.Yolun Sonuna mi Geldik?

346 24 24
                                    

Berrin;Baharla yaptığı telefon görüşmesinden sonra hayli telaslanmis kalp atışları hızlanmış ve uzun süre girdiği ağlama kirizden cikamamisti.Elanin yanına gelip'Kardesim agliyor"demesi onu kendine getirdi.Doğruydu suan aglamanin yeri nede zamanıydı bir an önce bir plan yapıp ona göre hareket etmeliydi.
Berrin hemen Hakan'i arayarak ise başladı sonuçta bu durum onuda ilgilendiriyordu kendi yüzünden onun kırılıp incilmesini istemezdi.Hakanın gelmesini beklerken Berrin kendi ve oglu için küçük bir valiz hazırlamıştı bile;Nihayet kapı çalınıp Hakan eve geldi.Ilk olarak Berrinin hazırladığı valizler burunburuna gelen Hakan daha sonrasında Berrinin aglamaktan kızarmış gözlerine bakakaldi.
.......Sana ne oldu?Neler oluyor bu valizler de neyin nesi?
.......Bitti Hakan.Murat bütün gerçeği öğrenmiş.
.......Yolun sonuna mi Geldik? Yani bunca caba bunun için miydi?
......Anlamiyorsun Murat bütün gerçeği öğrenmiş Doruk'un kendi oğlu olduğunu biliyor?
......Hayır Berrin sen anlatıyorsun her zoru gördün mu kacacakmisin? sen.Benim tanıdığım o güçlü kiza ne oldu soylermisin?
......Benim onla savaşacak gücüm yok.
......Öyle mi Peki ışte kapı git bakalım nere kacabilceksin.Savasmalisin kendin için değilse bile oğlun için

Berrin Hakanla arasındaki son yaşamları unutmuş suan onun dosttani kollarına kendi bırakmış hıçkıra hıçkıra ağlıyordu.Hakanda korkuyordu.ya bu adam dedikleri gibi biriyse Kendine ait olanı almak için gözü birşey görmez herşeyi yakip yikarsa ozaman Berrin ve çocuklara sahip cikabilecekmiydi?
Hakan bir an kimden neyi sanmıyoruz yada kaçıyoruz Sonuçta Babalık onunda hakkı geçmişte her ne kadar yanlış yapsada Doruktan onu ayırmak Doruk'u ise babasız birakmak en buyuk vicdansizlik demekten kendini alamadı.

Ikindin üstü çalan kapıyla ikiside irkildi gelen Muratti kapının merceginden bile bakmak onun gözlerindeki alevi görmeye yetiyordu.Hakan kapiyi acmaya giderken Berrinde oglunu kucağına almış bir koseye sinmis bekliyordu.Murat tek bir kelime bile etmeden Bakanı ittirip içeri girdi.

Salonun tam ortasına gelen Murat Berrinin koyu yeşil gözlerine gözlerini sabitleyici ve konuşmaya başladı.

......Bu kadar mi nefret ettin benden hiç mi sevmedin beni hiç mi deger vermedin bizim olan bir parçayı saklayıp başkasına babalık yaptircak kadar mi karşılaştı yüreğin?
......Ben sadece kaçtım anlıyorsun senin atesinde yanmaktan korktuğum için kaçtım.
......Allah benim bela mi versin!Ogunden sonra seni ne kadar aradim bir fikrin var mi söylediğim aramadigim tek bir şehir kişi kalmadı ama Sen yoktun .Aylarda vicdan azabı duydum herkeste seni aradim unuturum sandım ama yapamadım.
......Ben sandım ki diyebildi Berrin
......Ne sandım ha Bir gecelik bir eğlence olduğunu mu evet şimdiye kadar kı birlikteliklerimin süresi öyleydi ama Sen başkaydin.bunu seni ilk gördüğüm gün anladım sadece ilk kez Bu kadar temiz birşeyin bana ait olma düşüncesi beni korkuttu.Ama sen o temiz olan herşeyi elinden alıp beni çamura bataklığa attin.
.....Bunu ben değil sen kendine yaptin .Ogun orada benim diğer kadınlar gibi olmami istedin adeta ilkim oldugun için beni asagiladin solermisin ben sana nasıl derdim bir çocuğumuz olacak?
.......Söylemeliyim başkasıyla evleneceğim bunu bana söylemeliyim.
......Ee yeterin artık olan oldu bundan sonra ne yapacağız onu konuşalım dedi Hakan
.......Yapılacak olan belli ben oglunu alıyorum diyek Doruk'u kolları arasına aldı Murat
.......Hayır bırakmam oglumsuz yasiyamam.
.....Yaşarsın bak seni seven bir kocanda var tekrar yaparsın çocuk senin ne bana nede oglumuza ihtiyacın yok sen çoktan seçimini yapmışsın.

Berrin Murattin elinden oglunu almaya çalışada başarılı olamadı Murat suan o kadar güçlüydü ki Hakannı ve Berrinni ittirip çıkış kapısına ilerleyip Doruk'u evden çıkartıp arabanın arka koltuğuna bebek için aldığı yatağa yerleştirdi.
Berrin koşup arabanın kapısına yapıştı dizlerinim üstüne cokup adete yalvariyordu.
......Ne olur Beni oldur istersen ama beni oğlundan ayırma.
......Cekil önümden sen onu hakketmiyorsun.
.....Dostttum yazikdir yapma bu vicdansizlik.
......Sana mi sorcam elindekilerle yetinsen iyi olur.

Murat arabasinina binip son gaz ordan uzaklaştı.Berrin bir süre araba arkasından koştu ama sonunda yere yığılıp kaldı.Onu yerden Hakan zor kaldırıp toparladı.
......Bebeğimi götürdü Hakan Bebegi mi benden aldı.
.......Sakin ol elbet bir çözüm yolu bulunur.
......Hakan ben Doruksuz ben oğlum olmadan yasiyamam
.....Merak etme sana söz oglun en kısa zamanda kollarında olcak.

Hakan bunları söylerken beyninden Murattin kendileri hakında düşündükleri geçiyordu.Evet Berrin onun resmen karisiydi ama bu sadce kağıt üstünde olan birşeydi.Berrine bir kez olsun donunmamisti.Aynı evde evlendikleri günden itibaren iyi iyi dost gibi yaşamışlardı.
Bunları Murat bilmeli diye düşündü Hakan.Çünkü Murattin gözlerinde hırstan ofkeden çok hâlâ Berrine duyduğu o sonsuz aşkı görmüştü Hakannn.....




ASK OYUNUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin