Defne lütfen dinle....

441 21 19
                                    

Levent?
Defnenin yanından ayrıldıktan sonra son gaz araba kulandim gözüm hiç kimseyi görmüyor ve nere gittiğini bilmez bir halleydim.Kulağımda Defnenin son sözleri yankilaniyorduSeni sevmiyorumSenden nefret ediyorum'Kalbim bunun tamamen yalan olduğunu biliyor olsada beynim 'Neden seçsin seni kısa mutsuzkiktan başka ne verdim diyordu.Suan sanki iki yangının ortasında kalmış gibiydim.
Hiç bir ışığı görmüyor trafik kurallarına uymuyordu 100 volum arkol çıkardı sanırım bir polis beni geçirse içmeden sarhoş olmuştum.
Oda ne kamyonun biri üstüne diyordu ışığı gözlerini yalana yakar onu farketmemistim bile benimde sonum abim gibi mi olacakti.Hayır bu olmaz.Vinnnnnnnmnmn
.......Körmusun gece gece basima bela olacaksin.Birşeyin yok ya
......Hayır yok iyiyim kusura bakma
......Evlat bu kafayla arba kullanma çek bir köşeye dinlen yada ara birini seni alsın.
Adam yanından ayrılıp kamyonuna binip gitti bende arabayı yol kenarına çekip Burak'i aradim.Beni burdan gelip alması için çünkü arabayı tekrar çalıştırıp sursem bu kadar ucuz kurtulamadım.Burak gelene kadar arabanın içine girip Defneyi ilk gördüğüm günden bugüne kadar olan yasiklarimozi düşündüm.O istese beninden nefret edemez bende ondan O kalp beni iki kez sevdi bende o kalpbi dedim.Kısa bir süre sonra Burak ve Arda gelip beni aldılar benim arabayı Arda sürerken ben Burak'in arabasına geçmeyi tercih ettim ve eve gelmiştik.
.......Abi yol boyunca ağzını bicak açmadı bu ne hal sen ictin mi?
......Hayır içmeden ama suan koca bir bidon içki icsem banamisin demez.
......Defneyle duzelmedi değil mi aranız evine gitseydin abi?
......Gitmedim mi sanıyorum dedi.Bakışlarını Ardaya yönlendirerek.
.....Peki abi neyi uzatıyor ozaman sen onun iyiliği için yaptin bunu ayrıca cocukda senin değil dedi.Arda
......Arda kes çekeni zaten hersey senin o koca çeken yüzünden oldu dedi.Burak
......Tobe, tobe abi ben mi dedim.Kadına bilmediğin bir adamdan yaptigin çocuğu alda başımıza bela et diye Abi sahi onlar nerde.
.......Pelinlerin yazlihindalar suan için en güvenli yer orası enazindan çocuğun babası bulunana kadar.
.......Abi onu bunu bırakınca aileler biliyor mu Defneyle sizin aranızda geçenleri,
.......Sanmam Defneyi bilirsin o kadar inatçı ve çok baskıdır ki her işini kendi halleder.
Bir süre daha sohbet etip birşeyler yeyip içtiler saat epey ilerlemisti .Arda koltuğa yatip çoktan uyumustu.Buraksa Levent'in başında onun uyumasini bekliyordu her nekadar göz kapakları buna uzun vermesede;
.....Hadi sende içeriye gecte yat .
......Yok Abi ben iyiyim hep seni bu halde bırakmam.
......Ne var lan halimde bir kız için ölecek değilim ya bende yatacam zaten,
......Peki abi ama birşey olursa uyandir.
.....Burak kızıyorum ama

  Burak misafir için ayrılan odalardan birine geçip uyudu Leventte kendi odasına geçti.'Madem o Bana inanmıyor kendi bilir dedi'Söylene söylene uyumaya çalışıyordu.Sonra bir ara üsüdügünü farkedip dolaptan ortu almak için dolaba uzandı ve,dolaptaki Defnenin elbisesiyle burun buruna geldi.Elbiseyi alıp 'bunun burda ne işi var diye tirslayip posetin birine kattı tam örtüyü alıp yatağa dönüyordu ki bu seferde komidinin ustundeki Defnenin resmiyle gözgöze geldi.
Çerçeveyi ters çevirip kapattı yatakta bir saga bir sola döndü olmadi "anlaşılan bu işi çözmeden bana uyku yok dedi".Eline telefonu alip Defneyi aradi uzun uzun çaldı ama kimse bakmayınca.Bir anda üzerini giyip Defneye gitme kararı aldı ses çıkarmadan evden çıktı.

  Arabaya binip Defnenin evine dogru yola çıktı ama gecenin saat ucunde kapiyi çalıp ne diyecekti.Üstelik Defnede uyuyor diye düşündü gerçi uyusada o inadından aşağıya inmez diye;
Levent evin önüne geldiğinde son bir kere daha Defneyi aradi ama yine bakan olmadi .Bu sefer mutfak kapısına doğru ilerledi Hacer abla belki uyumamistir dedi ama maalesef kapıdaki güvenlik görevlisinden başka herkes uyuyordu.Onada Defnede çok önemli notlarim kalmış sabah erken toplantim var diye yalan söyleyerek geçiş izni almıştı.

  Levent  evin dört bir tarafını dolanıp acik bir kapi yakut pencere aradi ama bulamadi.'Is başa dustu'deyip Defnenin odasındaki balkonuna  doğru uzanan gül ağacına doğru ilerleyip tırmanıp Defnenin odasına ulaştı. Odanın kapısı neyseki açıktı.Yavaşça odaya suzuldu .
   Defne yatakta mışıl,mışıl uyuyordu.Onu uyandırmak istemiyordu ama bu konuyuda çözmek gerekiyordu.Defnenin yanına yaklaşıp seslendi
......Defne Defne hadi uyan
Defne immm  diyerek sırtını döndü Levent ona daha çok yakın olmak için yanına uzandı.Saçlarını okşayıp onu uyandırmaya çalışıyordu.Ama onunda uykusu gelmişti ve göz kapaklarının kapanmasına engel olamıyordu son bir kere Defne deyip kendini uykuya teslim etti.
Sabah olmak üzereydi.Defne uyku sersemligiyle eli Leventle çarptı ve gözlerini açtı;
.......Senin ne işin var burda be diyerek bağırdı.
Levent gözlerini aradi ve başında ciyak ciyak öten Defne ile gözgöze geldi.
......Bir sus sanada günaydın evdekileri uyandiracaksin.
.......Bura benim evimm farkindaysan  ve sende benim yatagimdasin.Ne işin var burda?
......Eğer telefonlarimi acsaydin bura gelmek zorunda kalmazdım.
.....Ha birde suçlu ben oldum.
 
Defne yataktan kalkıp Leventle kapiyi gösterdi odasından çıkmasını istiyordu.Ikili kendi arasında tartışırken Defnenin bagrismalarini duyan Melek hanım kızına birşey olduğunu düşünüp odasına doğru ilerliyordu ve kapiyi çalıp.
......Defne kizim iyimisin

Defne tam bağırmaya hefesleniyordu ki Levent hemen ağzını kapadi ve gözlerini gözlerine dikip.
......Sakin ses çıkarma.Seni hala çok seviyorum bura seni uzmeye gelmedim şimdi ağzını acagim.Melek teyzeyi gönder konuşalım dedi ve yavaşça elini çekti.
....Iyiyim anne kabus gördüm sadece dedi.
Melek hanım kıZının  sözlerine inanıp aşağıya indi onun uykusunu bolmek istemiyordu.Melek hanimin gittiğini anlayan Levent Defneye yaklaştı
.......Defnem sevgilim ben seni çok seviyorum seni kaybetmek istemiyorum beni affet
.....Seni kackez affetmem gerekecek daha kaç kez hata yapacaksın artık senle paylaşılacak birseyim yok benim.
......o zaman gozlerime bak ve beni istemediğini şöyle.
......Soylerim ne var Seni seni
.......Evet hadi şöyle
......Levent lütfen git
Levent Defneye dahada yaklaştı ve onu belinden kavrayıp kendine çekti Defne kendisini opecegini umarken o sadece dudaklarında parmaklarını gezdirip parmağını öptü
......Hoşçakal  ama beni sevmedigine asla inanmıyorum dedi.ve geldiği gibi balkondan atlayıp gitti.
Defne hiçbirşey soyleyememisti.Sadece arkasından bakakalmisti.
DEFNE
Levent'in arkasından sadece bakakalmisti onun kendisine birşey yapmasından okadar çok korkuyordu ki gözyaşlarını silip hemen Pelini aradi.
.......Pelin Leventle kavga ettik arasına binip hizlica çekip gitti onun kendisine birşey yapmasından korkuyorum.
......Sakin ol Defne ben simdi ona ulasirim.
Defne Pelinne  ona sevmediğini nefret ettiğini söyledim diyemememişti Defne suan Omiru okadar çok arıyordu ki Çünkü Pelin,Toprak Ebru ve diğer arkadaşları hep Levent sayesinde hayatına girmişti. kendisinin ne kadar dostu olsalarda onlar önce Leventindi ve onlara onu anlatıp karalayamazdi.
Suanda doğru olan eve gitmek diye düşündü Melisle kuzenimle sohbet etmekdi.Eve gitip bir süre ailesiyle sohbet etti sonra Melisle bahçeye çıkıp saatlerce sohbet ettiler Melis ikisinin aşkının büyüklüğüne okadar inanıyordu ki ayrılacaklarını hiç düşünmüyordu.
.....Kuzen yarin bu kadar niye ağladım diye kendine kizacaksin Levent seni asla bırakmaz merak etme o sizlere
inanmamistir.
.....Ama Melis o beni çok kirdi biliyorsun bu kaçıncı yalan
......Kuzen yalan söylemişti sadece seni uzulmeni engelemek istemiş okadar

  Uzun süren sohbetin ardından Defne odasına geçip uyumak istedi uyuyup bütün bu yaşanılanları unutmak Defne yatmadan odasının balkon kapısını açık bıraktı.Balkonundan odasına kadar gelen gül kokusunu icine çekmek istiyordu.Çok geçmeden kendini uykunun kollarına bıraktı.Sabaha karşı terledigini farketip kolluni tam tarafa uzatmıştı ki oda ne Levent,Onun burda ne işi var diye düşündü anında onu sapa sağlam karşında gördüğüne sevinmişti bir an olumlu düşünceleri kenara atıp ona odasında ne işi olduğunu soruyor durmadan bagriyordu.Oyleki onun bu bağıran seslerine Annesi uyanıp odasının kapısını çalmıştı buna korkan Levent hemen Defnenin ağzını kapatıp Ona onu çok sevdigini uzman istemediğini söylemişti.
Giden Melek hanimin ardından Defnenin inatinadini kırmak icin
.......Sevmediğini gozlerime balta şöyle dedi
.....Seni seni sözleriyle kalan Defne sadece bir diye bildi .
Sonunda onu kendine çeken Levent dudaklarında parmaklarını gezdirdi Defne heyecandan oluyordu kendisini opmesini  bekleyen Defneye karşı sadece dudaklarında bazen parmağını olarak karşılık verdi ve geldiği yerden balkondan atlayarak gitti. ...
     





ASK OYUNUWhere stories live. Discover now