KAOM~22~

14.3K 620 90
                                    

"Neden oynadın benimle Poyraz? Bir kere dürüst ol ,sadece bir kere. Adam gibi açık açık söyle her şeyi."

Kayra artık yalanlarla yasamak ki istemiyordu ,gerçekler ne kadar ağır olursa olsun öğrenmek  istiyordu.

"Ben ...Çok sarhoştum . Berk ,ben ve Can üçümüz bardaydık. Çok üstüme gelmislerdi sen ve ben konusunda , bir anda ağzımdan çıkıverdi.Ama sonra her şey değişti Kayra.Yemin ederim sana aşık oldum."

Poyraz sözlerinde samimiydi, hala Kayra'nın onu affetmesinin umudundaydı.

"İnsan sarhoşken gerçekleri söyler Poyraz."

Kayra son noktayı koymuştu. Hayatında ki her şeyin yalandan ibaret olduğunu öğrenmişken nasıl yasayacaktı,ne yapacaktı bilmiyordu.Tek istediği eski Kayra olmaktı. Yetimhane kızı Kayra olduğu günleri özlüyordu.

Şuan da çok zengin olması ,mükemmel bir kızın sahtede olsa annesi olması,babasını bulmus olması...Bunlar ona çok ağır geliyordu ,kaldıramıyordu bu yükleri daha fazla.

Ama vazgecemiyordu da Dolunay'dan. En masumu oydu bu hikayenin. Kalbi saflıklarla dolu minik prensesti o .

------

KAYRA ÖZDEMİR...

4 gün geçmişti onsuz . Bu 4 gün icerisinde babam ile konuşup Dolunay ile bir buluşma ayarlamasını istemiştim. O da beni kırmayıp Poyraz'la konustu ve Dolunay'ı bizim eve bıraktı. Tüm günü birlikte gecirdik , tüm dertlerimi unuttum huzura kavuştum sanki Dolunay yanımdayken.

Şimdiyse Alara ile bar da takılıyorduk. Takılmaktan kastım bir  kaç bardak içki ,dertleşmek...

"Sevip gitseydi bu kadar yakmazdı içimi . Seviyormuş gibi yapıp gitmesi yaktı canımı.Keşke başında neyse o olsaydı. "

İsyan ediyordum. Ama aşka değil , acıya da değil kandırılmamaydı isyanım...

"Sen çok şanslısın Kayra. Neden biliyor musun ? Poyraz hayatına girdiği için, ona aşık olduğun için seni kandırdığı için isyan etsen de onun sayesinde Dolunay gibi bir çocuğa sahip oldun. Onun sayesinde babana kavuştun. Onun sayesinde hayatın düzrne girdi. Sen bunların değerini hic düşündün mü? Neymiş kücük hanım eskiye dönmek istiyormuş! Allah Allah. Çocuk oyuncağı mı kızım bu ,yoksa hayal dünyasında mı yaşıyorsun. Poyraz senin içinde hapsolmuş cocugu dışarı çıkartıp onu büyüttü.  Sen de kendine gel artık . Bu aciz kız sen değilsin. Toparla kendini ! Babanı ,Dolunay'ı ,beni , Sevda Hanım'ı nasıl üzdügünün farkında mısın? O kadın öz annen olmadığı halde sana destek çıktı. Sen ne yapıyorsun ya ? Sustum sustum bir yere kadar. Şımarık bir cocuk gibi davranmaktan vazgeç artık. O ses kaydının ne zaman söylendiğini biliyor musun? Hayır sadece aciklamasinin yarisini dinleyip bırakmıssın. Düzelmezsen herkesi kaybedeceksin Kayra.Poyraz senin ilk acın değil , Poyraz seni  sen yapan şey."

Alara ağır konuşmuşta olsa sôylediklerinde sonuna kadar haklıydı. Elindekilerin değerini bilmeyen sadece kendini düşünen biri olmuştum . Dolunay 'ın neler hissettiğini ,Babamın nasıl endişelendiğini bana karşı ne büyük özlem duydugunu umursamadan ,Sevda ablanın bana olan iyi niyetini  ilgisini yok sayarak sadece kendimi düşünmüştüm.
Haklıydı. Poyraz beni ben yapıyordu.

" Eve gidelim mi? "

Sordugum soru üzerine Alara gülümseyerek ayağa kalkmıştı.
Hesabi ödetikten sonra kalkıp eve gittik.

------

"Baba biraz konuşabilir miyiz? "

Babam önce şaşırsada ardından gülümseyip "Tabi kızım." demiş ve eliyle koltuğu isaret etmişti. Sevda Abla huzursuzca yerinde kıpırdanıp kalkacağı sırada "Lütfen ,sende kal Sevda abla." demem ile Sevda abla da gülümsemisti memnun kalmıscasına.

Kızımın Annesi Olur Musun ?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin