Mutlu sonnn FINALLLL

1.3K 27 38
                                    

  Evet güllerin birtanelerim bu son bolumdu.Hepimiz Allaha emanet onun sizleri çok seviyorum.Beni KEŞKE adlı kitapbimda bulabilirsiniz.inanın suan gözlerim doldu. bir arkadaşım 60 da final olur deyince yok daha neler demiştim ama görüyorum ki 96 bolum olmus zaman nasıl geçti anlamadım ben bana yardımcı olan emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim.Hoscakalin


Yıllar,  ayları .aylar , günleri günler saatleri kovaladı. yaşanan onca acı göz yası hepsi geride kalmıştı.Artık güzel günler başlamıştı.
Defne ve Levent
Defne çok başarılı  bir avukat olmuştu oyleki kazandığı davaların sayısı oldukça fazlaydı ve adından tuttuğu koparan sözleriyle bahsediyordu.Ve sağlığı artık herşey yolundaydı ki Defne ikinci çocuğu düşünmeye başlamıştı.Bu arda şehirden azda uzaklaşıp Bag evine yerleşmek ona ve Dirence çok iyi gelmişti yoksa bu yaramazi  koca sehirde nasıl zabt zabt edecekti.
Gelelim Levent 'e piyasananin aranılan is adamlarından biri olmuştu artik Avrupa pazarlarına açılan adını dünyaya durmuş bir şirketin yöneticisiyle.Yani bunu tek başına yapmamıştı.Burak'in bu ışte katkısı buyukdu de boşuna onca yıl yurt dışında mastır yapmamıştı bu cocuk;
Pelin ve Burak
Ikili  hayatlarından çok memnunkardi sadceher ikisinin de hala evlilik düşünmemesi etrafındaki herkesi kizdiyirdu ama Pelin hanim aynı evde yaşamayı başardıkları an bunubdusuncegini söyleyip duruyordu.Burada Pelin iyi bir magazin sunucusu olmuştu yani bu onun için aranılan üstü dolayısıyla sürekli şehir dışında olması Burak'in canını sikilsada bu durum iliskikeeinide akevlendirmiyir değildi.Burak en son çareyi Pelin'in en hayır diyemeyecegi yerde ekranlarda evlenme taif etmeyi düşündü yaotuda suan 3 haftalık evliler.
Toprak ve Arda
Toprak artık tamamen en çok yaşamak istediği yere Londuraya yerleşmişti yılda bir ay gelip ortalığı dumana kayıp gidiyordu ve kendine ordan bir da bulmuştu kimse adamın adını doğru dürüst telafuz edemese herkes yabancı enisteyi kabul etmişti bu arda Toprak Sosyolog oldu.
Arda mi o hala zaman zaman Levwbtle camissada ünlü bir parfüm ajansının yoneticikiginibyapiyor bilim bakalım kimle evlendi evet Melis yanibDefnenin juzeniyke ve suan Izmirdeler çünkü Melis 6 aylik  hamile ve dikkatli ilmasi gerek.

Ebru ve Kutlay
Ebru supesiz Levent ve Defnenin mutluluklarina en çok sevinen kişiydi.Suan Ankara özel bir hastanede organ bağışları yapılan  bir yerde gönüllü  hemşire olarak çalışıyor.Kutlayda Orta iyi bir Mühendislik birosunda çalışıyordu ve 1 yaşında bir imkanları vardı adı Umuttu.
Direnc ve Dunya
  Bu iki küçük apacan  o kadar dünyadan bir habersiz odada oynun oynuyorlardı ki bu arda henüz 7 yaşında olan Direnç her fırsatta Dünyaya onu sevdiğini soyluyor  öpüyor.Dünya ise 'babam duyarsa sana çok jizat'diyerek onu uyarıyordu.Dahi ya bu arda Dünya Omur'un kizi artık onlar Turkiye ye döndüler üstelik Defnenin komşusu oldular.

ASK OYUNUWhere stories live. Discover now