Arslan'in vicdani

331 20 24
                                    

Arslanin gerçekten o arabadan sağlam çikamazdı imkansızdı Alisya son anda frene basabildi ve ortamı onun çığlık sesleri kaplamıştı.
"Arslan "Alisya hemen arabadan inip onun yanına gitti arabanın önü alev almıştı bile Heleni hanim ve diğerleri olay yerine gelip onu uzaklaştırmaya çalışıyorlardı ama o gidemiyordu.

  Arslan arabaya sıkışmıştı onu ordan çıkarmak nerdeyse imkansızdı.Onun suan yaşadığından bile kimse emin değildi nefes almıyordu.Levent hemen Defne ve Heleni hanıma bakıp Alisyayi götürmelerini istedi Kendisi Arslani çıkarmaya çalışacaktı onu burda bu şekilde birakamazdi.

......Levent dedi Defne
  Levent olanları gönderdikten kısa bir süre sonrasında Arslani cikarmaya çok uğraşmış ama başaramamıştı Arslanin bir ölüden farkı yoktu nefes bile almadigindan bile emin değdi.

Defnenin yola cikmadan aradığı polis ve itfaye hemen olay yerine geldiler.Önce arabanın alevlerini söndürüp Arslani arabadan büyük bir itina ile çıkardılar.
.......O iyi mi ölmedi değil mi dedi Alisya
......Hanfendi Lutfen uzak durum
.......Nabız alamıyorum tansiyon düşüyor
.......Hemen kalp masayı yapın damar yolu açılsın.
.....Doktor bey hastayı kaybediyoruz.
......Hayır ya bu olamaz.o ölemez diye Alisya ağlıyordu.
......Lütfen birşeyler yapın diye bagirdi.Defne
......Elimizden geleni yapıyoruz ama hasta yaşamayi istemiyor.
......Ne demek hasta yasamak istemiyor.

Levent doktorun sözlerine iyice kızmış adeta cildirmisti.Ama yapacak birşey yoktu taki;Heleni hanim duruma müdahale edene kadar kendisi beyin cerahiydi.kizinin ölümmü uzerine istifa etmiş bir daha elini hastaya surmemisti fakat suan
Doktoru ve tüm sağlık görevlilerini kenara itip acilan damar yoluna gerekli olan sıvıyı enjekte edip kalp masajini yaptı ve elektroşok cihazını iki kez uyuladiktan sonra Arslanin hayat dalgaları ekranda görüldü .
......Ama bu nasıl olur siz gerçekten iyi bir doktorunuz.
.......Burda oturup benim doktorlugumu tarsismayacagiz hemen hastayı hastaneye götürün.

  Heleni hanim ambulasla beraber Arslanin başında hastaneye ilerlerken Defne ve Leventle Alisyayi yanlarına alıp,Hastaneye geçtiler sağlık görevlilerinin  Alisyaya yaptigi sakinlestirici onu biraz olsun kendine getirmişti ama yol boyu ağlaması ve kendini suçlaması hiç bitmemişti.
.....Herşey benim yüzünden onun ölmesine ben sebep oldum.
......Sakin Ol ona birşey olmayacak Arslan güçlüdür dedi.Defne
......Onu affetsem bunlar olmayacaktı.
.....Senin hiç suçun yok sonuçta kardeşini kaybetmistin ve zamana ihtiyacın vardı.dedi Levent

  Ambulans sonunda hastaneye varabilmisti.Büyük bir kadro onları bekliyordu hemen ameliyat haneye aldılar Heleni hanim hemen Bashekimle konuşup ameliyata kendisininde girmesi için izin istedi.Başhekim olan Ebru hanım Leventin dayisi Atilla beyin esiydi ve Heleni hanımın  iyi bir beyin cerahi oldugunu ogrenince buna hemen izin verdi.
  Ameliyat oldukça uzun sürmüştü saatler geçmiyordu öyle ki Dört saatlik bir operasyonun sonunda Heleni hanim ve Ebru hanım kapıda görüntü ama ikisinin de yüzüne bakılırsa birşeyler yolunda gitmemişti.
....Yoksa öldü mü?diye ilk soran Alisya oldu gözyaşları içinde
......Yenge, Heleni hanim konuşun o ölmedi değil mi Dedi Levent
......Buna yaşamak denirse evet ölmedi.
.......Nasıl yani ?dedi Defne
.....Omurgasinda ciddi zedenleme hatta kırıklar var?
......Yani Ona ne olacak dedi Alisya
.......Iyilesse bile bir daha hiç ayağa kalkamayabilir.
......Anne Sen ne diyorsun dedi Alisya

Kizinin hayatını kurtaramayan bir anne için Onun ölümüne sebep olan birini kurtarmak nasıl bir duygudur bilinmez ama Heleni hanim eli sen daha fazla birşey gelmediği için oldukça üzgündü.Ozellikle boyle bir son icin Arslan birdaha ayaga kalkamayabilirdi ve ne olursa olsun Kizi artik gelmeyecekti .
●●●●●●□●●●●●●●●●●●●●●□□□□●●●●

  Arslan; Defnenin Antsranin adını söylemesiyle bütün unuttum dediği geçmiş gözünün önünde canlanmisti. Defneye benzediği için Anstra ile birlikte olmus ve yıllarca onu sevmeye çalışmış aslında bunu başarmıştır  Antsranin yaşam dolu oluşu hiç birşeyi sorgulamayip kendisine inanması ona güç vermişti ve bu ask acısını kolay topatlamisti..Doğrusu onu kaybedeceğini hiç düşünmemişti.Ve suan aynı hayatı tekrarliyordu .Bu seferde Anstra benzediği için Defneyi kullanıp vicdanını temizleyecekti ama öyle olmadi.
Defnenin dudaklarindan dökülen Anstranin ismi Arslanin kalbine hançer sapladi ve kapandı dediği bütün yaralar tekrar gün yüzüne çıktı. Bu sefer her zamankinden  daha çok acitiyordu.

Arslan gece sabaha kadar içip Anstranin resmi karşısında ağladı "Keşke zamanı geri alabilmilsem yemin seni mutlu etmek için herşeyi yapardim dedi"Ama artik çok gecti O artik yoktu.
  Sabah erken saatlerinde otelden ayrıldı kendini sahile atti ve  beynini susturmak istercesine içti, içti aklında tek bir kare vardı.Ansttaya evlilik teklif ettgi an."ne çok şaşırmıştı dedi Onla evlenmeyi düşünmediğimi vakit  gecirdigimi düşünmüştü.Oysa parmağına yüzüğü takip onu hiç bırakmayacağını söylediğimde dünyalar onun oluştu."

   Arabaya binmeyi neredeyse unutmustum.Anstranin ölümünden sonra bir daha şöför koltuğuna oturmamistim bir daha kimsenin canını acitmamak için Oysa ben Doktordum insanlara hayat vermem can kurtarmak gerekmezmiydi?Oysa ben bu dünyada beni en çok seven kişiyi oldurmüstüm.

Araba koltuğuna geçtiğimde gözüm hiç birşey görmüyordu kulağımda ve gözümde sadece Anstranin görüntüsü ve sesi vardı."Benimde ölmem gerekti bu yükten kurtulmanın tek yolu buydu belkide Alisya haklıydı bütün suç benimdi ve benim bu hayatta olmamam lazımdı."

  Kendimi araba yarışlarının yapıldığı yerde bulmam bir oldu arabayı okadar hızlı kullanıyordum ki nasıl gittiğim,  nasıl duracağım umrunda değildi tek düşündüğüm beymindeki sesin susmasi"Hani hep yanında olacaktin.Beni sen yok ettin"

Arslan bir ara beynindeki sesleri susturup dışarda ki sesleri duymaya başladı."oda ne Alisya ve diğerlerinin burda ne işi vardı hayır bu olamaz bu sefer değil bunu kendi yapacaktim kimse girmeden arkasında bu sefer gözü yaşlı kimseyi bırakmadan".Alisya bak istediği yapıyorum sonunda ölüyorum "dedi.
  Alisya hemen orda bulunan yarış kıyafetlerinden birini üstüne geçirip arabaya atladığı gibi peşine takıldı.Arslan kendine seslenen Alisyayi duymuyor ve onun kendini affetecegine inanamiyordu.
Alisyayi duymaksızın gaza yüklendi ve sonunda beklenen son Arslanin tek hissetigi büyük bir acıydı.
Alisya ise gözünün önünde parçalanan arabanın on çapına çarpmış Arslana bakıyor ve elinden sadece bağırmak geliyordu.
....Arslan Arslan seni affetim ölme *****
*Yorum atmayı unutmayın
*&Bu arada nasıl gidiyor önerisi olan var mi?
##Alisya  en güzel veda anlamına gelir.
&&Ansrtra yi çok soran oldu.bilinmezlik demektir.

ASK OYUNUWhere stories live. Discover now