23.

178 9 0
                                    

"Jsou roztomilí." Zaculila jsem se, s hlavou položenou na Liamovi hrudi.

"Jsem za Hazz rád. " odpověděl.

"Jsou ten nejkrásnější pár na světě." Zasmála jsem se a prsty kreslila obrázky po jeho holém prsu.

"Ty jsi nejkrásnější na světě." Řekl vážně.

"Kecale." Zamumlala jsem a pro sebe se zaculila.

"Strašně moc ti to slušelo." Dodal.

"Ten vozejk to kazí." Klesl mi hlas do smutného tónu.

"Jess, jsi nádherná a to žádnej vozejk neovlivní. Jednou budeš zase chodit, to ti slibuju." Pronesl dost pěvně, přiložil dlaň na tu mou a proplétal naše prsty. Do očí se mi hrnuly slzy, nevím proč. Jestli štěstím, že mám někoho, jako je Liam, nebo že někoho jako je Li zatěžuju svými problémy. On má navíc.

"Jess?" Prolomil ticho.

"Ano?" Odpověděla jsem. Nadzvedla hlavu z jeho hrudě, abych mu viděla do očí. Zaculil se a políbil mě na rty. Nechtěla jsem se od jeho sametových rtů odtáhnout, zapojila jsem do polibku jazyk a Li se přidal. Do polibku se zasmál, skousla jsem si spodní ret. Liam si lehl nade mě a začal sundavat moje triko, nic jsem pod ním neměla. Jen kalhotky. Začal líbat mou hruď a pak se přesunul spátky ke rtům.

"Jsi nádherná." Zašeptal do mého ucha.

"A víš, že tohle je svatební noc Harryho a Cate. Ne naše." Poškárlila jsem ho.

"Mám toho nechat?" Zeptal se ustaraně. Nic jsem neřekla a znovu spojila naše rty. Li se zasmál a pokračoval. Srdce mi málem Vyskočilo z hrudi, naposledy jsem s Liamem spala ještě před naším vztahem, nechtěli jsme to uspěchat, když už se nám to jednou povedlo, dnes jsme ale oba cítili, že je ten správný čas. Svýma rukama jsem zajela k Liamovým teplákům a pomalu je stáhla dolů. Teď ležel nademnou, rukama se zapíral těsně vedle mojí hlavy a u rozkroku jsem zacítila už dost naběhlou bouli v jeho bílých Calvin Klein boxerkách. Nehty jsem jemně přejela po jeho žebrech a stále pokračovala níž až k podbřišku, kde jsem prsty přejela zleva doprava a následně po jeho bouli. Liam trochu vzdychl a cukl sebou. Pak se zaculil a rukou zajel do mých kalhotek. Začal prsty dráždit nejcitlivější místo na mém těle. Pevně jsem zajela prsty do jeho vlasů a se vzdychnutím se prohla v pánvi. Nezůstala jsem pozadu a svou ruku presunula do jeho boxerek, které jsem potom stáhla, hned na to Liam stáhl moje kalhotky.
____________________________

Probudila jsem se v obětí Liama. Ještě spal, vzala jsem svůj telefon z nočního stolku ležícího vedle naší postele a vyfotila ho na snapchat. Fotku jsem postla na My Story, projížděla jsem různé sociální sítě. Když jsem zapla twitter, byl plný gratulací pro Harryho a Cate. Zasmála jsem se nad tím a znovu zapla snapchat. Otevřela jsem si pár snapchatů od Liamových fanynek a na pár poslala fotku nazpět. Při focení selfie mě někdo chytl za ruku, lekla jsem se a škubla sebou.

"Promiň." Zasmál se Liam, a vlepil mi pusu na tvář.

"Teď jsem málem dostala infarkt." Zasmála jsem se.

"A copak děláš?" Zaculil se.

"Jen tu odpovídám na pár snapů těch vašich princezen." Řekla jsem, Liam se šibalsky usmál.

"Natočíme pár z nich video odpověď. " zaculil se.

"Chceš je zabít? " zasmála jsem se. A natočila na nás svůj iphone. Zrovna jsem otevřela snap od jedné slečny, kde psala, že nás miluje a doufá, že budeme spolu navždycky. Je potěšující číst tyhle zprávy. Ihned jsme s Liamem nahráli video odpověď.
"Thank you so much! We love you too." Ležela jsem na Liamově rameni a on nahrával, pak už jsme jen oba poslali vzdušnou pusu a snapchat odeslali. Ihned nám od totožné slečny přišel další snapchat. Plakala na něm a hrozně moc nám děkovala za odpověď. Byla tak šťastná. Neváhali jsme a poslali jí další snapchat. Při nahrávání se Liam culil jako nikdy, opravdu svoje fanynky miluje a tohle ho strašně moc těší. "Stop crying! We love you. Have a nice day princess!" Zasmál se na video a snapchat jí odeslal. Video odpověď jsme poslali ještě třem holkám a pak se rozhodli pro snídani. Li zavolal na pokojovou službu a objednal snídani.

"Za deset minut to bude pane." Řekl muž do telefonu a zavěsil. Položila jsem hlavu na polštář a zasněně civěla na sedícího Liama.

"Co je?" Zasmál se, když si mě všiml.

"Nic, jen jsi boží." Oplatila jsem mu úsměv.

"Střevo." Hodil po mně polštář.
Nemohla jsem si to odpustit a polštář, co jsem měla pod hlavou jsem mrskla já po něm.

"Tak ty takhle?" Zasmál se sedl si na mě obkročmo začal mě lechtat.

"Ne Payne! Ne! Přestaň, já se počůrám! Payno!" Ječela jsem a brečela smíchy.
Koukl se na mě a nadzvedl jedno obočí.

"U, um" zakroutil hlavou a začal mě lechtat snad ještě víc.

"Aaaaa, Payne ty magore!" *ťuk* Ozvalo se klepání na dveře. Rozjařený Liam běžel ke dveřím a když probíhal zatáčkiu mezi naší ložnicí a chodbou, hodil neskutečnou hubu. *PLESK* Plácl sebou o podlahu a já vybouchla smíchy, rychle se vyplazil na kliku od dveří a otevřel.

"Vše v pořádku pane Payne?" Zeptal se muž v kravatě.

"A- ano." Odpověděl Li v křeči, aby taky nevybouchl smíchy.

"Tady, vaše snídaně." Řekl muž, který mu podal podnos s naším jídlem.

"Děkuji. " zaplatil Li a zabouchl dveře. V tu chvíli se naším apartmá nesl výbuch smíchu nás obou. Liam vešel do ložnice, v jedné ruce držel podnos a druhou se držel za spánek, kam se praštil.

"Au." Fňukl a zíral na mě.

"Karma je svině lásko." Zaculila jsem se.

"Chceš to pofoukat?" Dodala jsem.

"Jo, a pusinku na to potřebuju." Fňukl tnovu a přejel rukou po své vybarvující se modřině.

"Jezuus, pojď ke mně. " roztáhla jsem ruce, Liam i s podnosem padl do mé náruče. Jeho bolístku jsem mu pofoukaka a dala mu pusu na spánek. Následně jsme se pustili do palačinek.

Tak jo další kapitolka je tu! :D je kratší a trochu o ničem, ale příště už to bude lepší :) snad jste si ji i tak užili! !!!!Btw. Mám na vás dotaz!!!!
Mám rozepsaný další příběh o Liamovi. Je úplně jiný, než tenhle. Chcete, abych ho zveřejnila v průběhu Always and Forever, nebo až Always dopíšu? Byla bych ráda za váš názor :)
Verr

Always And Forever (1D)Where stories live. Discover now