KAOM~18~

15.2K 772 23
                                    

KAOM'u İLK YAZMAYA BAŞLADIĞIM DÖNEMDE BU KADAR SEVİLECEĞİNİ BEKLEMİYORDUM. ANLIK BİR KURGUYLA YAZMAYA BAŞLADIM VE SİMDİ İYİKİ YAZMISIM DİYORUM. SON 1 HAFTADIR VOTE VE YORUM SAYILARI ARTTI, OKUNMA SAYISI 1 AY DA 2K OLMUŞKEN 1 HAFTADA 19.9K OLDU BEN ŞOKLARDAYIM ,ÇOK MUTLUYUM SİZİN DESTEĞİNİZ SAYESİNDE BU MUTLULUĞA ULASTIM ÇOK TEŞEKKÜRLER.
FİNALİ CABUK YAPMAYI DÜŞÜNÜYORDUM FAKAT FİKİR DEĞİŞİKLİĞİ YAPTIM FİNAL EN ERKEN HAZİRAN'DA FİLAN OLUR O DA EN ERKEN DİYORUM YANİ KAOM'DAN ÖYLE KOLAY KURTULMAK YOK CANIM.
ALLAHIM İZİN VERİRSE DAHA DOLİŞCİĞİMİZİN AYAZ İLE İMTİHANLARINI,ERGENLİĞİNİ OHOOO BİSÜRÜ BİSÜRÜ ŞEYLERİNİ  YAŞAYACAĞIZ, SONRACIĞIMA  POYCUKLA KAYCIKIN AŞK İMTİHANLARINI GÖRECEĞİZ ,KİM BİLİR BELKİ BİR SÜRPRİZ OLUR 2.NİKAH KIYILIR?
EH ALARA VE BERKCİĞİMİZİN ATIŞMALARI OLMADAN OLMAZ.

NEYSE TAMAM ÇOK KONUŞTUM HADİ KIZLAR BÖLÜME... ERKEK OKUYUCUM VAR MI BİLMİYORUM 😩VARSA AFFOLA...❤

Ayrılık ,sadece bedenen olan bir durum değildi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Ayrılık ,sadece bedenen olan bir durum değildi.
Poyraz ve Kayra'nın bedenleri bir arada bulunmasa kalpleri ,ruhları ,beyinleri her zaman bir aradaydı.
İkiside birbirini düşünmeden bir an olsun geçiremiyorlardı.

Bu gece büyük bir geceydi.
Kayra'nın Özdemir ailesinden olduğu ,Levent Bey'ın kızı olduğu tüm cemiyete açıklanacaktı.Kayra bunu her ne kadar istemese de Levent Bey kızını ,ilk aşkından kalan parcasını yıllar sonra da olsa buldugu için çok mutluydu ,bu mutlulugunu herkes görsün istiyordu. Sevda hanım ise ,Levent Bey'in 2.eşi bu durumdan zerre rahatsızlık duymuyordu.
O alışmıştı Levent Bey'in kendisine aşık olmayışına,üzülmüyordu artık.
Yıllar önce Levent Bey'e "Benim sana olan aşkım ikimizi de yeter.Sen bana aşık olmasan da olur ." demişti.
Bu söz ,sözde kalmamıştı.Sevda hanımın adı gibi güzel sevdası 15 seneyi devirmişti. Hala ilk günki gibi aşıktı Levent Bey'e Kayra'yı olmayan çocuğu yerine koymuştu .
Öz annesi kadar çok seviyordu.

Büyük an gelip çatmıştı,büyük salondan içeriye Poyraz ,Dolunay ve Diğer Özdemir ailesi üyeleri girdiğinde Kayra seslice yutkunmuştu.Ne diyeceğini nasıl davranacağını bilmiyordu. Dolunay'ı,annemciğim deyişini Kaycığım deyişini çok özlemişti. Dolunay 'ın gözleri Kayra'yı buldğunda yüzü düşmüştü. Kaşlarını çatarak babasının elini bırakıp Kayra'nın yanına gitmişti minik kız.
"Senin burada ne işin var? Annemciğim dedik bağrımıza bastık babamcığımı üzdün bizi bıraktın. Seni sevmiyorum artık git buradan." Dolubay'ın sözleri Kayra'nın gözlerinin dolmasına sebep olmuştu "Özür dilerim ." diyebilmişti sadece. Arkasında dediklerine pisman olmuş bir Dolubay birakarak lavaboya doğru hızla ilerlemişti.
Dolunay ,Kayra'nın gözlerindeki özlemi hissetmiş,acıyı gorebilmişti bu yüzden pişman olmuştu minik kız sözlerine.

Poyraz ,Dolunay'ın yanına gidip "Neler söyledin de Kayra gitti kızım?" diye sakince sormuştu. Dolunay  "İstemediğim seyler babamcığım ...Ben söylemedim canım ağızım söyledi.Kaycığımın gözcükleri işedi. " diye titreyen sesiyle cevap vermisti.

Kayra lavaboda kendini toparlayıp çıktığında Levent Bey konuşmak üzere misafirlerin dikkatini cekmişti.

"Hoşgeldiniz sevgili dostlarım,bir çoğunuz Kayra'yı tanıyor.Kendisi benim kızım,evet kızım rahmetli eşimden kalan tek parçam.Bazı özel nedenlerden dolayı yıllardır ayrıydık fakat artık hiç ayrılmayacağız.Bu özel günümüzfe yanımızda olduğunuz için sizlere çok teşekkür ederiz ,kadehimi kızıma kaldırıyorum."

Kadehler tokuşturulmuştu,Kayra ise farklı bir gezegende gibiydi.Dolunay'ın dedikleri beyninde yankılanıyordu.Babamı üzdün demisti,sahi çok mu üzülmüştü? Üzülmek ne kelime velhasıl yıkılmıştı.

Kayra dayanamayıp Poyraz'ın yanına gitmisti konusmak için.

"Merhaba ..."dedi Kayra.

Poyraz önce Kayra'yı süzdü ,ardından mutluluktan yoksun bir gülüş hediye etti ona ,"Merhaba." dedi.

"Nasılsın?" diye sordu Kayra.

Poyraz "Nasılım? "Diye tekrar etti "Kaybolmuş,hissizleşmiş,yarım kalmış."Sözlerine bu şekilde devam etti.

Kadın sustu adam konuşmaya devam etti...Acılarını kadınla paylaştı.

"Benden boşanma sebebin büyükbabam veya baska bir şey degil ,değil mi? Sen Baban ve annen gibi olmak istemediğin ,babanı kaybetmekten korktuğun için bizden vazgectin.Sen cesaret edemedin ,Canın sağolsun Baş Belası."

Poyraz içindekileri söylediğinde Kayra yine sustu.

Zordur babasız büyümek,hayata yenik baslamışsınızdır.Şikayetleriniz korkularınız vardır fakat icinize gömer güclü rolü oynarsiniz yeri geldiğinde.
Kayra babasını bulmuştu yıllar sonra ,kim babasından vazgecebilir ki? Artık korkularını şikayetlerini anlatabileceği bir babası vardı, güçlü rolü oynamak zorunda degildi.
Kendisi babasını bulmuştu lakin bir kız çocuğunu annesiz ,bir adamı ise nefessiz bırakmıştı...

Kızımın Annesi Olur Musun ?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin