KAOM~14~

19.7K 794 27
                                    

dadriotella :))HEY ! 11.BÖLÜM KAZANANI İLE BİRLİKTEYİZ . CANIM ŞİMDi SHOP İÇİN RESİMLERİN GEREKİYOR FACEBOOK YA DA İNSTAGRAMDAN İLETİŞİME GEÇEBİLİRİZ . <3 :*

Bir haftadır birbirinden kaçan bir kadın bir adam. İkisi de kaçıyordu ,biri diğerinden diğeriyse aşktan.Daha ne kadar sürecek bu kaçma işi diye düşünürken Poyraz'ın amcasının yemek daveti ile mecburu ara vermişlerdi aynı evin içerisinde iki yabancı olmaya ,birbirlerinden kaçmaya .Bu yemek iyi sonuçlar mı doğurur kôtü sonuçlar mı bilinmez .Gecenin ortasında ya da sonunda belli olacaktı her şey. Sahi Poyraz'ın amcası kimdi ? Annesi gibi sert yapıda mıydı? Despot muydu?Kayra'nın aklında tüyleri ürpertici sorular ve facialar dolanırken Poyraz'ın zihni günlerdir doğru düzgün göremediği Kayra'ya bakmak için kalbiyle büyük savaş icindeydi. Ve bu sefer galip beyin olmuştu. Poyraz kalbini dur deyip bakmamıstı Kayra'ya ,bu uzaklık iki yabancılık daha ne kadar sürecekti , bu gece anlayacaklardı .
Dolunay'sa anne ve babasının sorunlarının farkında olsa da olaya henüz el atmamıştı çünkü onun minik aşkıyla baş etmesi gereken sorunları vardı.
Aşk her yaşta zordu...

Poyraz arabada giderken Kayra'dan bir ricada bulunmuştu. ''Amcamların yanında birbirine aşık çiftler gibi davranabilir miyiz ? Çünkü kimse evliliğimizin anlaşmalı olduğunu bilmiyor.'' demişti Kayra'ya ''Tamam. '' deyip kestirip atmıştı . Konuştukça Poyraz'ı daha çok düşünüp daha çok seviyordu bu yüzden elinden geldiğinde ruhunu ondan uzak tutuyordu.

Poyraz'ın amcası Levent Bey ve yengesi Seren Hanım'ın evlerine gittiklerinde kısa bir tanışma ardından direk yemeğe geçmişlerdi. Levent Bey Kayra'ya , kızına özlemle bakan bir baba gibi bakıyor öylesine sıcak davranıyordu. Yemek sonrasında kahvelerini içmek üzerine bahçeye çıktıklarında Levent Bey kutsal soruları sormaya başlamıştı...

''Eee Kayra kızım nasıl tanıştınız Poyraz'la, nasıl aşık oldun bu haytaya ?'' Levent Bey'in sorusuyla Kayra gözlerini Poyraz'a dikerek anlatmaya başlamıştı, Poyraz'sa duyduklarıyla bir kez daha kendine küfretmişti , böyle güzel seven bir kızın hislerini körelttiği için.

''İş görüşmesine giderken arabasıyla bana çarpıyordu az kalsın , arabadan indiğinde ben biraz hırçın davrandım o da üstüme gelince biz tartışmaya tutuştuk . Sonra Dolunay sayesinde buzlarımız eridi . Bana ''Kızımın Annesi Olur Musun ?'' diye sordu , aslında tokat atacaktım ama Dolunay 'ın göz yaşları kalbimi yumuşattı beynimi etkisiz hale getirdi. İşte gördüğünüz gibi şimdi evliyiz. Poyraz'a aşık olduğumu bana kızımın annesi olur musun diye sorduğu günün gecesinde anladım , ama itiraf edemedim öncesinde kendime . İlk defa birine kalbimi açmıştım ve korkuyordum , kaybetmekten reddedilmekten . Öyle olmadı o da bana aşkını itiraf etti şimdi çok mutluyuz .'' Kayra yaşanılanlara yalanlar ekleyerek anlatmıştı . Gözlerini kaçırıyordu sonlara doğru Levent Bey bunu fark etmişti .

''Kayracığım , seninle yalnız konuşmak istediğim bir konu var. ''

''Tabi efendim .''

''Seren kahvelerimizi çalışma odama gönder hayatım.''

Levent Bey dik duruşunu bozmadan yerinden kalkıp çalışma odasına gitmişti Kayra'da onun peşinden. Odaya girdiklerinde Levent Bey ve Kayra oda da bulunan koltuklara oturup konusmaya başlamışlardı.

''Benimle konuşmak istediğiniz konu nedir?''

''Gerçekler... Aşağıda söylediğin bazı sözlerin yalan olduğunu düşünüyorum.''

''Şey , Hayır doğru...''

''Şimdi her şeyi tek tek anlat kızım , kızacak halim yok sana iyi bir kız olduğunu biliyorum yani farkındayım. ''

''....... Ne olduysa o gün oldu. Hemde hiç özel bir an değilken öyle durup dururken sevdim Poyraz'ı.''
Kayra baştan sona her şeyi anlatmıştı .

''Poyraz çok zor anlar yaşadı kızım , sevdiği kadını kaybetti bu çok ama çok zor bir durum en iyi ben anlarım onu çünkü bende sevdiğim kadını ve kızımı kaybettim...''

''Sizin adınıza üzüldüm başınız sağolsun ama bakın siz hayatınıza devam edebilmişsiniz . Poyraz öyle değil bir anı bir anını tutmuyor. Ölü bir kadına aşık ve ben ölü bir kadının aşkıyla savaşamam denedim gerçekten denedim olmadı. Beni sevemeyeceğini , beni severse Zeynep'e ihanet etmiş olacağını söylediği gün anladım Beni asla sevemeyecek bir adama aşık olduğumu. Sonrasında seviyorum demesi bir şeyi değiştirmedi , Poyraz beni değil Dolunay'ın anne olarak gördüğü Kayra'yı seviyor yani sadece Doluna arada olduğu için .''

''Böyle düşünmen çok yanlış , ben Poyraz'ın gözlerindeki sevgiyi , özlemi gördüm kızım sen ondan bu kadar kolay vazgeçme ...''

Levent Bey ve Kayra konuşurken kapı arkasından onları dinleyen biri vardı , Poyraz.
Saat ilerlemiş Dolunay uyuya kalmıştı , evlerine döndüklerinde Poyraz Dolunay'ı yatağına yatırıp Kayra'nın odasına gitmişti konuşmak için .

''Bir şey mi oldu?'' diye endişeyle soran Kayra'ya sadece bakıyordu Poyraz.

''Hayır sadece konuşmak istedim.''

''Ne konuda?''

''Amcam ile konuştuklarınız hakkında...''

''Anlattıklarıma inanmadığı için gerçekleri sordu yalan söyleyemedim özür dilerim .''

''Bu sorun değil , konusmak istediğim amcam ile diğer konuşmanız.''

''Sen duydun mu ? Hepsini ?''

''Duydum... Üzgünüm Kayra böyle düşündüğünü bilmiyordum yani seni Dolunay için sevdiğimi düşünmen...''

''Sorun değil , ben sevilmeme konusunda genelde iyiyimdir.''

''Kayra?''

''Efendim ?''

''Benden vazgeçtin mi sahiden?''

''Bensizken de mutlu olduğunu gördüğümde vazgeçtim Poyraz.''

''Mutlu değilim , aksine sensiz çok mutsuzum . Anlamsızca özlüyorum seni ve bu fazla derin.Sen bu dünyanın en güzel hissisin . Nasıl olmalıydık bilmiyorum ama böyle olmamalıydık biz Kayra. Sen yokken seni düşündükçe düşüncelerim bile acıyor anlıyor musun? Ne eksikse sen tamamla istiyorum , ömrüm seninle geçsin istiyorum . Baştan başlayalım istiyorum . ''

Poyraz'da yengesiyle konuşmuştu tüm gerçekleri ve yengesi ona kutunun içinde bir yüzük vermişti .
''Ona gerçekten aşık olduğunda ver bu yüzüğü.'' demişti .Poyraz yüzüğü cebinden çıkartıp Kayra'nın elini tutmuştu . Kayra ise tepkisizdi sadece dolu dolu olan gözleriyle izliyordu olanları .Poyraz yüzüğü Kayra'nın parmağından geçirdiğinde Kayra'nın göz yaşı galip gelip damlamıştı gözlerinden.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Kızımın Annesi Olur Musun ?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin