33. Always and forever

177 10 2
                                    

*Crrrr* zvoní telefon, odložím cigaretu a jdu směrem do kuchyně.

"Prosím Payne." Zachraptím do telefonu, prokouřeným hlasem.

"Dobrý den pane Payne. U telefonu doktor Green, omlouvám se, že volám tak pozdě, ale mám pro vás zprávu o vaší přítelkyni." Můj hrudník se svíral, jakoby tušil něco fakt hrozného.

"Je mi to strašněnmoc líto, ale vaše přítelkyně právě podlehla svým zraněním. Upřímnou soustrast."

"NE!" Vykřikl jsem a prudce se zvedl. Celé moje tělo bylo propocené a z očí pomalu ztékaly malé slané kapičky. Křečovitě jsem sevřel roh své peřiny a druhou rukou si prohrábl propocené vlasy. Oči se přivřely, já těžce vzdychl a postavil se na nohy. Má osoba mířila přímo k lednici, kde se nacházela další láhev whiskey. Okamžitě jsem ji vyndal a otevřel. Sedl jsem si na gauč a natáhl se ke konferenčnímu stolku, kde ležela krabička cigaret. Ihned jsem si jednu vyndal a zapálil ji. V již zmiňovaném skleněném konferenčním stolku byla obálka nadepsaná 'Always and Forever' otevřel jsem ji a našel moje a Jess společné fotografie. Bylo taam všechno, ještě když jsme byli "jen" přátelé, dokonce fotka z prvního dne v klubu, kde jsme se potkali a hlavně fotky pořízené docela nedávno. Největší význam, pro mě ale má fotka z pláže, kde jsme spolu oficiálně začali chodit. Dával jsem Jess pusu na tvář a ona úplně promočená na kost se křenila, jako malé děvčátko. Moje srdce tlouklo pořád rychleji. Znocu jsem natáhl z cigarety a hned po vdechnutí dávky nikotinu upil rovnou z láhve zlatavé whiskey. Vyndal jsem všechny fotky, co v obálce byly a objevil DVD. To pro změnu neslo název 'Withou you i'm dead' , když jsem si tohle přečetl, pravý koutek úst mi cukl do úsměvu, je to taková Jessiina hláška. Neváhal jsem a vložil ho do DVD přehrávače.

"Lijam Pajn. Aj lav jů Lijam. Vithaut jů ajem ded. Jů ár maj lajf." Bylo první, co na mě vychrlilo DVD. Stála tam Jess a mluvila jako dement. Hned po tomhle "prologu" začala hrát píšnička Perfect Two, první záběr byl, když jsem spal a Jess na mě na lodi lila šlehačku. Byly tam úplně všechny naše vzpomínky. Písnička se stišila a na videu se objevila Jess držící kameru. Natočila ji do svého klína, kde jsem ležel já a z pusy mi tekla slina. "Friendship goals." Řekla Jess a zaculila se. Moje koutky teď cukly do úsměvu, zároveň jsem zase cítil slzy štípající mě v mých očích. Bylo mi to jedno, nechal jsem je volně pobíhat po mých tvářích. Jak dlouho tohle musela dělat? Kéž bych se dozvěděl odpověď přímo od ní. Sledoval jsem video dál a při tom potahoval ze své nikotinové kamarádky a usrkával z teď už poloprázdné láhve zlatavé tekutiny. Ubývá nějak rychle.

Louis

Volal jsem Liamovi snad stokrát, ale nebere mi mobil, projistotu jsem zavolal Harrymu a společně jsme se za ním vydali, i přestože je půl jedný. Harry zaklepal na dveře od jeho domu. Nic, ještě že má Hazz klíče, odemkl a společně jsme vešli do obýváku.

"Panebože. " Ozval se Harry.

"Liame, brácho?!" Dodal jsem. Nic Liam ležel na zemi, kolem sebe měl popel a nedopalky od cigaret a láhev od whiskey. Společně s Harrym jsme ho zvedli a vlekli do ložnice. Byl uplně na mol. Když jsme ho zachránili od ledové podlahy, vypadl t něj kus papíru. Nechal jsem to být a dál hobtáhl do jeho 'vyhřáté' postýlky. Konečně jsme se dostali do ložnice a uložili našeho kamaráda do jeho postýlkového království. S Harrym jsme šli do obývacího pokoje a já se sehl k tomu, co před chvílí opustilo náprsní kapsu Liama. Otočil jsem to a hned se má ústa rozšířily od ucha k uchu.

"Jsou spolu úžasní." S prapodivným úsměvem jsem promluvil na Harryho sedícího na gauči.

"Jo-lepší než Beckhamovi." Řekl naprosto vážně svým chraplákem.

Další kapitola je tu !! Je kratší, ale to nevadí. Tedy doufám, teď se budu snažit vydávat kapitoly častěji, než doposud :)
Verr

Always And Forever (1D)Where stories live. Discover now