16.

207 11 0
                                    

Stál jsem před nemocnicí a kouřil cigaretu. "Liame pojeď se na hotel umýt a vzít si čistý věci, teď je stejně v umělém spánku. " Promluvil securiťák a táhl mě do auta. Na hotelu jsem se vysprchoval, převlékl a zabalil si nabíječku, mobil a Mac.

"Odvez mě zpátky." Přikázal jsem mu a on přikývl. Znovu jsme sedli do auta a vyrazili k nemocnici. Znovu jsem kráčel chodbou a našel sestru. "Mohu k ní? Prý čtyři hodiny po operaci ano." Zeptal jsem se.

"Neměla bych vás tam dneska pouštět, ale že jste to vy." Přikývla a vedla mě za Jess. Ležela a stále spala. Vedle ní bylo křeslo, sedl jsem si na něj a z kapsy vyndal mobil. Začal jsem vyťukávat SMS.

Hazza

L:Je to zlý, musím tu být Harry, dokončíte turné beze mě?

H:Jak zlý? Co jí je? A jo turné dokončíme.

L: nemůžu ti to jen tak napsat... po turné sem přijeď, všem řekni, že je pozdravuju..

H: Drž se bro... hned jak to půjde přijedeme

L: Díky brácho

Dopsal jsem si s Harrym a napsal na twitter. Strašné se vám všem omlouvám, má přítelkyně je v nemocnici, proto nedokončím turné. Love u all...

Hned mi začaly chodit tweety s mým označením a hashtagem " #StayStrongJessiam " Začal se tím plnit celý twitter. Nikdo s tím neměl problém, jsou to nejlepší fans na světe. Mobil jsem odložil a pozoroval mou princeznu. **Je to moje chyba, kdybych jel s ní, nikdy by se to nestalo, jsem kretén." Křičelo moje podvědomí. Opřel jsem si lokty a svá kolena a do dlaní založil obličej. Nomohl jsem uvěřit tomu, že až se probere, je pravděpodobné, že nebude chodit a při myšlence na to, že se nemusí probrat vůbec se mi dělalo zle. Musí se probrat, miluju jí, je to polovina mě!

"Jess, ty to zvládneš." Šeptal jsem se vzlyky a držel ji za ruku. Po tvářích se mi zase kutálely slzy. Byl jsem odhodlanej, sedět tam klidně měsíc. Nehnu se od ní už ani na krok. Rozhodl jsem se a přesunul si křeslo blíž k její posteli. Bylo devět a ona furt spala, sestra říkala, že je na Jess, jak dlouho bude spát.

"Ona mě slyší, že ano?" Zeptal jsem se.

"Nejsem si jista, ale podle mě ano." Přikývla a odešla. Znovu jsem si sedl na křeslo a koukal no mojí princeznu. Chytl jsem jí za ruku a palcem ji hladil po hřbetu ruky. Opravdu jsem byl odhodlanej tam s ní sedět celou věčnost.

Jess

Cítila jsem něčí přítomnost, nevím ale kdo to je. Opravdu jsem se snažila na to přijít, marně, můj mozek nespolupracuje, chtěla jsem otevřít oči, to taky nešlo, moje víčka byla těžká.

Liam

Uběhlo 6 dní, Jess stále ležela a "spala". Celých 6 dní jsem jedl suchý rohlík a pil kafe z automatu. Opravdu jsem se od ní nehnul. Seděl jsem stále v tom hrozném křesle a hypnotizoval Jess. Bylo to hrozné, doktoři ji kontrolovali každých 5 hodin. Bezmocně jsem seděl v křesle a vzpomněl si na večer, kdy poslouchala můj zpěv a se slzami v očích k sobě tiskla plyšového medvěda. Nad tou vzpomínkou jsem se pousmál a začal si pobroukávat tu písničku.

I thought I saw a girl brought to life
She was warm, she came around
and she was dignified.
She showed me what it was to cry
You couldn't be that girl i adored
You don't seem to know
Seem to care what your heart is for
But i don't know her anymore.

Pobroukával jsem si písničku a držel mojí berušku za ruku. Nejspíš mi už asi hrabe, cítil jsem, jak mi zmáčkla ruku. "Jess?" Zašeptal jsem její jméno. Znovu mi zmáčkla ruku, nejsem magor, ona opravdu stiskla moje prsty. Zaculil jsem se, pomalu otevřela oči a zamrkala. "Ahoj." Řekl jsem, no skvělý Payne, nic lepšího jsi říct nemohl.

"Liame?" Zaskřípal její hlas.

"Pššš." Upštil jsem jí a dal pusu na tvář. Rychle jsem zazvonil na sestry a doktory, aby přiběhli.

"Doktore, ona se probrala!" Zamumlal jsem se slzami v očích. Doktor jí prohlédl a já rychle napsal SMS Harrymu.

Hazza

L: Bro! Probrala se!

H: Jsme na cestě to je úžasný!

Jess

"Jsem tak rád, že jsi mě tu nenechala. Už nikdy tě nikam nepustím, je to moje vina, měl jsem jet s tebou." Stále opakoval a tiskl mou ruku ve své dlani.

"Není! " ujišťovala jsem ho.

"Liame? Co se vlastně stalo?" Zeptala jsem se.

"Měla jsi autonehodu, velice těžkou autonehodu." Odpověděl.

"A jak jsem na tom?" Ptala jsem se dál a Liam vrhl ustaraný pohled na doktora.

"Utrpěla jste poranění hlavy, a následkem je otřes mozku, dále jste utrpěla velice závažné poranění zad a vzhledem k vašemu předešlému zdravotnímu stavu, poranění zad a narušení svalstva v nohách." Řekl.

"A to znamená?" Zeptala jsem se a snažila se vypadat v pohodě.

"Je tu pouhých 20%, že budete chodit." Zamumlal.

"Bude ze mě krypl?" Odsekla jsem.

"Nemůžeme teď říct nic bližšího, je mi líto." Odpověděl a sklopil zrak k zemi.

"Jess stále je tu těch 20%." Snažil se mě Liam uklidnit.

"Máte si, co říct, nechám vás tu." Špitl doktor a opustil můj pokoj. Štípaly mě oči a hrudník se svíral do minimálních rozměrů. Neudržela jsem slané kapičky ve svých očích a začaly mi stékat po tváři.

"Jess." Chytl mě za ruku Liam.

"Liame, ty to nechápeš, bude ze mě mrzák, měl by sis hledat někoho jiného, nechci, abys měl se mnou starosti. Co budeš dělat až někam půjdeš? To si sebou třeba na Brit Awards vezmeš mrzáka na vozejku? Máš navíc, než na nějakou holku na vozejku." Pronesla jsem a prudce plakala. Hrozně to bolelo , nechci o něj přijít, je jako moje druhá polovina, miluju ho víc než cokoliv jiného, ale nechci, aby takhle skončil.

"Jess já-" Chtěl něco říct, ale já mu skočila do řeči.

"Ne, poslouchej mě, je ti 22! Máš jít ven a užívat si s kamarády v klubu, ne se starat o mrzáka." Vydala jsem ze sebe přes vzlyky.

"Fajn a teď poslouchej ty mě, kvůli tobě jsem utekl z turné uprostřed koncertu, nesedím tu u tebe šest dní jen proto, abych se dozvěděl, že jsi mrzák. Jess, já tě miluju a bude mi k ničemu chodit do klubů, když se budu k smrti trápit bez svojí poloviny. Jess SPOLU to zvládneme. " Hleděl mi do očí a palcem mě hladil po hřbetu mojí ruky. Pevně jsem jeho ruku stiskla a on se ke mně neklonil, opřel si svoje čelo o to mé a díval se hluboko do mých očí.

"Miluju tě." Zašeptal a opatrně spojil naše rty, jemně mě líbl a já se zaculila.

"Já tebe." Šeptla jsem nazpět a Liam mi palcem utřel slzy.

Aa další kapitola! :) Omlouvám se, že jsem těch 6 dní takhle přeskočila, ale nebylo by to nic záživnýho.
Verr

Always And Forever (1D)Kde žijí příběhy. Začni objevovat