KAOM~17~

15.5K 749 69
                                    


MERHABA ,EVET ÇOK ÇABUK DÖNDÜM 1000 VOTE OLDUĞUNDA DÖNECEĞİM DEMİŞTİM BİR BAKTIM 1BİN ❤
EMEĞİME SAYGI DUYUP DESTEKLEYEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. ❤ŞÖYLE ÇOK UZUN OLMASADA  BİR BÖLÜMCÜKLE 2.SEZONU BAŞLATIYORUM.
HADİ HAYIRLISI❤😍💋

Doktorlar günden güne Kayra'nın durumunun iyiye gittiğini söylerken, Poyraz bir an olsun başından ayrılmıyordu.Dolunay'sa "anne,anne" diye ağlayarak uyanıyordu uykularından.Tam 1 ay olmuştu Kayra'nın uyuyarak geçirdiği koskoca 1ay.

Poyraz yine Kayra'nın baş ucunda  oturuyordu ,“Günaydın sevgilim ,bugün yine güne senin baş ucunda başladım. Hadi ama uyan artık ,bekle bekle daha nereye kadar ? Sakın yanlış anlama sonunda uyanacaksan ben yine beklerim seni ama gel artık be güzelim dön bana yeniden. ”cümlesini  sonuna geldiğinde Kayra'nın elinin hareket etmesi şok etmişti Poyraz'ı. Mutluluğu doruklarında yaşıyordu şuanda "Doktorr!Uyandı ,uyandı Kayra uyandı!" diye bağırıyordu hastane odasında. Doktorum ve hemşirelerin içeriye girmesiyle Poyraz odadan çıkmıştı.

-----
2GÜN SONRA
----

Kayra'nın durumu gayet iyiydi , tek sorun kimseyle konuşmuyordu Dolunay dışında.

Hastaneden çıktıgından beri babasının evinde kalıyordu .
Akşam yemeğinde tüm aile toplanmışlardı Kayra'ya moral vermek amacıyla ,Mete Özdemir haricinde herkes yemek masasındaydı.

Yemekler yenilirken masada espiriler eksik olmuyordu ,buhem ortamı dağıtmak için herkes seferber olmuştu.

Alara"Kayra canım yarın alışverişe çıkalım mı?" diye sormuştu .
Kayra kafasını olumlu anlamda sallamakla yetinmiş yine konusmamıştı. Konusmamasının sebebi utanıyordu ,utanıyordu çünkü hatasız insanları cezalandırmaya çalışmıştı hayatlarından 1 ay çalmıstı.
Babasını daha yeni de olsa bulmanın mutluluğunu yaşamak yerine kendinide cezalandırmıstı.

Yemekler yenmiş kahveler içilmek üzere bahceye cıkılmıştı ,bahar havası ,çiceklerin güzel kokuları burunları doldururken Kayra beyninde dolaşan tilkileri durdurmak adına artık konuşmak üzere cümleye giriş yapmıştı.

"Özür dilerim.
Burada olan herkesten çok özür dilerim .Çok utanıyorum bu yüzden daha önce konuşmaya hazır hissedemedim kendimi. Babamı yeni bulmuşken bunun şansını yok sayıp ,hem kendimi hem babamı hemde sizleri cezalandırmaya çalıştım.O gün için herkesten gercekten özür dilerim. 2gündür bir konu üzerinde düşünüyorum ve sonunda kararımı verdim."

Levent Bey "Nedir bu konu kızım?" diye sorduğunda Poyraz'ın kalbinde nedensizce bir sızı oluşmuştu.

"Ben Poyraz ile boşanmaya karar verdim ,en kısa zamanda. Boşandığımızda Dolunay ile bağlantımı kesinlikle kesmeyeceğim."

Kayra'nın sözleri odayı sessizliğe bürümüştü,Poyraz'ın gözleri dolmaya başlamıştı Zeynep öldüğünde ağlayan adam ,Kayra kendini vurduğunda ağlamıştı.Simdiyse yine gözleri dolmuştu, bunu beklemiyordu.Böyle bir şeyin olması isteyeceği son sey dahi değildi.

