Hoofdstuk 34

5K 212 23
                                    

Ik trok mijn koffer uit mijn kofferbak en keek naar het grote sororityhuis voor me. Ik glimlachte en liep naar de voordeur. Ik drukte op de bel en wachtte. De deur ging open en een meisje met lange bruine haren glimlachte. 

"Jij bent vast Hanna Taylor?" Ik knikte

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Jij bent vast Hanna Taylor?" Ik knikte. "Ik ben Isabel, maar je mag me ook Izzy noemen. Ik ben de leidster hier." Ik glimlachte en stapte naar binnen ik stond midden in een grote hal. 

"Ik zal je je kamer laten zien" Ze liep voor me uit en opende een grote kamer. "Iedereen slaapt met een kamergenoot, en jij bent mijn kamergenoot, voordeel voor jou is dat we een eigen badkamer hebben en een grotere kamer dan andere." Ik lachte en zette mijn koffer naast een tweepersoonsbed zonder dekbed erop. 

"De meeste meiden zijn nog thuis, aangezien maandag pas de lessen weer beginnen" Ik knikte en ging op het bed zitten. "Maar de rest leer je nog wel kennen, en je leert het huis ook nog wel kennen, maar eerst wil ik mijn kamergenootje leren kennen" 

Ik glimlachte. "Wat wil je weten?" Ze grijnsde. "Heb je een vriend?" Ik knikte. "Hij heet Tom, hij komt eind deze maand ook naar Harvard" Ze glimlachte. "En welke opleiding doe je?" "Ik ga rechten doen" Ze knikte. "Indrukwekkend, en waar kom je vandaan?" "Ik heb afgelopen jaar in Los Angeles gewoond en daarvoor onder andere in New York" Ze trok haar wenkbrauwen op. 

"Mijn ouders zijn eigenaars van een groot hotelketen die over heel Amerika zitten" 

"En waarom kom je pas in januari ingestroomd?" Ik lachte. "Ik ben pas twee weken geleden afgestudeerd van de middelbare. Ik ben vroegtijdig afgestudeerd" "Ik heb dus een slimme kamergenoot" Ik lachte. 

"Ik zal me ook even verder voorstellen. Ik ben dus Isabel. Ik heb een vriend, hij woont in een sororityhuis een paar straten verderop, je zal hem vanavond denk ik wel ontmoeten. Ik ben een tweedejaars psychologie en kom uit een klein dorpje bij Chicago." 

Ze viel neer op haar bed. "Ik heb zin om iets te gaan eten" Ik knikte. "Ik zal je wel vast vertellen dat ik altijd heel veel eet en dat ik echt van eten hou" Zei Isabel. Ik lachte. "Dat komt goed uit want dan ben ik tenminste niet alleen" Ze begon hard te lachen.

"Laten we dan maar iets gaan eten voor we uitsterven" 

~*~

We zaten in een klein café waar je heerlijk kon lunchen net buiten schoolterrein. Binnen zat het wel helemaal vol met studenten van Harvard die iets kwamen drinken en eten. 

Een groep jongens kwamen binnen. Toen ze Isabel zagen zitten kwamen ze er direct bij zitten. Eén van de jongens gaf haar een kus. "Jij bent vast de nieuweling" Ik knikte. "Dat ben ik" Hij stak vriendelijk zijn hand uit om die van mij te schudden. "Ik ben Josh, de vriend van Izzy" Ik glimlachte en stelde me voor. 

De andere jongens stelden zich ook voor. 

"Wat zijn je hobby's?" Vroeg Isabel. "Ik deed in LA surfen, maar dat wordt hier moeilijk, dus ik ga denk ik mijn dansen weer oppakken maar dat ligt eraan, waarschijnlijk is het straks druk zat met mijn opleiding" 

Isabel knikte. "Ze gaat een halfjaar later beginnen met een rechtenstudie" Zei ze tegen Josh. Hij keek verbaasd op. "Je bent helemaal gek. Dat is niet normaal zwaar" Ik haalde mijn schouders op. "Ik weet bijna zeker dat het me moet lukken" 

"Ik hoop het voor je. Als je dat red, organiseer ik een groot feest aan het eind van het jaar" Zei Isabel. Ik glimlachte. "Deal, en als het me niet lukt?" Isabel dacht even na. "Dan neem je deze groep mee op vakantie naar een van je ouders hotels" Ik knikte. "Deal"

De jongens moesten gaan, want ze hadden hun footballtraining. Isabel glimlachte naar Josh

 terwijl hij het café uitliep. "Je bent tot over je oren verliefd" Zei ik. Ze knikte. "Ik weet niet wat ik zonder hem zou moeten" 

We liepen naar buiten en gingen terug naar het huis. Ondertussen liet Isabel de halve campus zien, onder andere de gebouwen waar ik de komende tijd zou gaan zitten. 

~*~

Na alle spullen uitgepakt te hebben, mijn plekje echt mijn plekje te maken, een nieuwe kast vol kleren te kopen en iedereen te leren kennen in het huis, was het toch echt tijd voor mijn eerste lesdag. 

Ik trok een zwart hemd aan en een leren broek. Ik deed mijn beige jas aan en stijlde mijn blonde haren. Ik deed mijn spullen in mijn tas en als laatste mijn laptop. Ik schoof mijn voeten in mijn hakken en liep naar beneden. Een aantal meiden zaten al aan het ontbijt. 

Ik pakte een broodje en schonk mijn glas mijn vol met jus d' orange

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik pakte een broodje en schonk mijn glas mijn vol met jus d' orange. "Nerveus?" Vroeg Isabel. Ik knikte. "Beetje wel ja. Ik stap een klas in die elkaar al helemaal door en door kennen, en ik ken niemand"

Isabel knikte. "Het komt wel goed" Ik knikte. Ik at snel mijn broodje op. "Tijd om te gaan" Ik liep naar buiten en ging naar het gebouw wat Isabel me enkele dagen geleden had laten zien. 

Ik zag al een aantal mensen de collegezaal binnen gaan. Ik moest een briefje afgeven bij de leraar. Een man van in de dertig keek verbaasd op toen ik een briefje op zijn bureau legde. "Ahh, ons wonderkind begint vandaag" Hij was één van de leraren waar ik een gesprek mee had om te kijken of ik hier klaar voor was. 

"Dat ben ik" Hij lachte. "Ik verwacht veel van je, dus maak je borst maar vast nat. Het zal niet makkelijk worden" Ik haalde mijn schouders op. "Ik heb nooit gevraagd om makkelijk" Ik pakte mijn tas op en liep naar een plek vooraan. De leraar lachte en schudde zijn hoofd. 

"Iedereen stilte! We gaan beginnen!" 

Daar begon het, een nieuw hoofdstuk in mijn leven...

Heyy mensen

Ik ga deel twee niet lang meer door laten gaan, maar ik zal waarschijnlijk wel nog een nieuw deel gaan maken.

Het lijkt misschien al heel snel, maar we zijn al bijna bij de 35 hoofdstukken

Ik maak denk ik nog maar 1 of 2 hoofdstukken. Dit lijkt misschien heel weinig maar dit betekend niet dat dit het laatste is wat jullie van het verhaal van Hanna horen.

Het volgende deel zal niet meer My Brothers Best Friend heten, maar wel over de oude vertrouwde mensen gaan. Dus wees niet bang!

Ik wil niet dat dit deel te langdradig wordt, dus vandaar dat deel twee niet zo lang wordt als deel 1 maar er komt een deel 3!

Dit wilde ik jullie even vertellen.

Ook vergeet niet dat tot eind februari nog de cover wedstrijd loopt. Als je vragen hebt of mee wil doen moet je me even een privébericht sturen.

Ik heb al wat leuke covers binnen, dus ben benieuwd wat er nog meer komt. 

Lovee yaa all

My Brother's Best Friend 2Where stories live. Discover now