20.

201 9 0
                                    

S Liamovou pomocí jsem se posadila do auta, začala jsem se klepat, před očima se mi zase zjevila krev a prudký náraz. Hrklo ve mě a cukla jsem sebou.

"Jess? V pohodě?" Zeptal se ustaraně a chytl mě za ruku. Zhluboka jsem se nadechla, dlouze vydechla, přivřela oči a přikývla.

"Ano." Špitla jsem skoro neslyšně. Ruku jsem měla položenou na opěrátku mezi sedačkama, Liam mě za ní držel, palcem mě pohladil a nastartoval auto. Cestou jsme se stavili v nemocnici na rehabilitaci. Hodinu jsem rehabilitovala, neřekli mi nic nového, můj stav se nelepší, ani nehorší. Odrehabilitovala jsem si a mohli jsme pokračovat dál.

***
Zaparkovali jsme v campu, Liam mi pomohl z auta na mojí "káru". Na klín jsem si vzala tašku s věcma a Liam dal na záda batoh se stanem a tak. Vezl mě po cestě a vybíral místo v lese, kde se můžeme zakempit.

"Tady to zakempíme, co ty na to?" Pronesl. Nic jsem neřekla,jen jsem se začala smát.

"Ježiš, ty teda umíš poradit." Odsekl a začal rozdělávat stan. Bylo roztomilé ho pozorovat, při stavění se tvářil naprosto vážně. Nedivím se, že v naší rodině je nositelem přezdívky Daddy.

"Sleduj a uč se, tohle musíš dát sem a tohle sem. Hohooo Payno dneska válí. Chcete postavit stan? Zavolejte Payna..." Povídal si sám se sebou. Upřímně, koukala jsem na něj jako na magora, nedostala jsem lepší nápad, než si ho natočit a postnout to na instagram. Seděla jsem na vozíku a s nadzvedlým obočím na něj civěla. Nejspíš mu došlo, že na něj koukám a natáčím ho, s jednou tyčkou v ruce se zasekl a koukl na mě, následně se koukl bez hnutí hlavy na jednu stranu a pak na druhou. Oba jsme se začali hrozně smát.
(Gif nahoře je jako by to "video" co Jess natočila.)

"Ty jsi blbeček, že?" Řekla jsem a stále se smála.

"No dovol, ja tu stavím náš stan!" Ušklíbl se.

"A však já vím, že jo." Skousla jsem si ret.

"Mám to!" Křikl a hrdě se poplácal po rameni. Jen jsem nad tím protočila očima a zajela blíž k němu. Sehl se ke mně a vtiskl mi malou pusinku na tvář. Ze srandy jsem smutně protáhla obličej.

"Až po desátý beruško." Špitl a olízl si ret.

"Ty seš!" Praštila jsem ho do ramene a zasmála se. Liam se tomu taky zaculil a ublíženě si pohladil jeho "bolavé" ramínko.

"Jdu pro nějaký dřevo, aby jsi mi nezmrzla." Zaculil se a ťapkal pro nějaký špalky či co. Za chvíli přitáhl i se dřevem. Začalo se stmívat a mně začala být docela zima. Seděla jsem ve svém vozejku a i přesto, že jsem měla mikinu, se klepala zimou.

"Na." Špitl Liam, sundal si svou mikinu, kterou následně hodil na moje ramena a ze stanu vyndal deku, do které mě zabalil.

"Děkuju." Zamumlala jsem a poslala mu úsměv. Jen mě objal a vtiskl mi polibek do vlasů.

"Mám nápad." Špitl. **Bože, co ten blázen zas vymyslel.** řeklo moje podvědomí. Pozorovala jsem ho. Zvedl se a zašel ke stanu. Z něj vytáhl kytaru a posadil se na deku na zem. Opravdu nevím, kdy se naučil hrát na kytaru, ale jde mu to.

