12.

264 12 0
                                    

"Kdy odjíždíte? " Zeptala se Karen a podala nám snídani.

"V pátek." Odpověděl Liam a usmál se.

"To je skvělý a co dnes budete dělat?" Ptala se Karen dál.

"Asi to tu Jess trochu ukážu a pak večer ji chci někam vzít, půjdete večer s náma?" Pronesl a mrkl na mě.

"Večer? Jasně, táta bude rád, že s tebou bude trávit alespoň chvilku." Řekla a přisedla si k nám.

Po snídani jsem se vydala zpět do Liamova pokoje, abych se převlékla. "A kam to vlastně jdeme? " Vyzvídala jsem.

"Já ti to neřeknu. " Odsekl a vyplázl na mě jazyk.

"Ale notaak, vždyť pak nevím, co si vzít na sebe." Snažila jsem se to z něj vytáhnout.

"Vem si, co chceš." Řekl a usmál se.
"Krásná jsi ve všem. " Dodal a zatahal za moje pižamo.

"Tsss." Sykla jsem a začala se prohrabovat v tašce s oblečením. Nakonec jsem z tašky vytáhla černý crop top s krátkým rukávem, a šedé nike tepláky s gumou na konci nohavic. Na nohy jsem obula bílé adidas boty. Z vlasů jsem udělala nedbalý drdol a lehce se namalovala, korektor, pudr, bronzer, obočí, a linky s řasenkou. Nic víc, nic míň. Vylezla jsem z koupelny, kde jsem se malovala a v pokoji na mě čekal Liam.
Na sobě měl bílé triko s dlouhým rukávem vytaženým do poloviny rukou a šedé tepláky, otrochu tmavší než byly ty moje, s bílýma tkaničkama. K tomu měl bílé conversky. Vzala jsem si na záda černobílý vak Adidas NEO a s Liamem se vydala ke schodišti.

"Vy jste roztomilý. " Pronesla Liamova sestra.

"Někdo tu bejt musí." Vyplázl na ni Liam jazyk. Musela jsem se nad jeho poznámkou pousmát. Nemohla jsem si odpustit ho nějak poškárlit. "Jo a proto jsi si mě sem pozval." Vyplázla jsem jazyk, stěr brouku.

"Mrcho!" Zasmál se a čapl mě celou paží za krk, "dramaticky" jsem zašilhala a začala se smát. S krkem pod Liamovou rukou jsme vyšli z domu. Ťapali jsme ruku v ruce po upraveném chodníčku. "Už mi řekneš, kam jdeme?" Zeptala jsem se.

"Ne." Ušklíbl se.

"Hej Payne!" Zaškemrala jsem znovu.

"Mě neukecáš." Odsekl sebejistě.

"Zloune." Zamumlala jsem. Po chvilce cesty jsme došli na vyvýšené místo, vlastně to byla skála, pod kterou bylo moře.

"Liame, to je-jak jsi tohle místo našel?" Vykoktala jsem.

"Když jsem byl malej, chodil jsem sem docela často. " odpověděl a sedl si na okraj skály. Poklepal rukou na místo vedle něj, abych si tam taky sedla. Samozřejmě jsem nemohla odmítnout, sedla jdem si vedle něj a vytáhla z kapsy mobil. Vyfotila jsem několik fotek na snapchat a pak jsme si dali selfie. Postla jsem to na My Story, fotka měla přes tisíc screenshotů. A hned se jí začal plnit instagram.

"Miluju naše fanynky." Zareagoval Liam na invazi naší fotky.

"Já vím." Přikývla jsem. Tohle mi nikdy nevadilo, nežárlím na jejich fanynky, protože jsou to opravdu ty nejlepší fanynky na světe, jsou tak oddané a každým dnem dávají o klukách vědět celému světu, navíc Liam je díky nim šťastný, což je ta nejlepší věc na světe.

"Víš, že jsi úžasná?" Zaculil se.

"Já? Proč?" Skousla jsem si spodní ret.

"Motá se okolo mě takovejch holek a ty mě v tom podporuješ. Píšou mi, že mě milujou. Brečí, když mě objímaj. Na instagram si dávají jména s mým příjmením. Mají mě na tapetách a ty mě v tom stejně podporuješ." Říkal, hleděl mi do očí, ty jeho začaly být jako ze skla.

"Liame, to ty jsi tu ten úžasnej, ano podporuju tě v tom, protože tohle je tvůj život, ony ho změnily, nemám na co žárlit, teda krom několik milionů holek. Ale ty můžeš mít holku, na kterou si ukážeš, holku, která je mnohem hezčí než já a cos udělal? Vybral sis právě mě, nemám důvod žárlit, protože bych byla úplně blbá, kdybych žárlila. Vždycky tě v tom budu podporovat a nikdy nedovolím, aby jsi kvůli mně omezoval svoje Directioners." Řekla jsem na jeden nádech. Liam se začal culit, přitiskl si mě k sobě a věnoval mi polibek do vlasů, jemně mi přejížděl dlaní po zádech, v očích mě začaly štípat slzy a jen jsem potichu vzlykala do jeho hrudi a pevně ho držela svýma rukama. On nic neříkal, jen mě držel a dýchal do mých vlasů.

"Ty jsi trubka, nebreč. Budu tady pro tebe vždycky a jen aby bylo jasno, neexistuje hezčí slečna, než jsi ty. Pro mě jsi ta nejkrásnější a nejroztomilejší holka na světě." Pronesl do ticha a já jsem se k němu přitiskla ještě víc. Prsty zvedl mou bradu od své hrudi a díval se do mých ubrečených očí.

"Miluju tě." Špitl, když si opíral halvu o mé čelo, se vzlyky jsem se zasmála a on palcem utřel slané kapičky stekající po mé tváři.

"Já tebe." Zavzlykala jsem znovu a zavřela jsem oči, čekala jsem, až se naše rty opět setkají. A opravdu jeho sametové rty se střetly s mými a dlouze mě líbaly.

"Tady má někdo hlad, tvoje bříško rozhodlo, že se jde domu." Zaculil se když mi zakručelo v břiše. Nesnáším svůj žaludek.

"Uhm-jo." Začervenala jsem se, Liam se postavil, chytl mě za ruce a vytáhl na nohy.

Propletla jsem naše prsty a palcem ho hladila po hřbetu jeho dlaně. Došli jsme před jejich dům a vešli dovnitř, zuli jsme si boty, následně šli chodbou do kuchyně, kde seděl Geoff. "Nazdar mládeži." Řekl a plácl si s Liamem.

"Čau páprdo." Zasmál se Liam, ihned jsem ho praštila do břicha.

"Počkej, já ti to jednou připomenu!" Ušklíbl se.

"Máte tady jídlo." Křikla Karen z kuchyně.

"Sedni si, já to přinesu." Špitl a odsunul mi židli, na kterou jsem si sedla. Přinesl jídlo a oba jsme se do něj pustili. Bylo už půl čtvrté a v půl šesté jsme měli jít s Karen a Geoffem někam ven. "Půjdu se osprchovat." Řekla jsem Liamovi a vydala se do koupelny. Svlékla jsem ze sebe tepláky a ostatní oblečení a vlezla do sprchy. Umyla jsem si vlasy a celé tělo, chtěla jsem sáhnout po ručníků, ale ups-žádnej jsem si nevzala.
"Em, brouku? Nemohl bys mi prosím donést ručník? " zavolala jsem do Liamova pokoje.

"A co za to?" Ozvalo se nazpět.

"Co budeš chtít, jen mi prosím přines ten ručník! " Odsekla jsem a pro sebe se zasmála. Ozvalo se zaklepání na dveře a klika se ohla směrem dolů. Do koupelny vešel Liam v jeho bílých boxerkách, v ruce držel ručník a šel směrem ke sprchovému koutu. "Tady máš. " Řekl a ručník pověsil na sprcháč.

"Děkuju." Poděkovala jsem, odešel z koupelny a já vylezla ze sprchy, zabalila jsem se do ručníku a na sebe si vzala oblečení připravené na umyvadle. Vzala jsem si modré skinny džíny, k tomu bílé basic triko, doplňovala ho moje červeno-černá košile zavázaná kolem pasu a protože bylo večer chladněji, vzala jsem si svůj černý křivák. Make-up jsem udělala jako vždycky, jen jsem ho doplnila hnědým stínem do záhybu oka a lehkou linkou. Vlasy, protože jsem je celou dobu, co jsem se malovala, měla v drdolu, byly po rozpuštění lehce kurdnaté, nechala jsem je tak. Konečně jsem vylezla z koupelny, v pokoji už seděl Liam na posteli a dělal něco na mobilu.

"Tak můžem?" Zeptala jsem se Liama.

"Jasně. " řekl a odvrátil oči od mobilu.

"T-ty-jsi krásná." Vykoktal a přitáhl si mě k sobě na postel. Začal mě líbat a já samozřejmě spolupracovala.

"Tak jdete?" Rozrazli se dveře, rychle jsme se od sebe odtáhli. "Jasně hned jsme dole." Řekl Liam, jen jsem se zaculila a zkousla si spodní ret. Oba jsme se pousmáli a zvedli se z postele.

Ták je tu další kapitolka! :) Kam jdou? To se dovíte v příští kapitole, taky už se tam začne něco dít. Tak snad se těšíte. :)

Always And Forever (1D)Where stories live. Discover now