24.

222 7 0
                                    

"Bylo to výborný! "  Utřela jsem si pusu do ubrousku. Liam se zaculil a vrásky pod jeho čokoládovýma očima se znovu ukázaly. Miluju jeho vrásky když se směje. Z mých myšlenek mě ale vytrhla další myšlenka a to čemu se to střevo zase tlemí.

"Čemu se směješ?"  Zeptala jsem se nechápavě. Neřekl nic, jenom koukal hluboko do mých očí, pomalu se přibližoval k mým rtům, očekávala jsem další z jeho sladkých polibků. Byl stále blíž a blíž, už jsem zavírala oči a čekala na jeho rty. Centimetr od mých rtů se zarazil.

"Máš tady nutellu."   Cvrnkl mě do spodního rtu a začal se znovu smát.

"Blbče."  Odsekla jsem a praštila ho do ramene. Otočila jsem se a dělala uraženou.

"Ale no taaaak."  Protáhl 'a'  a začal se ke mně lísat. Následně mě políbil na krk a otočil k sobě.

"Promiň."  Zašeptal, skousl mi spodní ret, opatrně z něj stáhl zbytek nutelly a pak po něm přejel palcem. Zaculila jsem se. *Drn-Drn* Zavibroval můj telefon na malém stolku vedle postele, kde jsme dosud leželi. Natáhla jsem se pro něj a rozsvítila displej.

From Cath:

V deset dole.

From Jess:

Co se děje?

From Cath:

Nic... vemte ai plavky a oblečení :p

"Děje se něco? "   zeptal se Liam.

"Jo, jdem se oblíkat za hodinu máme čekat dole a mít sebou plavky."  Usmála jsem se. S jeho pomocí jsem se dostala na vozejk, oba jsme si vyčistili zuby a oblékli se. Já jsem si na sebe vzala bílou skate skirt,  černý crop top, k tomu bílé páskové sandály a na oči si vzala sluneční brýle. (Outfit nahoře) Pod svůj outfit jsem si vzala tyrkysové Triangly. Jela jsem do pokoje za Liamem, který zrovna na svůj iphone nasazoval voděodolný kryt.

"Mužem? "  zeptal se.

"Ano."  Přikývla jsem, na klín mi položil tašku s dekou a ručníky a vezl mě k výtahu.

"Ahoooj!"  Pozdravili jsme všechny, co už na nás čekali. Všichni nás objali.

" Ty vole cos dělal? "  zeptal se Louis a poukázal na Liamovu modřinu. Liam se nadechoval, otevřel pusu, že něco řekne,  já mu ale skočila do řeči.

"To víš, v noci to bylo docela divoký."  Mrkla jsem na něj,  abych ušetřila Liama trapasu, že když běžel pro naši snídani v zatáčce hodil hubu. Louis nic neřekl a Danielle s ostatními se usmáli. Liam na mě vrhl pohled 'děkuju'. Všichni jsme se vydali na cestu mně neznámo kam.

"Jsme tady."   Došli jsme (teda oni došli) k písečné pláži.

"Haha, to je pěkný, jenomže já pískem neprojedu."  Zamumlala jsem zklamaně. Všichni mě sjeli pohledem, jakoby jim došlo, že vlastně maj sebou mrzáka s kriplkárou. Li hodil naši tašku s věcma po Niallovi a sehl se ke mně.

"Neprojedeš, ale já jim projdu."  Zašeptal mi do ucha a vzal mě do náruče. Chytla jsem se ho okolo krku, on mě držel pod zadkem, nesl mě blíž k vodě.

"Lásko, stejně si nezaplavu."  Špitla jsem mu do ucha.

"Kam šel tvůj optimismus?"  Řekl a nesl mě dál po pláži. Přišli jsme blíž k vodě,  Cate rozložila jejich i naší deku, z druhé strany se usasili Niall s Jade a vedle nich Louis a Dan.

Always And Forever (1D)Where stories live. Discover now