Zpíval little things a při tom mi hleděl hluboko do očí, proč mi tohle dělá? "Podlamovaly" se mi nad ním kolena

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Zpíval little things a při tom mi hleděl hluboko do očí, proč mi tohle dělá? "Podlamovaly" se mi nad ním kolena. Plamínky ohně se odrážely v jeho čokoládových očích jako jiskřičky. Pomalu se začal zvedat a přistupovat ke mně.

"And i'm with love... with you." Zazpíval pár centimetrů od mých rtů a spojil naše rty. Zavřela jsem oči a ruce mu obmotala kolem krku. Při polibku mě chytl za zadek a zvedl mě. Bylo potřeba se nadechnout, odtáhl se a já opřela svoje čelo o jeho. Se zuby jsem se zaculila a olízla si spodní ret. Hned na to mě do něj Li kousl. Palcem mě pohladil na zadku, za který mě držel. Na oplátku jsem mu nechty projela jeho dokanlé vlasy. I semnou se posadil do lehátka které měl u ohniště a hodil přes nás deku. Jednu nohu jsem zapomocí rukou přendala k té druhé. Držel mě v objetí a já s opřenou hlavou o jeho rameno, rukama kolem jeho krku spokojeně oddychovala. Jednou rukou mě objímal a hladil na zádech a v druhé držel klacík s marshmellows, které nám opékal. Zadívala jsem se do ohně a vnímala jen jeho ruku, která jemně přejížděla po mých zádech.

"Spinkáš?" Vyrušil mě Liamův šepot. Neviděl mi do tváře, bradu měl opřenou o mou hlavu.

"Jo." Zaculila jsem se, a trochu se na něm zavrtěla.

"Tak to si tenhle marshmallown nedáš, co?" Zasmál se a chtěl si MŮJ marshmallownek strčit do pusy. Rychle jsem mu ho vzala a půlku mu ukousla.

"Mňami mňami." Ušklíbla jsem se vítězně.

"Něžné to děvče. " Pronesl a snědl další z "bonbónů". Jen jsem se zasmála a znovu si opřela hlavu o jeho vypracované prso. V ruce držel klacík a na něm byli ti sladcí miláčkové, oba jsem je potichu ujídali. Sem tam Liam krmil mě a sem tam já jeho. Marshmallows došly, Liam mi začal rukou hrabkat ve vlasech a druhou rukou kreslil na rameno různé obrázky. Hrála jsem si s tkaničkama na jeho mikině. Panivalo mezi námi příjemné ticho. Jediné, co bylo slyšet, tak praskání větviček pod plameny ohně.

Liam

Hladil jsem jí po rameni a s hlavou opřenou o její hlavu jsem upřeně koukal do plamenů. Po chvilce jsem cítil, že přestala tahat za moje tkaničky a celá se uvolnila. Spí. Aby nespala venku opatrně jsem se s ní zvedl, držel jsem jí pod koleny a za tělo a nesl ji do stanu. Opatrně jsem ji uložil na matračku, která tam byla kvůli jejím zádům a pořádně jí přikryl. Ještě jsem si na chvilku sedl k ohni a zapálil si cigaretu. Trochu jsem nad vším přemýšlel. Civěl jsem do plamenů a nasával nikotin, vím není to nic pěknýho, ale sem tam si prostě musim zapálit a vypnout. Padla na mě nějaká slabší chvilka, a zamyslel jsem se co by bylo, kdybych se s Jess nevyspal, vlastně mi došlo, že od našeho spaní mimo náš vztah, jsme spolu nespali. Divný, ale vůbec mi to nevadilo. Cigareta došla a já zalil ohniště vodou. Nedopalek jsem hodil do ohniště a lehl si k Jess. Instiktivně mmse otočila čelem ke mně a objala mě. Sám pro sebe jsem se nad tím zaculil a vtiskl jí malou pusu do vlasů. Objal jsem jí a spokojeně usnul.

Tak další kapitola! Trochu taková kratší a pohodová, zároveň nezáživná. Příště se polepším!!! :) :/
Verr

Always And Forever (1D)Where stories live. Discover now