KAOM~8~

24.8K 969 63
                                    

Kayra "Teşekkür ederim ,annene karşı beni savunduğun için. " demişti Poyraz "Önemli değil , kim olsa yapardım demeyeceğim sen oldugun için yaptım." diye karşılık vermişti Kayra kafasının karışıklığını gidermek adına "Ne demek istiyorsun? "  diye sormuştu fakat Poyraz Özmedir her zaman ki magandalığını konuşturmuştu "Çok soru soruyorsun .İyi geceler Baş Belası ." deyip ukalaca gülümsemişti . Kayra bu hareketine karşı saf bir öfkeye kapılıp "İyi geceler Şehir Magandası." diye tıslamıştı.

----------
Ağrılar içinde 8,gündür yatakta yatıyorum ama bugün biraz daha iyiyim çok şükür ...
Yat yat nereye kadar ayol !
Eh şirin bir bölüm yazayım dedim...
14 şubat'a özel bölümde gelecek...
Hemde Dolişciğimiz ve Ayaz'cığımıza ayrı sonracığıma Kaycığımız ve Poyraz'cığımıza ayrı eh bunları yazmışken Alaroşkomuz ve Berkişimizi de unutmayız. 

Neyse kuzularım yazım yanlışları için kusura bakmayın çünkücüm telefondan  yazıyorum ve inanın ki ameliyat ağrısı çok zor ve burnum ,dudağım , karnım hep dikişli .s yazık bana ayol .s.s sizi seviyorum okuyunda oy ve yorum atın okey ? :)))

-----------

Gözlerini ilk açan Dolunay olmuştu , anne ve babasını birazcık izledikten sonra yataktan yavaşça çıkarak Alaracığının yanına gitmişti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Gözlerini ilk açan Dolunay olmuştu , anne ve babasını birazcık izledikten sonra yataktan yavaşça çıkarak Alaracığının yanına gitmişti .
Alara uykunun verdiği sersemlikle Dolunay'ı görünce irkilmiş ve "Ne işin var senin burada?" Diye sormuştu . Dolunay "Ah tatlışım o güzel kafan nerede ben dolunay hani teyzoşumsun?''  Diye saf saf Alara'ya bakarken Alara kendine gelmiş ve " Bu saatte ne işin var tatlım?"  Diye karşılık vermişti. Dolunay gülümseyerek Alara'nın yanına oturup " ah nasıl unutursun teyzoş ? Bugün düğünümüz var." Diye sevimlice konuşmuştu .Alara elini alnına vurup "Ah salak kafam." Diye isyan ederken Dolunay " Salak deme ama teyzoşum ,kafan üzülür ." Diye uyarıda bulunmuştu.Ardından "Hadi teyzoş aşağıya kahvaltı hazırlamamız gerekiyor , Berkoşum prensimi uyandırıp geliyorum bende." Deyip odadan fırlamıştı.

Mutfakta buluştuklarında Dolunay'ın emirleri üzerin de bir kahvaltı hazırladıktan sonra  Dolunay anneciği ve babacığını uyandırmak için odalarına gittiğinde Berk ve Alara atışmaya başlamıştı .

"Uzak dur benden  pis zampara."

"Hiç yakıştıramadım bu sözleri sana küçük sevgilim."

"Ay gerizekalı. Ne sevgilisi ya ne sevgilisi!Algılaman mı kıt ? Bi git ya."

"Im atarlı.En sevdiğim. "

 "

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Kızımın Annesi Olur Musun ?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin