二十五

1.7K 247 139
                                    

Başlamadan önce, mICHAEL GORDON CLIFFORD SAÇLARINI MAVİYE BOYAMIŞ. BU BİR İŞARET Mİ???

KESİN LUKE'A AŞIK YEEEEEY

Herneyse iyi okumalar xx
~

Herkes akşam yemeği için masaya oturduğunda Michael hala gergindi.

Luke'un abileri Michael'ı sevmiş görünüyorlardı. Bunu her an ona iğrenç espriler yapmalarından anlayabilirdiniz.

Ama Michael, Luke'un annesi ve babasının onu seveceğinden şüpheliydi. Mavi saçları ve kaşındaki piercing ile "Oğlum İçin Muhteşem Sevgili" kategorisine uymadığından emindi. O yüzden fazla konuşmamaya çalışıp çatalıyla tabağındaki bifteği didikliyordu.

"Michael?" diye seslendi Liz. "Bir sorun mu var? Üzgün görünüyorsun."

Michael hızla kafasını kaldırıp gülümsedi. "Bir şey yok. Sadece, um, biraz gerginim de." Liz ona sevecen bir şekilde gülümsediğinde Michael mutlu olmuştu.

Yemeğin geri kalanında Michael daha çok konuşmaya ve mutlu görünmeye çalıştı. Luke ona destek olmak için arada sırada masanın altından elini tutuyor ya da bacağını okşuyordu.

Yemek bittikten sonra Luke, "Herkes burada kalacak." dedi Michael'a. "İstersen sen de benim odamda kalabilirsin. Boş yer var ve gece yarısında evine yalnız başına dönmeni istemem." Michael gülümseyerek onayladıktan sonra Luke'a yatakları hazırlama ve o gibi şeylerde yardım etti.

Saat 1'e gelirken Michael yatağın kenarına oturdu ve "Sence ailen beni sevmiş midir?" diye fısıldadı. Luke saçlarını eliyle dağıttıktan sonra cevapladı. "Tabii ki de sevdiler. Yani sana nasıl baktıklarını görmedin mi? Bir an annemin 'Düğün ne zaman?' diye soracağından endişelendim."

Michael 'düğünlerini' düşününce gülümsedi.

Luke, Michael'ın yanına oturdu ve çenesinden tutarak ona bakmasını sağladı. Loş odada bile gözleri hala parlıyordu. Ona doğru eğildi ve dudaklarını mavi dolu bir öpücükle birleştirdi.

Luke, Michael'ı yatağa yatırıp üstüne çıktı ve öpmeye devam etti. Luke ellerini Michael'ın iki yanına koyduğunda Michael da ellerini onun yumuşak saçlarından geçirip ensesinde birleştirdi, şimdi maviye bir miktar da gri karışıyordu.

Luke nefes almak için geri çekilirken mırıldandı. "Seni seviyorum prenses."

Aniden kapı ardına kadar açıldı. Luke panikleyip Michael'ın üzerinden kalkmaya çalışırken yere düştü. Michael da yüzünü yastığa gizlemeye çalıştı.

Luke gelenin kim olduğunu görmek için bakışlarını kaldırdığında Jack, Ben'e "Söylemiştim!" dedi. "Luke üstte, bana elli dolar borçlusun."

~
Hey! Bölüm atmayalı dört gün olmuş. Affedin, uğraşmam gereken bir sürü kurgu, çeviri ve test var. Umm, umarım benden nefret etmezsiniz.

AYRICA MICHAEL'IN MAVİ SAÇI AĞLAMAK İSTEMEME NEDEN OLUYOR, TANRIM.

synesthesia //mukeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin