KAOM~25~

11.2K 536 129
                                    

CAN ATEŞ...

Kaybetmekten çok korkarız bazen. Hele ki söz konusu sevdiğimiz ise.

İmkansız her zaman daha çok ilgimi çekmiştir, belki de Kayra'ya imkansız olduğu için bu kadar aşıktım.

5 senedir...Uzaktan izlediğim kusurlu kızım şimdi ona olan aşkımı biliyordu. Kaçtığım şey başıma gelmişti. Her gün biraz daha korkum artmıştı,her geçen gün ona olan aşkımı öğrenmesinden korkarken öğrenmişti .Ne mi olacaktı?

Ben yine ona bana gel diyemeyecektim ,o da zaten gelmeyecekti. İlk gelinlik giydiğinde Poyraz'a gitmişti.Gözlerimin önünde ,beni fark etmemişti bile. O gelinliği ikinci kez giydiğinde de benim için giymeyecekti. Benim kusurlu kızım belki ikinci kez gelin olacaktı ve ben yine onu ellerimle teslim edecektim.

Onda bir sey vardı.Beni iyiliğe çeken bir şey. Tüm karanlığımdan arındıran bir farklılık.
Çok güzel bir kız değildi, herkesi sıradanlaştıran onu farklı kılan kusurları vardı. Hatta kusurların beden bulmuş haliydi. Ama onu o yapanda kusurlarının güzelliğiydi.

Bir gün sadece bir gün gecirmeyi diledim onunla birlikte. Sabahtan ,geceye tam 24 saati sadece o ve ben olarak geçirmek.
Belki hicbir zaman olmayacaktı ama istiyordum.

5 senedir her anını izledim , her anında yanında ama bir o kadarda uzağında oldum.

Hiç gelmeyecek birini sonsuzlukta sevmek . Gelmeyecekti ,gelemezdi. Poyraz'a aitti kalbi. Poyraz...Benden her zaman daha şanslı olmuştu. Bu çocukluğumuzda da böyledi. Geçmişten geleceğe tarih tekerrürden ibaretti.

Kayra'ya aşık olduğumu ilk ona anlatmıstım,Poyraz'a.
Bilmiyordu evlendiğinde Kayra'nın benim aşkım olduğunu ama bu değiştirmiyordu benim kusurlu kızıma aşık olduğunu.

Fakat aşık bir adam ,aşık oldugu kadının mutlulugu için her şeyi yapar .Onun bir baskasıyla mutluluğunu bile izler.Gerektiğinde yardım dahi eder.
------------
5 SENE ÖNCE...

Genç adam ağzı kulaklarında dostunun evine gitmişti. Kalbini çalan kızı anlatmak için.

"Aşık oldum diyorum olum ,kafama attığı taş .Ah ulan! Nasıl da güzel tas atıyor."

Genç adam heyecanla anlatırken arkadaşı anlamsızca bakıyordu.

"Ulan gerizekalı.Kız kafana taş atmış yarmış kafanı neresi güzel ? Çok mu büyüktü taş kafan uçmuş."

Poyraz ,Can'ın heyecanla anlattığı taş atma mevzusuna karşı objektif olarak cevap verirken ,Can gülmeye devam ediyordu.

"Olum onu her gün ıslatayım,her gün kafamı yarsın gıkım çıkarsa şerefsizim."

"Hadi lan ordan 2 güne unutursun ,bir kere altına almana bakar. Hah! Sen aşık ol varya..."

"Eee kardeşim sen varya?
Aşık oldum diyorum olum bu kız cok farklı.Digerleri gibi değil."

"Çok mu güzel lan kız ?Ondan  mı böyle mal gibisin?"

"Değil lan değil,kusurları var ama kusurları ona ayrı bir farklılık katmıs.Bir başkası olsa ıslattıktan sonra özür dilediğim icin altıma giresiye kadar kıvranırdı.Bu kafamı yardı diyorum."

----------

Kayra kararını vermişti artık. Her şeyi sineye çekip Poyraz'ı affedecekti. Ne kendisini üzecekti ne de Poyraz'ı. Poyraz'la ayrı kaldıkca Can'a umut verdiği hissine kapılıyordu .Aslında en çokta Can etkili olmuştu Poyraz'ı affetmesinde. Çünkü dün geceki mesajından sonra bir mesaj daha atmıstı Can.

"Her insan hata yapabilir. Poyraz'da bir hata yaptı,ancak bu hatası affedilemeyecek kadar büyük değil. Affet onu kusurlu kızım. Onu affet ki kendimi suçlamaktan vazgeçeyim. Ben 5 yıldır karşılık beklemeden sevdim seni , sen benim varlığımdan habersizken sevdim. Yine öyle severim .Ben hiç hayatınıza girmemişim gibi düşün. Kafanın karışıklığına bir son ver.Kendini toparla ve ona git. O da seni en az benim kadar çok seviyor buna inan. O sesli mesajı unut ,yasananları sineye çek ve mutluluğa koş  .Sen mutluluğa koş ki ,seni izledikce bende mutlu olabileyim. En azından bana bunu borçlusun . Ben seni  sen bir  başkasıylaykende severim. Yeterki mutlu kal. Ben senin 1 gün sonranıda 10 ay sonranı da 10 yıl sonranı da biliyorum hissediyorum. Ve  her daim Poyraz'a aşık kalacağında biliyorum.
Hoş çakal kusurlu kızım.Hoş çakal bir merhabaya sığdıramadığım."

Can'ın mesajından sonra Kayra fazlasıyla etkilenmişti. Her cümlesinde ,her sözcügünde daha da hayran olmuştu Can'ın aşkına.
Bir an "bir adam nasıl böyle güzel sever" diye düşündü.Sonrasında ise kafasının karısıklıgını yok saydı önüne bakmaya ,aşkına bakmaya karar verdi ,ve holdingin yolunu tuttu.

----

Can ,gecenin bir vakti Poyraz'ın evine gitmisti dün .

Kapının önünde Poyraz'a uyarıda bulunmuştu.

"Kayra'nın gözünden bir damla yas akarsa ,ecdadını sikerim senin."

"Ne diyorsun lan !"

"Kayra sana emanet. Onu sevdiğini görüyorum. Ama olurda onu üzersen yemin ederim ,Allah şahidim olsun ki onu senden alırım .İşte o gün iyi kötü dinlemem .Kayra'yı elinden alırım ."

"Kayra ,beni affettiğinde senden özür dileyeceğim."

"Kayra seni affettiğinde sizi daha dikkatli izleyeceğim,elim hep ensende olacak.Hadi eyvallah."

Deyip  gitmişti Can.
-------

Kayra holdinge vardığında Poyraz'ın odasının önüne gelmişti ki duyduğu sesler onu durdurmuştu.

"Ulan pic herif ! Can bizim kardeşimiz, nasıl yaptın lan bunu ona! "

"Bende sevdim lan bende birinizde beni anlayın siktiğimin kalbi söz dinlemiyor ki!"

"Sevmiş miş hah! Poyraz Bey'imiz sevdi mi baskalarının hisleri zaten önemsiz degil mi!  Piç herif . Üniversitedeyken Zeynep'i seviyordu Can ,sen sonradan seviyorsun diye  vazgeçti kızdan . Şimdi sıra sende vazgececeksin Kayra'dan. Hem sen sevemezin kimseyi ,Zeynep'in yerine koyuyorsun Kayra'yı.Dolunay seviyor diye sevdiğini iddia ediyorsun!"

"Evet lan evet .Zeynep'in yerine koydum.Şerefsiz pic herifin tekiyİm ben.Kardsşim dediğim adamın aşık olduğu 2 kadını da ben  aldım.Oldu mu ! Var mı itirazın!"

Kayra duyduklarıyla yere mıhlanmıştı.Zorda olsa kapıyı açıp içeri girmişti.

"Sen hayatımda tanıdığım en karakter yoksunu insansın. Sana insan bile demek gelmiyor içimden. Can... Dün senin için öyle iyi şeyler söyledi ki. Bende salak gibi buraya affetmeye geldim. Allah senin belanı versin Poyraz Özdemir . Canımı acıttığın kadar canın yansın."

😊😊😊😊

SELAMLAR OLSUN HERKESE. UMARIM BEĞENMİSSİNİZDİR . DÜN YAZDIĞIM BÖLÜM KENDİLİĞİNDEN SİLİNDİ ÇOK ÜZÜLDÜM ,YENİDEN YAZMAYI DENEDİM ANCA BU KADAR OLDU.

-GELECEK BÖLÜMDEN HAYALİ KESİTLER YAZAR MISINIZ? EN SEVDİĞİMİ KESİTİ GELECEK BÖLÜMDE YAZACAĞIM VE O KİŞİYİ ETİKETLEYECEĞİM.KİTABİ VARSA TANITIMINI YAPACAĞIM.AYRICA BİR TANEDE KİTAP KAPAĞI TASARIMI YAPACAGIM. 😊YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...

😊😊😊😊

Kızımın Annesi Olur Musun ?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin