30.

163 9 0
                                    

"K-kdo toje?"  Vykoktala jsem.

"Zlato! Tady Cate!"  Vypískla nadšeně moje ztracená kamarádka.

"Cate! Ani nevíš,  jak ráda tě slyším! "  Zakřičela jsem a ze srdce mi spadl obrovský kámen.

"Strašně jsi mi chyběla!"  Ozvala se.

"Ty mně a kdy se nám vrátíte hrdličky? " vyzvidala jsem.

"Zítra a přivezeme sebou ještě někoho. "  Zasmála se.

"Ty jsi těhotná?"  Vyvřeštila jsem oči a Cate se začala nehorázně smát.

"Ses pos*ala ne?!"  Tlemila se.

"Tak nic."  Zesmutněla jsem.

"Každopádně uvidíte zítra. "  Dodala už klidně.

"A máme pro vás přijet? "  zeptala jsem se.

"Li už insstrukce dostal."  Odpověděla.

"Wuhuuuu miluju tě Jess!"  Ozval se Harold z pozadí hovoru.

"Hajzleeee!"  Napomenul ho Liam.

"No nic, my půjdeme,  strašně se na vás těšíme! "  Řekla Cate.

"My víc! Ahoj!"  Ukončila jsem hovor a mobil odložila vedle sebe.

"Jsou úžasní."  Zasmál se Liam a objal mě.

"Ano."  Přikývla jsem a pevně ho stiskla, bohužel opět se ozval můj žaludek.

"Jasně šéfe, jdu na to."  Zagestikuloval Liam "rozkaz" a vrhl se do "vaření". Vlastně krájení zeleniny. Miluju pozorovat ho jak vaří.  Nejdřív nakrájel zeleninu, hodil ji do mísy, osmažil kuřecí maso na přírodno. Následně to nandal na talíře a opečený kostičky chleba, nasypal na velice chutný dresink, zbytek talíře obložil plátky sýra. Na Liama to byl opravdu výkon a fakt se mu to povedlo. Dal to na stůl i s příbory, hned se však otočil a kráčel ke kuchyňské lince, kde jsem seděla. Zarazil se a mlčky hleděl do mých očí. Upřímně jsem se bála, co zase zamejšlí.
"Aaaaaaaah!"  Křikk (asi aby mě polekal) Prudkým pohybem mě čapl, lekla jsem se a zakřičela. Běžel semnou ke stolu, u něj mě usadil na svůj klín a začal mě krmit jako miminko.

"Já to zvládnu sama."  Zaculila jsem se, když mi cpal do pusy další sousto.

"Ne, říkala jsi, že jsi unavená."  Odsekl a vlepil pusu do pravého koutku.
________________________________
Večer

"Jdu se vykoupat."  Špitla jsem a zamířila do koupelny. Nic neřekl,  proto jsem se otočila a zahlédla Liama a jeho psí oči. Pane bože, miluju ho. Se svou 'kárkou' jsem přejela k němu a za lem trika si ho stáhla k sobě.

"Teda pokud jdeš taky."  Zašeptala jsem a skousla si spodní ret. Zaculil se a přilepil se na mé rty. Po chvilce se odtáhl a odnesl mě do koupelny. Ležela jsem ve vaně s pěnou a Liam přinesl víno, nakonec si lehl ke mně.  Relaxovala jsem na jeho horkém těle a pohrávala si s jeho prsty, sem tam mě líbl na krk a mně celým tělem projel mráz.

"Až budeš chodit, pojedeme spolu někam daleko a naučím tě surfovat."  Prolomil příjemné ticho.

"Liame ale co když-"  nenechal mě doříct mou větu.

"Lásko, ty budeš chodit jasný? "  usmál se mi do ucha. Přitulila jsem se k němu a trochu se usmála.

"Miluju tě, strašně  moc."  Zaculil se a jednou rukou mě hladil po rameni.

"Já tebe."  Zaklonila jsem hlavu a líbla ho na bradu. Po hodině relaxování, jsme vylezli ven a Liam mě odnesl do ložnice. Přes sebe jsem hodila jen Liho bílé triko a černé Vicoria's Secret kalhotky. Vedle mě si lehl Liam jen vv jeho šedých teplákách. Lehl si a přitáhl si mě do objetí. Otočila jsem se k němu čelem a provokativně ho začala líbat na krku, nebyl by to Liam, kdyby se nepoddal a nezačala vesele spolupracovat. Vysápala jsem se na jeho hruď, takže jsem ležela na něm a líbala ho na krku a bloudila ke klíční kosti. Slastí trochu vzdychl a rukama zajel pod moje-jeho triko. Nehty začal jemně- lechtavě bloudit po mých zádech. Z klíční kosti jsem se přesunula zpět k jeho jemným rtům, obklopeným drsným strništěm, které 'jemně' škrábalo mou pleť. Do polibku vložil strašně moc vášně, jako by v něm bylo úplně všechno, co jsme spolu prožili-vášeň, láska, bolest, strach, odvaha. Tolik pocitů, byl to opravdu silný moment. Své ruce jsem měla položené na jeho ramenou, jedna se však rozhodla Liama trochu pozlobit. S nepřerušením polibku jsem ruku přesunula na jeho stehno, za které jsem ho trochu zmáčkla. A v okokí jeho rozkrku různě projížděla rukou. Zacítila jsem nabíhající bouli v jeho teplákách, vítězně jsem se usmála a znovu si skousla ret.

"Jak chceš." Řekl šibalsky a naše pozice prohodil. Zatáhl mě pod sebe a než jsem se nadála, měla jsem dole bílé triko. Tentokrát byl on, kdo se smál a začal líbat mé tělo.  Následně se jednou rukou zapřel o matraci a druhou přesunul do mých kalhotek. S těžkým vzdychem jsem se prohla v pánvi, zároveň v sobě ucítila jeho dva prsty. Při záklonu mojí hlavy využil situace a přisál se na můj odhalený krk. Když se odtáhl, cítila jsem jemnou bolest na místě, kde sál mou kůži. V Liamových teplákách byla už opravdu velká boule, než se nadál letěly jeho tepláky hned za mým trikem.
_______________________________

"Lásko, jedu pro Cath a Hazz ano?"  Zašeptal a já v polospánku přikývla. Poslední, co jsem slyšela bylo bouchnutì dveří,  při Liho odchodu. Po půl hodině mě vzbudil budík, jako upozornění, že se Cate blíží a měla bych se oblíkat. Vysápala jsem se na vozejk na sebe hodila tepláky a volné šedé triko, vlasy svázala do drdolu a provedla hygienu+make-up.  Netrvalo dlouho a od dveří se ozvalo otáčení klíčem.

"Jess!"  Zakřičela  Cate a běžela ke mně.

"Cate!"  Pozdravila jsem a pevně tu holku objala.  Odtáhli jsme se a já pohlédla za její rameno.

"Ahoj."  Zachraptěl Harry a s miniaturním stvořením v ruce kráčel ke mně.

"Harriet to je Jess, Jess Harriet."  Začala jsem se smát.

"Ahoj Harriet."  Zaculila jsem se na malého anglického buldočka s růžovýma kšírkama a vodítkem,  ihned jsem ji Harrymu ukradla a začala se s ní mazlit.

"Je kouzelná."  Promesla jsem, když jsem ji vracela Cate.

"Predpokládám, že to jméno ti nedal Harry."  Ušklíbla jsem se na černé stvoření.

"Ne."  Odsekl Harry, ale pak se zasmál.

"Tuuuduuduuuuuu."  Vydala ze sebe Cate.

"No nic, já je odvezu a zítra uděláme i s ostatními přivítací party."  Rozhodl Li a zase všichni odjeli. Za asi patnáct minut se ozvalo bušení na dveře. S pocite, že se mi Li vrátil jsem jela ke dveřím.

"Ty svině!"  Vrthl do domu a chytl mě pod bradou můj bratr.

"Ahh!"  Sykla jsem bolestí a chytla ho za zápěstí.

"Jsi v hajzlu co?"  Kopl do mého vozejku, čímž mě z něj shodil na zem. Z očí se mi hrnuly slzy.

"Tak bezmocná."  Zasmál se a chodil kolem mě.

"Jsi slaboch."  Odsekla jsem. Což jsem asi dělat neměla,  přešel ke mně a  znovu mě chytl pod krkem-za čelist.

"A ty bezmocná malá ku*va, co zabila vlastní mámu. "  odpověděl a vlepil mi facku, potě semnou hodil o zem, z hlavy se mi spustil proud krve. Bezmocně jsem ležela na zemi. V bolestech jsem popotahovala, přešel blíž a několikrát do mě kopl. Po půl hodině utrpení,  se mi začaly bolestí zavírat oči, kolem sebe jsem vnímala jen kaluž krve.

"Ty hajzle!"  Zaslechla jsem známý hlas, oči ale nebyly dost silné na to se otevřít. Poddala jsem  se bolesti a ve tmě upadla do bezvědomí.

Další část je tady! Konečně je normální délky :) Btw. Přes 1K přečtení? !!!!!! Nechápu to! Jste úžasní!  Strašně moc vám všem děkuju!!!!!!!!!!

VERR

Always And Forever (1D)Kde žijí příběhy. Začni objevovat