2.

362 20 0
                                    

Ráno, když jsem se probudila cítila, jsem sladkou vůni, která vála do mé ložnice z kuchyně. Sedla jsem a nasála raní vánek, který procházel do mé ložnice spolu se slunečními paprsky, mým oknem. Zvedla jsem se z posele a hodila na sebe šedou mikinu s kapucí, chlupaté bačkůrky a v mých teplákových kraťáscích jsem se vydala směr kuchyň.
V kuchyni stál Liam u a v ruce držel talíř plný palačinek s Nutellou. Hlavou ukázal na dveře terasy, která byla součástí našeho apartmá. Řeknu vám mám nejlepšího kamaráda na světe! 

"Donré ráno."  Řekl a sedl si na lehátko, které se nacházelo na okraji naší terasy.

"Dobré."  Odpověděla jsem a upřela pohled na ty voňavé palačinky.

"Ty nejsou pro tebe, udělej si svoje."  Řekl vážně. Koukala jsem, jak blbka a nechápala jsem, co mu přeskočilo. Začal rudnout a já to pochopila, protože sklopil zrak k zemi a snažil se marně zadržet smích.

"Nesnáším tě!"  Křikla jsem po něm v zápalu smíchu.

"Taky tě miluju."  **Kéž by..problesklo mi hlavou, ale notak Jessico! Nesmíš ho milovat, všechno by se zkazilo!**
Řekl a strčil si do pusy palačinku.
Snídali jsme a oba koukali na krásnou pláž, pokrytou raním sluncem. Voda moře se třpytila.

"Co si dneska zajít na pláž? "  Pronesla jsem.

"Super! Napíšu ostatním. "  Řekl nadšeně a hned vytáhl z kapsy mobil.
Bylo devět hodin a Liam všem napsal, že v deset se sejdeme na pláži. Po snídani jsem vyrazila do své koupelny a dala si  sprchu. Kapičky vlažné vody stékaly po mé opálené kůži a já koukala na své tetování na zápěstí Irreplaceable, přemýšlela jsem při tom, co to bylo za myšlenku,  když Liam řekl větu "Taky tě miluju.". Nevím, co to se mnou je, nikdy jsem nad tím nepřemýšlela, že bych chtěla být víc, než kamarádka.

"Ses tam utopila?!"   Houkl Liam přes dveře,  když jsem stála ve sprše čtvrt hodiny.

"Ne.. Jen jsem se zamyslela. "  Houkla jsem zpátky a sáhla po bílém ručníku, do kterého jsem se zabalila.
V ručníku a s kartáčkem na zuby jsem si ťapkala po koupelně. Vyčistila jsem si své čistě bílé zuby a vrhla jsem se k obličeji. Vlastně jsem se skoro  vůbec nemalovala, jen jsen si voděodolným korektorem projasnila okolí pod očima a udělala jsem si voděodolným gelem obočí.  Nepotřebuji se malovat, jen obočí je pro mne docela důležité. Na sebe jsem hodila si mintové Triangl plavky a přes ně hodila volný, šedý, lehce průhledný kardigan, k tomu modré kraťasy s vysokým pasem a svoje páskové hnědé "sandálky" se zlatými detaily. Z vlasů jsem udělala nedbalý drdol. Vylezla jsem z koupelny a sedla si do obýváku. Čekala jsem na Liama.
Liam vyšel z jeho ložnice,  na sobě měl bíle triko, jeho modré šusťákové plavky a na očích jeho pilotky.

"Jdem?"  Optal se mě.

"Jasně!"  Řekla jsem nadšeně.

Vyšli jsme z hotelu na pláž a tam už čekali ostatní.
Všichni mě i Liama objali a rozložili své deky na písečné pláži. Bylo tam i volejbalové hřiště,  samozřejmostí bylo, že jsme si museli zahrát.  Na jedné straně sítě jsem byla já, Cath, Jade a Danielle a na druhé Louis, Harry, Liam a Niall.

"Měly byste si vzít do týmu jednoho z nás, pokud nechcete prohrát! "  řekl Niall a zašklíbl se na nás.

" Roznesem vás na kopytech!"  Zareagovala naše maličká Danielle.

"Fajn kdo prohraje vaří večeři!"  Křikl Harry.

"Platí!"  Řekla jsem sebevědomě.

Začali jsme hrát a  kluci nám hned při podání dali gól.

"To bylo schválně!"   Houkla Cate. A v zápětí dala bod. Po chvilce hraní jsme vyhrály  10:7, což pro kluky znamenalo vaření večeře.
_____________________________

Seděla jsem na své dece a pozorovala ostatní, jak dělaj kraviny ve vodě, Liam si všiml,  že tam chybím a rozeběhl se ke mně. Přiběhl a jelikož byl totálně mokrej, nenapadlo ho nic lepšího,  než mě obejmout.

"Hhhhhhh- ty magore!"  Zaječela jsem.
Fajn teď už jsem byla mokrá a nezbývalo mi nic jiného,  než jít s ním do vody. Měl na očích svoje pilotky, hrozně Liamovi sluší, myslím ale, že mně slušej víc. A proto mu je vždycky ukradnu a odmítám mu je vracet, ne že bych neměla na hotelu svoje sluneční brýle, ale ty nejsou tak boží,  jako ty jeho. Když mě dotáhl do vody, chtěli jsme si s Danielle dát bitvu. Vlezla jsem Liamovi na ramena a Danielle vlezla na ramena Louisovi.
Byla to sranda, s Dan jsme se přetahovaly a šťouchaly do sebe. Všichni jsme se hrozně smáli a musím říct, že mi tyhle kraviny s Liamem a ostatníma během školního roku chyběly.

Další kapitola je venku, snad to není tak hrozné. Všechno se teprve rozjíždí.  :D Verr

Always And Forever (1D)Where stories live. Discover now