Hoofdstuk 13

5.5K 221 23
                                    

Tess en Megan kwamen het voetpad opgelopen en lachte toen ze me tegen de voordeur zagen zitten. "We dachten al dat je naar buiten was gegaan" Zei Megan. "Omdat jullie me in de stad hadden gezien zeker." Tess knikte. "Met Dean. Slim om daarna snel een foto van jezelf in LA op insta te zetten want Greg wist zeker dat 'het meisje'op Hanna leek" Ik knikte.

"Dus Dean?" Ik schudde mijn hoofd. "Ik kwam hem tegen en ik wilde niet alleen zijn, liever met hem dan alleen, en ook al is hij een eikel, we hadden het wel gewoon gezellig als vrienden" Tess knikte. "Dan is het goed, als je maar niet weer in die val trapt" Ik schudde mijn hoofd. "Vertrouw me daar maar op"

We liepen naar binnen. Tess, ik en Megan verkleedde ons in onze pyjama's en kropen in het bed van Tess. Het was een groot bed en we konden er gewoon met zijn drieën in liggen zonder dat je je sandwich voelde.

We bleven nog uren na kletsen over van alles. Natuurlijk kwam Jaden ook even ter sprake.

"Heeft hij sinds hij hier is nog verder naar mij gevraagd?" Vroeg ik. Tess knikte. Tegen mij, vanavond nog. We liepen met zijn alle en Jaden kwam naast me lopen en vroeg me toen hoe je het in Hawaii had gehad. Op het laatst vroeg hij heel voorzichtig of je met een andere jongen iets had gedaan."

"Wat heb je toen gezegd?" Ze haalde haar schouders op. "Ik wilde eerst zeggen van wel, en toen dat ik het niet zeker wist ofzo, maar ik vond dat wel gemeen genoeg vandaag waren geweest dus ik heb gezegd dat je daar op dit moment helemaal niet naar op zoek bent en dat je gewoon graag met vrienden dingen doet."

"Greg en ik hadden het er tijdens het eten even over. Toen je met Dean voorbij kwam. Greg zei dat Jaden verward was maar dat hij wel inzag dat hij een fout had gemaakt en waarschijnlijk geen nieuwe kans maakte. In de groep voelt het ook wel raar, nu jij er bent, en Jaden ook, maar niet samen, niet eens bij elkaar in een kamer."

"Weet Greg dat ik er ben?" Megan knikte. "Omdat Keegan het wist hebt ik besloten om het ook aan Greg te vertellen. Ze snappen dat je nu gewoon nog even verstopt blijft want het is allemaal nog vroeg en dat soort dingen."

Ik zuchtte. "Ik wil dolgraag dat we gewoon samen in een kamer kunnen zijn, maar ik weet dat dat nu gewoon niet kan. Er zijn te veel spanningen en de pijn is nog te vers om nu al samen te praten en te doen alsof we weer als vrienden verder kunnen. Ik weet ook niet of ik dat ooit weer volkomen kan."

"Als je dat met Dean kan, na alles wat hij heeft gedaan, dan kan je dat ook wel bij Jaden zijn. Misschien niet morgen of overmorgen, maar het zal uiteindelijk wel lukken" Ik haalde mijn schouders op. "Hopelijk heb je gelijk en kunnen we gewoon als alles achter de rug is verder als vrienden."

~*~

Ik lag alleen in de woonkamer van Tess, naar Netflix te kijken. Iedereen was Jaden en Patrick gaan uitzwaaien op het vliegveld. Ik had een grote neiging om naar het vliegveld te rennen en hem ook uit te zwaaien, gewoon even bij hem zijn, hem zien.

Om mijn gedachtes ergens anders naartoe te sturen besloot ik eten te maken. Ik liep naar de bank en keek verder naar mijn serie en genoot van mijn heerlijke voedsel.

Eindelijk ging de deur open en was ik niet meer alleen. Greg, Tess, Megan en Keegan kwamen binnen en ploften ook neer.

"Het is raar om jullie niet samen te zien. En dat terwijl het eerst juist raar was om jullie saai te zien" Zei Keegan. Ik knikte. "Het is ook raar"

"Ik snap het sowieso niet. Hij was hier de afgelopen dagen en zei dat hij je miste en dat hij je het liefst bij hem wilde, maar het is toch uit" Ik knikte. "Je hoeft mij ook niet om uitleg te vragen"

"Zullen we iets gaan doen, want ik verveel me echt" Zei ik toen er even een stilte was. Greg knikte. "Ik wil gaan zwemmen!" We gingen naar het huis van Keegan. Ik kleedde me om in één van mijn honderden bikini's.

"Hanna, je bent echt veranderd" Ik knikte en keek naar mijn lichaam. "Greg, ben je niet jaloers dat zij wel buikspieren heeft en jij niet?" Vroeg Keegan lachend. "Ik heb ook gewoon buikspieren" Zei Greg.

Ik lachte en sprong in het water. Het chloor was heel erg wennen vergeleken met het zoutte water, waar ik normaal in lag.

Keegan en Tess stond dicht tegen elkaar aan en Megan en Greg waren elkaar speels aan het vervelen. Ik klom uit het zwembad en pakte mijn telefoon uit mijn tas. Ik opende mijn Instagram en zag dat Brad er een nieuwe foto met Wren op had gezet. Blijkbaar was hij ook weer terug van vakantie. Ik kreeg heimwee naar Los Angeles.

Ik hield echt wel van mijn vrienden hier in New York maar ze waren eigenlijk allemaal al samen en ik was alleen. Om zo je vrienden gelukkig te zien doet pijn. Je bent blij voor ze, maar het doet wel pijn omdat je dat ook ooit had maar nu niet meer. Het voelt alsof ze een aantal keer op je hart trappen.

My Brother's Best Friend 2Where stories live. Discover now