十八 (性)

2.9K 253 297
                                    

(FAZLASIYLA SMUT UYARISI! TOPLUM İÇİNDE OKURSANIZ HİÇBİR SORUMLULUK KABUL ETMEM JDJDNDKDB. HERNEYSE İŞTE BEKLEDİĞİNİZ BÖLÜM, İYİ OKUMALAR XX.)

~

Luke onu salonun duvarına yaslamış bir şekilde öpmeye devam ederken Michael bacaklarını Luke'un beline doladı ve Luke da onun kalçalarından tutarak düşmesini engelledi. Yavaşça onu duvardan ayırdı ve Michael'ın dudakları onun boynunda hareket etmeye başlarken merdivenlerden çıkıp onun odasını buldu. Luke onu yatağa yatırmadan önce sürtünerek inlemesini sağladı.

"Durmamı istersen bana işaret ver, tamam mı?" Luke, Michael'ın dudaklarından ayırdığı dudaklarını, onun boynuna indirirken mırıldandı.

Michael boğuk bir inlemeyle cevap vermeye çalışırken Luke'un dudaklarının hala onun adem elmasında dolaşması yüzünden nefesleri hızlanmıştı. "T-tamam."

Lule gülümsedi ve Michael'ın tişörtünün eteklerinden tutarak çıkarmasına yardımcı oldu. Michael tişörtü odasının rastgele bir yerine fırlatırken zihnindeki tek şey gümüş grisinin maviyle karıştığında bıraktığı mükemmel histi.

Luke, dudaklarını boynundan çekti ve göğsüne küçük öpücükler kondurarak aşağı indi. Michael inlemeye devam ederken o da yavaşça Michael'ın pantolonunun kemerini açmaya başlamıştı.

Luke, Michael'ın sertleştiğini gördüğünde yüzüne bir gülümseme yayıldı.

"Hey, nasıl erekte olduğunu biliyor musun? İlk önce sinir uçla-"

Michael sertçe inledi. "Kes sesini Luke." Luke'un saçlarından tutarak onu kendine doğru çekti ve dudaklarını tekrardan yavaş ve sertçe öptü. Her hücresine hızla yayılmakta olan mavi ve gri karışımı hoşuna gitmişti.

Luke da bu sırada kendi tişörtünü çıkardı ve yere fırlattı. Dudaklarını tekrar birleştirdiler ve Luke, Michael'ınki gibi kendi pantolonunu da çıkarmayı başardığında sadece baksırlarıyla kalmışlardı.

Luke kendini hafifçe Michael'a sürttüğünde bu mavi saçlı çocuğun nefeslerinin daha da hızlanmasına ve yataktaki çarşafları sıkmasına neden oldu. Michael'ın zihinde renkler parlayıp sönüyor, tıpkı bir havai fişek gösterisi izliyormuş gibi hissetmesine meden oluyordu.

Sarı, siyah, gri ve mavi.

Neşe, heyecan, zevk ve aşk.

Hepsi de Michael'ın zihnini sarmalıyor ve daha önce hissetmediği kadar güzel hissettiriyordu.

Luke başucundaki masanın çekmecesinden aldığı kondomu penisine geçirdikten sonra, "Hazır mısın bebeğim?" diye fısıldadı Michael'ın kulağına. Michael'ın zihnindeki gri renk iyice parlamaya başladığında dişlerini sıktı. "Ha-hazırım."

(Y/N; orada neden bir kondom olduğu ya da Luke'un bunu nereden bildiği konusunu hiç açmayın çünkü ben de bilmiyorum, o yüzden gökten ilahi bir şekilde indiğini farz edelim olur mu?)

Luke onun baksırını da indirmeden önce kumaşın üzerinden penisinin üstüne küçük bir öpücük kondurdu. Michael'ın sırtı gerilirken dudaklarını ısırdı ve boğazından boğuk, sert bir inleme çıktı.

Bir süre sonra Luke, yavaşça kendi penisini Michael'ın içine ittiğinde Michael da onun sırtına tırnaklarını geçirmiş ve sarışının bir anlığına su yeşili bir acı hissetmesine neden olmuştu.

Luke hızlandıkça Michael ellerini Luke'un saçları ve sırtı arasında dolaştırıyor ve sırtına kırmızı çizikler bırakırken sertçe inliyordu.

Luke dudaklarını Michael'ın boynuna götürdü ve sertçe emmeye başladı. Michael boynunun kesinlikle moraracağını bilse de onu engellemedi.

"Si-siktir Luke, bu çok m-mükemmel." Michael zihninde patlayan renkler yüzünden kekelemeden konuşamıyordu. Michael kendi penisini eline alıp hızlı bir şekilde ileri ve geri hareket ettirmeye başladı.

İkisinin de inlemeleri odayı doldururken ne kadar ses çıkardıklarını önemsemiyorlardı.

Birkaç dakika sonra Luke dudaklarını mavi saçlı çocuğun köprücük kemiklerine indirdiğinde aldığı derin nefesler arasında mırıldandı, "Mi-Mike, çok yaklaştım." Michael, sarışın çocuğun sırtındaki elini dağılmış olan sarı saçlarına götürdü ve saçlarını çekip onun sertçe inlemesine neden oldu.

Luke onun boynundan ayırdığı dudaklarını Michael'ın dudaklarına götürdü ve onun dudaklarlarını dişlerinin arasına aldığında Michael sert bir inlemeyle boşaldı. Beyaz sıvı, karnı ve göğsü üzerine yayılmıştı.

Bir süre sonra Luke da hareketlerini yavaşlattı ve boşaldığında Michael'ın zihninde parlak bir beyaz belirmişti. Rahatlama.

Michael hala nefes nefese uzanırken Luke kalktı ve kondomu odanın banyosundaki çöp kutusuna attıktan sonra Michael'ın yanına tekrar geldi.

"Şimdi gidip temizlenmeye ne dersin, kedicik?" Michael onun dudaklarını son kez öptükten sonra yataktan kalkıp onu banyoya kadar takip etti.

~
TAMAM SANIRIM DEVAM EDEBİLİRDİM AMA O BU KADAR YETER.

AFFET BENİ YÜCE HADES. *Hades için yaktığı ateşe bir paket cips fırlatır*

Bu kendi yazdığım ilk smuttu ve biraz daha kızarırsam domatese benzeyeceğimden eminim.

Ayrıca bundan kat kat güzel smutlar okumuştum bu da neydi böyle? Ew.

Herneyse, alın size tam bir bölüm -hatta +670 kelime olmuş- uzunluğunda bir smut, umarım beğenmişsinizdir kehsbsgdnsj.

VEEE SINAVLARIN BİRİNDEN GÜZEL BİR NOT ALDIM, DİĞERİNİ DE İYİ BİR ŞEY BEKLİYORUM.

YANİ BUUU,

MATEMATİK SINAVINDA BATIRMAZSAM HALA BURDAYIM DEMEK.

SİZİ SEVİYORUM *etrafa parıltılar ve gökkuşakları fırlatır*

synesthesia //mukeOù les histoires vivent. Découvrez maintenant