze knikte "Duhh" Tess en ik begonnen hard te lachen om haar reactie.

"Dat is voor ons een teken om snel weg te rennen" Zei Keegan tegen Greg. Greg knikte.

De rest van de middag liepen we door het centrum en de tassen op mijn arm werden steeds meer en meer. Ik had echt alles nieuw gekocht. "Shoptherapie is de beste" Zei Tess lachend. Ik knikte. "Dat is het zeker"

Zuchtend viel ik op een zachte stoel in een klein restaurantje. "Ik denk dat ik binnenkort weer terug naar Los Angeles ga." Tess keek verbaasd op. "Je bent er nog niet eens een week?" Ik knikte. "Ik heb nog maar twee weken en die wil ik graag met Brad en Wren doorbrengen. Het is niet dat ik het niet naar mijn zin heb met jullie, echt niet! Het is gewoon moeilijk om jullie allemaal samen en gelukkig te zien terwijl ik dat nu niet ben. En ik bedoel daar niks bij, ik probeer alleen te zeggen dat ik liever naar huis ga"

Megan knikte. "Ik snap het wel." Ik keek naar mijn handen. "Er zijn hier toch nog te veel herinneringen en ik denk als ik gewoon even ergens ben waar hij niet is geweest, dat dat beter is" Tess knikte. "Ik snap het, jammer dat je gaat"

Ik haalde mijn schouders op. "Ik ben blij dat ik jullie in ieder geval wel heb kunnen zien en in het echt bij heb kunnen praten, dat heeft toch echt een hoop geholpen."

We gingen terug naar het huis van Tess. Rick, Kimberley, Greg en Keegan kwamen ook. We gingen met zijn alle in de tuin zitten en in de zon liggen.

"Hanna, die vriend van jou waarmee je naar Hawaii bent gegaan, is er iets tussen jullie?" Ik schudde mijn hoofd. "Nee, hoezo?" Greg haalde zijn schouders op. "Jullie leken nogal intiem op jullie foto's" Ik haalde mijn schouders op. "Hij is gewoon een hele goede vriend. Paar meiden uit onze vriendengroep zeiden ook al dat we een stel moesten worden, maar dat gaat niet gebeuren."

"Waarom niet?" Vroeg Kimberley. "Ik voel gewoon niks voor hem. Hij is gewoon één van mijn beste vrienden en ik kan heel goed met hem omgaan maar er zijn echt geen gevoelens." Keegan knikte. "Je moet ook niks gaan overhaasten" Ik slikte. Dat had ik wel gedaan na Keegan, en daar had ik spijt van. Niet alleen bij Keegan. Ik was zo bang om alleen te zijn dat ik zo snel verder ging, maar eigenlijk is het wel even fijn alleen te zijn, dat gevoel was ik gewoon helemaal kwijt.

"En Wren?" Tess wiebelde met haar wenkbrauwen. Ik begon te lachen. "Die heeft wonder boven wonder een relatie gekregen" Tess begon te lachen. "Wat is er dan zo speciaal aan hem?" Vroeg Megan. "Hij is niet een jongen die je in een serieuze relatie zit, hij is echt een clown" Ik knikte.

"Klinken wel als goede gozers" Zei Rick. Ik knikte. "Ik ben ook heel blij met ze. Ik heb niet veel close vriendinnen in LA, een paar, maar Brad en Wren zijn echt mijn beste vrienden. Ze zijn niet zo dramatisch en liggen het liefst de hele dag op hun surfplank"

Greg lachte. "Net als onze kleine Hanna" Hij ging met zijn handen wild door mijn haren. Ik begon te lachen. "Niks tegen mijn levensstijl" "Ik zou willen dat ik het hele jaar door aan zee kon liggen" Ik begon te lachen. "Ik ben blij dat ik het iedere dag kan doen"

"Wanneer vertrek je?" Vroeg Keegan. "Morgenavond" Ze knikten. "Jaden belde me vandaag wanneer je was aangekomen, hij zag je foto op insta" Ik knikte. "Hij heeft een account aangemaakt om me te stalken, omdat ik zijn account heb geblokkeerd"

"Moet je dan niet gewoon zijn account weer blokkeren, de nieuwe" Ik schudde mijn hoofd "Het maakt me niet uit dat hij iets van mij kan zien, ik wil gewoon niks van hem zien" Tess knikte. "Dat klinkt logisch." "Hij wilde bijna terug komen" Zei Rick.

"Hopelijk laat hij het uit zijn hoofd, voor morgenavond"

My Brother's Best Friend 2Where stories live. Discover now