4.

316 19 2
                                    


Pobyt v Californii se blíží ke konci, rozhodla jsem se ten poslední večer trochu zpestřit a vytáhnou všechny do nějakého nočního klubu. Bylo jedenáct dopoledne a Liam ještě chrupkal. Šla jsem si zaběhat, na sebe jsem si vzala svou sportovní podprsenku NIKE a kraťasy. Se sluchátky v uších jsem se vydala na běh po pláži. Miluju běhání, vnímat jen hudbu a nic jiného, vždycky si tím pročistím hlavu.
Uběhlo půl hodiny a já se vrátila domů. Dala jsem rychlou sprchu a vydala se udělat mně a Liamovi snídaňo-oběd. Nakrájela jsem salát, papriku a osmažila kuřecí maso. Udělala jsem i dresink a maso se salátem jsem smíchala dohromady. Když jsem měla hotovo, vylezl z pokoje Liam, jako nazavolanou.

"Ahoj Růženko." Pronesla jsem ironicky a zasmála se.

"Čauky." Odpověděl a vyplázl na mě jazyk.
Podala jsem mu talíř a vidličku.

Když jsme dojedli sedla jsem si na gauč a pustila televizi, při sledování televize jsem napsala Cate zprávu.
_______________________________________

Cate♥

ME: Ahoj, snad vás neruším, ale co si zpestřit večer a vytáhnout všechny do klubu?

Cate: Čau, to by byla pecka! V 7 u nás? Musíme se nějak vyfiknout!

ME: ok, přitáhnu nějakej make up a tak, napiš to Dan, já napíšu Jade :P

Cate: Bude party hard! ♥ :D
________________________________________

"Co tady kuješ?" Zeptal se Liam zvědavě.

"Jdeš snou večer do klubu!" Řekla jsem nadšeně a on nadšeně přikývl.

Chýlilo se k sedmé hodině a já se vydala do Cate apartmá. Na sobě jsem měla džínové kraťasy, černý crop top a přesto svoje oblíbené kimono. (Outfit nohoře↑↑↑) Namalovala jsem se jen lehce, ostatně jako vždycky, jen jsem přidala bronzer a vlasy svázala do nedbalého drdolu. Cate si na sebe vzala mintovou skate skirt a černý crop top, k tomu si vzala svoje slip-on botky. Bílé triko a zastrčila si ho do královsky modré skate skirt, k tomu si vzala černé Vansky. A Danielle si vzala svůj khaki dirkovaný svetřík, k tomu svoje Vansky a černé kraťasy. Šly jsme ven, kde čekali kluci. Tentokrát jsme do klubu nejeli autem, ale šli jsme pěšky. Naši dva Vans skřítkové Danielle a Louis si ťapkali ruku v ruce, Harry a Cate taky, o Niallovi a Jade ani nemluvím. S Liamem jsme si z toho dělali srandu a rozhodli se poškárlit papparazi, proplatla jsem své předloktí s Liamovým (nevím, jak to vysvětlit :DD) a kráčeli jsme si po ulici. Je sranda papparazi takhle škárlit. Došli jsme do klubu a každý si objednal pití. Povídali jsme si smáli jsme se, alkohol v krvi se navyšoval, ale stále jsme věděli naše jména.

Začala hrát písnička od Martina Garrixe forbidden vices, čapla jsem Liama za ruku a táhla ho na parket. Stoupla jsem si k němu zády a začala jsem tancovat do rytmu. Svýma dokonale vypracovanýma rukama mě ze zadu držel za boky, byl tak něžný a zároveň tak jistý a sebevědomě si mě vedl po parketu. V krvi mi neproudil pouze alkohol, ale i adrenalin, cítila jsem jeho doteky, jeho dech mě šimrak na krku, jeho vůně mi dávala jistotu, že je to on a nikdo jiný, bylo to dokonalé. Cítila jsem se nějak jinak, než jindy v jeho přítomnosti, byl to divný okamžik, nevnímala jsem nic jiného než jeho dech a doteky.

Liam

Když začala hrát ta písnička, táhla mě Jess na parket, bál jsem se, co všechno si můžu dovolit, ale alkohol mé obavy poslal do hajzlu. Není to tak, že jsem s ní tancoval, kvůli tomu, že jsem byl nalitej. Alkohol mi pomohl se trochu odvázat a neřešit, co si mohu a nemohu dovolit, prostě jsem to udělal. Tancovali jsme tělo na těle, jemně jsem ji držel za boky a dýchal na její krk. Vypadalo to, jakoby se mi poddala, vedl jsem jí parketem a celé tělo se mi chvělo, nevím proč. Odhodlal jsem se jí říct něco, co jsem chtěl říct už pekelně dlouho.

Jess

"Jsi úžasná." Zašeptal a skousl si spodní ret.

Takže další kapitola je na světě!! Jinak oblečení v příloze nahoře má Jess na sobě na té párty. :) :D
Verr

Always And Forever (1D)Kde žijí příběhy. Začni objevovat