Poyraz sonunda dudaklarını aralayıp "Neden?" diye sormuştu. Cevabı beklerken seslice yutkunmuştu.

"Bana bunca zamandır yalan söyleyen bir adam ile evli kalamam."olmuştu Kayra'nın cevabı,sahiden tek sorun bu muydu?zaman gösterecekti.


BOŞANMA GÜNÜ

Bir mahkeme salonu,icinde birsürü insan.
Boşanacak olan bir çift  ,ikiside birbirine çok aşık. Aşk her şeyi affeder mi? Yalan söylemeyi,ihaneti vs. Affeder mi? Kayra'ya göre affetmiyormuş ki şuanda mahkemedeler. Dolunay  ise yaşlı gözlerle olanları izliyor.

Kücük bir kız çocuğu için son bir ay oldukça zor geçiyordu. Annesini yeni bulmuşken 2.kez kaybedecek olmanın korkusu vardı kalbinde.
Yinede susuyordu Dolunay ,çünkü Kayra ona "Anne ve babalar oyun arkadaşları gibidirler , anlaşamadıklarında oyunu bırakırlar ama birbirlerini severler oyuncaklarınıda severler. Mesela sen Ayaz'ı seviyorsun ama anlaşamıyorsun değil mi?ee oyuncağını da seviyorsun ama Ayaz'sız oynuyorsun bunun gibi bir şey işte. Bizde babanla anlaşamıyoruz ,ama birbirimizi ve seni ćok seviyoruz." demişti.

Hakim "Siz Kayra Özdemir ,Poyraz Ôzdemir'den boşanmakta kararlı mısınız? "Diye sormuştu.

Kayra dolu gözleriyle Poyraz'a baktıgında karşısında yıkılmış bir adam gördü. Acı gözlerinden belli olan bir adam ,yıkık dökük paramparça bir adam.

"Evet ,kararlıyım "diyebilmişti titreyen sesiyle Kayra.

Hakim bu sefer  Poyraz'a soruyu yöneltmişti "Siz Poyraz Özdemir ,Kayra Özdemir'den boşanmakta kararlı mısınız?"

Poyraz zerre kadar istemiyordu boşanmayı ,gözleri kayra'ya kaydığında onunda kendisi gibi olduğunu gördû.Bu kadar üzüntüye ragmen hala boşanmak istiyorsa ,bitirmiştir beni diye düşündü ve "Evet hakim bey ,boşanmakta kararlıyım." diye bir cümle kurdu.

İkiside aşık,ikiside paramparça .

Belki bir gün yolları yeniden kesişecekti,belki kollarinda başka adamlar başka kadınlar olacaktı ama ikiside biliyordu birbirlerini kalplerinin derinlerinden asla söküp atamayacaktı.
Nasıl atabilirlerdi ki ,Kayra'nın ilk aşkıydı Poyraz ,Poyraz'ın 2.baharıydı yeniden doğma sebebiydi Kayra.

Hakim "Kararı açıklıyorum ,yaz kızım.Poyraz Özdemir ve Kayra Özdemir çiftinin anlasmalı olarak boşanmasına karar verilmiştir." dediginde Kayra'nın dolu olan gözlerinden yaşlar süzülürken Poyraz kendisini tutmayı başarabilmişti.

Mahkeme salonundan cıktıklarında Dolunay "Seni affetmeyeceğim ,artık Annem değilsin!" diye bağırmıştı Kayra'ya

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Mahkeme salonundan cıktıklarında Dolunay "Seni affetmeyeceğim ,artık Annem değilsin!" diye bağırmıştı Kayra'ya.Kücük kız kendi dünyasında mutluydu annesi olmasada mutluydu ama şimdi gözlerinin önünde yaşanılanlar onun minik kalbini tuzla buz etmişti.

Poyraz ,Kayra'nın yanına geldiğinde tek bir soru sormuştu.

"Bitti mi?"

"Bitti,Gerçek dünyaya dönme vakti geldi ."

"Hoşçakal Baş Belası."

"Hoşçakal Şehir Magandası..."

"

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Kızımın Annesi Olur Musun ?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin