9.

401 15 2
                                    

Probudila jsem se s totálně skvělou náladou, je devět a v 10 mám s Cate sraz ve Starbucksu. Kluci mají momentálně přípravy na svůj další koncert, takže Cath není s Harrym (tleskám :D). Šla jsem si dát sprchu a obléknout se. Dneska bylo venku trochu chladněji. Bylo zataženo a vypadalo to, že možná i zaprší. Přes sebe jsem teda projistotu hodila šedý svetr a vzala si modré skinny (outfit nahoře↑), nechtěla se mi brát kabelka, tak jsem si pro tentokrát vzala batoh. Na oči sluneční brýle, je to kvůli paparazzi lepší a mohla jsem vyrazit. Vylezla jsem z výtahu a jela do Starbucksu. Dojela jsem na místo a zaparkovala, vešla jsem do kavárny a zahlédla mojí blonďatou Cath sedící u stolku pro dvě osoby. Mávla jsem na ní a on rychle vstala a rozběhla se ke mně, děláme to skoro vždycky, když se vidíme, vrhla se na mě a pevně mě objala, ja jí samozdřejmě taky.

"Ahooj!" Vypískla.

"Nazdar !" Odpověděla jsem a vydaly jsme se ke stolku.

"Dáte si něco?" Zeptala se slečna, která k nám přišla.

" 2x karamelové latte a 2 čokoládové muffiny. Děkuji. " odpověděla jsem rychle na její otázku. Za chvíli jsme měly naši objednávku pod nosem.

"Tak co ten Liam?" Zajásala Cate.

"Co chceš vědět? " ušklíbla jsem se.

"Všechno! Co ta fotka včera? Od kdy jste oficiálně spolu? Vy jste spolu zase spali? Bože! Chci vědět všechno!" Vychrlila na mě.

"No jsme spolu od včera (červenám se), nespali, zatím jen jednou a o tom víš, prostě se to včera nějak uhm-zvrtlo
" zaculila jsem se nad vzpomínkou na včerejší večer na pláži. Všechno jsem Cate povyprávěla a pak jsme si normálně povídaly. Ještě jsem stihla vytáhnou mobil a vyfotit naší snídani na snap.

"Zítra mají kluci den volna, než se poletí dál, co kdybychom si udělali výlet ns jachtu? Ty, já, Harry a Liam? Ptala jsem se i Jade a Nialla, ale ti už mají svoje plány a Louis s Dan taky." Navrhla Cath, byla jsem nadšená, protože výlet s Cath? Hah zkáza a pohroma!

"To by bylo super!" Zajásala jsem.
Všechno potřebné jsme domluvily a pak jely nakupovat a hurá domů.
Přijely jsme asi v 7.

Vešla jsem na svůj apartmá a zavibroval mi v kapse telefon.
Liam

Kde jsi? Už máme po, potřebuju tě vidět...

Mám ještě něco na práci. Pak ti možná zavolám. Poškárlila jsem ho.
Rychle jsem se převlékla do volného trika a teplákových kraťasů a cupitala si to přímo na Liamův apartmá. Vytáhla jsem z kapsy telefon a poslala mu SMS.

Necháš mě za těma dveřma stát ještě dlouho?

Napsala jsem a hned se mi před nosem otevřeli dveře, ve kterých stál Liam v jeho boxerkách. Culil se jako malý dítě.

"C-co tady děláš?"zakoktal a stále se roztomile culil.

"Můžu zase jít, jestli chceš." Odsekla jsem a otočila se (hrozně mě baví ho zlobit) . Najednou mě prudce zatáhl na jeho pokoj a pevně mě objímal.

"Strašně moc jsi mi chyběla." Zašeptal a políbil mě.

"Ty mně víc." Špitla jsem a pevně ho objala.

Liam zapl film, vytáhl mobil a na veřejnou My Story dal další naší fotku, kterou jsme právě vyfotili. Seděl v křesle a nohy měl natažené a položené na stolku. Já na něm ležela s hlavou položenou na jeho hrudi, zachumlaná v jeho mikině s batmanem, kterou jsem mu právě ukradla a přikrytá huňatou dekou. Liam mě jednou rukou objímal a zároveň jemně bříšky prstů hladil po rameni, druhou ruku měl položenou na břiše a já různě zaplétala a proplétala naše prsty. Nikdo jsme nic neříkal, panovalo mezi námi to příjemné ticho, kdy jsme si každý užívali přítomnost toho druhého.

Always And Forever (1D)Where stories live. Discover now