Düğününümuz varrrr...

356 19 10
                                    


Gullerim biliyorum çok beklettim özür dilerim inanın sonlara yaklaştıkça içinde bir hüzün oldu ve ellerim tuslara gitmiyor.
Ilk günden bugüne yanimda olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.iyki varsınız hepinizi çok seviyorum.Defne ve Levent'i okadar çok sevdinizki kimimiz onları kendi yerinize koydunyz.kiminuz yasacagi aşkları yerine koydu.herguzel şeyin bir sonu olduğu gibi bu hikayeninde sonuna geliyoruz.Ama diğer hikayelerde görüşmek üzere tamam son 3 bolum kaldı hepiniz opuldunuz💋💋💋💋💋💋💋

Levent artık bu durumdan sikilmisti ne yapsa Defneye begendiremiyordu.Fezullah beyin cifliginde yapılması kararlaştırılan dugun son anda deniz kenarına döndürülmesi diye kendi kendine söylenirken her zaman ki gibi yardımına Pelin yetişti.
......Hayırdır kuzen bu ne surat gören evlenmeye değilse idam masasına asilmaya gidiyorsun sanacak.
......Inan suan idamı yeğlerim gormuyormusun olanları?
.......Ne var mis olanlarda Bosver her gelin heyacandan biraz kapris yapar ustelik Defne hamile biraz daha anlayisli olabilirsin.
........Biraz daha mi Pelin sen iyimisin kim son anda gelinligini yada dugun yerini devistirir ki;
......Ne oluyor burda ne konuşuyorsunuz orda fisil fisil

Aman tanrım Levent ve Pelin arkalarını döndüklerinde Defne ile burun buruna geldiler meraklı ve kızgın gözlerle onlara bakıyordu elleri belinde,

.....Yok birşey tatlım Levent bana Senin nekadar güzel bir gelin olduğundan söz ediyordu.
.....Eminim öyledir hadi söyleyin yine ne aksilik çıktı.
.....Bak Defne senin su son anda fikir değişikliğinden artık sıkıldım birseydede sabit kal
......Sen artık beni sevmiyorsun diyerek Defne ağlamaya başladı.
.......Of Allahim of Peki nasıl istersen öyle olsun.diyerek Levent Defneye sarıldı.

Defnenin bu kadar kaprisisinin nedeni bir türlü geçmeyen migde bulanilariydi en ufak bir koku hata bazen bir konusma bile onun migdesinin bulanmasina yetiyordu.Bu durumda doğru düzgün birşey yiyemiyor kendini sürekli aç ve gergin hissediyordu.

Nihayet herşey hazırdı. Defnenin isteklerine uydurulmustu vala su Levent yok mu istese Defne için kar bile yagdirir ki yaptircak nasıl mi Defne hanımın son istedigi "yaz vakti keşke kar yagsaydı" demesiyle başladı.Herkes birbirinin yüzüne aptal akar bakarken Levent'in "tamam ben onuda hallederim "demesi herkesi büsbütün meraka ve endiseye sokmuştu. Yazgunu bu kar nasıl yagacakti?
Dugun Fezullah beyin cifliginde yani Izmirde olacaktı.Defnenin birçok akrabası ve yakinida burdaydi.Defne denizmi istemisti at cifliginin bir ucu denize variyordu.Gelinliği için düşündüğü herşey istediği gibi yapılmıştı görünürde hiçbir eksik kusur ve tabi hata görünmüyordu.

Bütün misafirler gelmiş herkes yerini almıştı.Defne ve Levent ilk tanisdiklarinda ve ilk dans müzikleriyle içeri girmişlerdi.Sezen Aksu,Esmer yarım Her yer gül kuruşu ve beyaz suslemelerle suslenmisdi heryer gul yapraklari ve meselelerin ışığıyla aydinlanmisti. Ve gokyen yagan minik kar taneleri havaya ayri nir hava katiyotdu.Parkavizyonda Levent ve Defnenin ilk gunden bugune kadar olan goruntuleri ve daha neler ,neler Tek bir eksik vardı oda nikah memuru nerde kaldı bu adam diye kendi aralarında konuşuyorlardı ki;

......Nerde kaldı su adam dedi Levent
.......Sana bir aksilik olacağını söylemiştim.
........Işte geliyor
.....Sonunda gelebildi.

Ve beklenen beklenen nikah memuru gecde olsa gelebilmisti.Ebru gundes'in Evet şarkısı eşliğinde nikah kiyilmistiDefnenin Leventin ayağına başkasıyla herkes kahkaha bozulurken Levent'in 'Bu ayakabi demirden mi demesi'son derece komikti..
Sonunda Defne resmen ona aitdi.Leventtin olmuştu suan bütün dünya Defne kollarında etrafa gülücükler sacarken Levent sanki yere hiç basmiyordu.Düğünde kimler yoktu ki Murat ve Berrin çifti Arslan ve Alisya çifti ve tabi Omur ve diğerleri herkes halinden öyle memnundu ki sabaha kadar danslar edilip halaylar çekildi.Levent'in şakayla karışık' artık biraksanizda gitsek"sözleri olmasa doğrusu bu dugun gitmezdi.
Burada Defne gibi hamile olan Omur düğünden erken ayrılması Defneyi uzsede onun hamilelik haberini böyle bir günde almak onu çok sevindirmişti bebeğine arkadaş geliyor diye içi içine sigmiyordu .
Sıra gelmişti gelin ciceginin atılmasına en önde olan Pelin bu çiçeği büyük bir sabirsizlikla bekliyordu çünkü her defasında ha bugün ha yarin dediği Burak kendisine bir türlü evlenme teklif etmemişti.Oda ne çiçek uçup uçup Burak'in kollarına düştü herkes şaşkın ve kahkalarla gullerken Burak çiçeği alıp siz çöküp Peline uzattı ve,ve tabu cebinde duran ve bir türlü cesaret edip yakaladığı yuzukle birlikte,
.....Sanırım vakti geldi de geçiyor benle evlenirmisin dedi.
.......Sonunda diyerek Pelin Burak 'a sarıldı
.....Bu şimdi evet demek degil mi? diyerek Burak sasirsada
Herkes ikiliyi teprik edip Darısı diğer bekarlara diye dualarda bulundular. Daha fazla dayanamayan Levent Defneyi kucağına alıp;
......Dugun bitti herkes evine diyek ortamdan ayrıldı.😊😊😊😊😊

ASK OYUNUWhere stories live. Discover now