二十八 (性)

1.9K 195 113
                                    

(FAZLASIYLA SMUT UYARISI! TOPLUM İÇİNDE OKURSANIZ HİÇBİR SORUMLULUK KABUL ETMEM KRGOEJDKD.)

4 gündür smut sözü verdiğim halde bölüm yazamıyordum affedin xx

~

Michael, Luke'un üzerine çıktı ve onun başının koltuğun kenarına değecek şekilde yatmasını sağladı.

Ellerini Luke'un iki yanına koyup eğildi ve onu öpmeye devam etti. Kalçasını hafifçe Luke'a sürttüğünde ağzından küçük bir inleme kaçtı. Luke onu öpmeye devam ederken ellerini mavi saçlı çocuğun tişörtünün eteklerine götürdü ve çıkarmasına yardım etti.

Michael da Luke'un tişörtünü çıkardı ve odanın bir köşesine fırlattı. Michael zihnindeki yanıp sönen parlak renklerle birlikte onu öpmeye devam ederken aynı anda da Luke'un pantolonunun kemerini açmaya çalışıyordu.

Michael dudaklarını sarışın çocuğun dudaklarından ayırdı ve onun yerine boynuna yöneldi. Adem elmasının etrafına öpücükler kondururken Luke hafifçe inleyip yutkundu.

Michael gülümseyerek daha da aşağı kayarken kalçalarını Luke'un ereksiyonuna sürttü. Dudakları, sarışının boynundan başlayarak karnına kadar inen bir yol çizdi. Luke boğuk bir inlemeyle, "Oyalanmayı kes Mikey." diye mırıldandı.

Mavi saçlı çocuk gülümseyerek Luke'un pantolonunu aşağı çekti ve baksırının üzerinden ereksiyonunun üzerine bir öpücük kondurdu. Luke derin bir nefes alıp sağ elini Michael'ın saçlarımdan geçirdi.

Dudaklarını tekrar birleştirdiler ve Michael da bu sırada Luke'un baksırını da indirdi. Luke, Michael'ın elinin penisine değdiğini hissettiğinde sertçe inledi.

Michael elini birkaç kez ileri geri hareket ettirdikten sonra tekrar eski pozisyonuna döndü ve Luke'un penisini ağzına almadan önce kasıklarına bir öpücük kondurdu. Luke, Michael'ın dilini penisinde hissettiğinde dudaklarını sertçe ısırdı. Bu Michael'ın, onun hissettiği hafif su yeşili acıyı bir anlığına görmesini sağlamıştı.

Michael yavaşça başını indirken Luke'un elleri tekrar onun, şu anda gördüğü parlak mavi olan saçlarıyla buluştu.

Luke'un yaydığı gri renk, maviyle karışıyor ve bu da Michael'ın hissettiği duyguların güçlenmesini sağlıyordu. Michael başını daha hızlı hareket ettirmeye başlarken Luke inledi ve Michael'ın saçlarını çekti.

Michael, kontrolün kendisinde olmasını sevmişti. Luke, kontrol edilmeyi sevmişti.

Michael daha fazla hızlanırken gözlerini açtı ve bakışlarını kaldırıp Luke'a baktı. Sıkıca kapattığı gözleri, dişlerinin arasına aldığı alt dudağı ve hızla inip kalkan göğüs kafesiyle tam bir Yunan Tanrısı'nı andırıyordu. (Y/N; lütfen bu benzetme için beni affedin Tanrılarım.)

Luke hızlı nefesleri arasından, "S-siktir Michael, çok yaklaştım." diye fısıldadı. Michael bu yüzden biraz daha hızlandı.

Luke son kez sertçe inleyip Michael'ın mavi saçlarını çekerek boşaldı. Parlak beyaz bir renk Michael'ın zihnine yayılırken başını Luke'un penisinden kaldırdı ve nefeslerini düzenlemeye çalışan Luke'a karşı gülümsedi.

Gecenin geri kalanını sarılıp film izleyerek geçirdiler.

~
Okuduğunuz en kısa ve saçma smut için özür dilerim, son günlerde ilhamlarım cidden can çekişiyor ve bunda da okulun etkisi de oldukça fazla.

Ayrıca uykum var.

Herneyse önceki smut 672 kelimeyken bunun 417 olması biraz üzücü sanki.

synesthesia //mukeWhere stories live. Discover now