19.

206 8 0
                                    

Liam

Pomohl jsem jí do koupelny a šel sklidit krabice od pizzi. V hlavě se mi honila myšlenka, že bych vlastně moc chtěl, aby tu moje princezna bydlela. Už takhle jsme spolu byli vařený pečený. Stále jsem přemýšlel, jakým způsobem to podat, nechtěl jsem to na ní prostě vybalit.

"Lásko?" Ozvalo se z koupelny, lekl jsem se, že se něco stalo. Odhodil jsem utěrku a vydal se ke koupelně, vešel jsem tam a zakryl si oči. Bylo mi dovoleno se podívat.

"Pomůžeš mi?" Zamumlala, z jejího hlasu jsem cítil, že je jí to trapné. Komu by nebylo? Bejt jenom v ručníku a prosit přítele, jestli mi pomůže na vozejk. Jen jsem jí pomohl a dál to neřešil. Dovezl jsem jí do svojí ložnice a začal hledat oblečení, které bych jí dal na spaní. Naštěstí jsem našel to, v čem tu obvykle spí, podal jsem jí moje (teď už její) triko s batmanem a její kraťasy. Sedl jsem si na postel zády k ní, aby se mohla v klidu převléct.

"Nemusel ses otáčet." Špitla za mými zády a svalila se na postel. Dále se vyškrábala ke mně a opřela se zády o moje tělo. Jednou rukou jsem si jí objal, ona si ji zamotala okolo sebe a držela ji svými pažemi, druhou jsem prsty bloudil v jejích vlasech. Má to strašně ráda, už když jsme byli kamarádi jsem to dělával. Spokojeně odpočívala na mém klíně. **Dělej Payne! Teď, nebo nikdy.** Povzbudilo mě moje já. Nedalo mi to a zeptal jsem se.

"Jess?" Šeptl jsem do jejího ucha.

"Ano?" Špitla nazpět nechápavě.

"Nechceš tu se mnou zůstat na pořád? " Zeptal jsem se, byl jsem hodně nejistý, nevěděl jsem, jak v týhle situaci zareaguje.

"Jak napořád? " Zeptala se.

"Bydlet tu semnou, chtěl bych tě tu mít každý den." Zaculil jsem se a stále svými prsty bloudil v jejích vlasech.

"Liame já- nechci ti tu překážet, copak tady chceš mít invalidu?" Zeptala se znovu smutně. V jejím hlase jsem slyšel obavy, byl rozklepaný.

"Nejsi invalida. A ano chci tě tady mít. Navždycky. " Upozornil jsem ji.

"Víš, že jsi ten nejúžasnější chlap na světe? " Zaculila se, nevím, co to znamenalo a proto jsem se ujistil, jestli jsem její "odpověď" pochopil dobře.

"To znamená ano?" Zeptal jsem se. Neřekla nic, jen zapadla hlouběji do mýho klína a usla. Nejspíš to znamenalo ano. Pevně jsem si ji k sobě přitiskl a pozoroval, jak spí. Byla uplně bezbranná, nikdy bych jí neopustil a už vůbec ne v takovýhle situaci, za takových podmínek. Jsem ten nejšťastnější kluk/chlap na světě, mám tu nejkrásnější slečnu pod sluncem. Vyfotil jsem mojí princeznu na snap (zabije mě, až se probudí :D) a dal to na My Story. Chvilku jsem projížděl internet a odepsal pár fanynkám na twitteru, po asi hodině jsem se taky uložil a spal.

**
Vzbudil jsem se dřív než Jess. Byla na mně nalepená a rukama mě objímala. Tak abych ji nevzbudil, jsem se vymotal z jejího objetí a namísto ramene, na kterém ležela jsem dal polštář. Po špičkách jsem vylezl z ložnice a namířil si to do kuchyně. Jess miluje palačinky. Několik jsem jich udělal a na podnos připravil pomerančový džus, nutellu, latte a jahody. Všechno jsem nechal na lince a mířil do sprchy.

Always And Forever (1D)Kde žijí příběhy. Začni objevovat