O SENIN OGLUN

776 22 5
                                    

  Sizleri bekletmeye gönlüm rahzi olmadı.Düşündüm ki Defne olse benim gibi hepimiz çok uzulcegiz.Arkadaslar evet sona sadce 1 bölüm kaldı .diger kahmalarida toparlayıp bitirecegim.Bu zamana kadar yanimda olan herkese cok tesekkur ederim.Sizleri kırıp uzduysem affeyin hepinizi cok seviyorum.Öyle ki  yazım hataları bir görüp okumaya hala devam ettiniz.



Arslan nekadar cabalarsa cabalasın Defne bütün müdalelere rahmen bir türlü tepki vermiyordu.Şimdi degil şimdi hiç sırası degildi böyle herkesi bırakıp bir anda gidemezdi.Arslan içerri giren Leventti apar topar dısarı çıkartmaya calısıyordu çünkü suan onun burda olmaması gerekti.

......Çıkarın onu burdan.sizi sersemler ne yaptınızı sanıyorsunuz?

.........Hayır onun bana ihtiyacacı var kimse beni cıkaramaz diye hüzünlü sesiyle bagırdı Levent

........Doktor bey hastayı kaybediyoruz beyin ölümü gercekleşiyor nabız alınamıyor ve kalp atışları git gide yavaslıyor.

...........şarz et 200 tekrar sarz et 300 hadi Defne basarabiliriz

.........dıt dıt dıt

  Odanın içine büyük bir seslik çöktü diger saglık görevlileri herkes elini cekmişdi .Defnenin üstünden ama Arslan o hala cabalarken odaya yeni doğmuş Dirençin cıglıgı kapladı sanki'g itme anne benim için kal yaşa diyordu'Hemşire bebegi alıp dısarı cıktı ve onu diger bebeklerin yanına götürmek için ameliyathaneden ayrıldı.Koridorda bekleyen herkes gözyasları içinde dua ediyordu.Önlerinden gecen Direnç bebege acıyarak bakmış bu melek için Defnenin yasaması için Allaha yalvarıyorlardı.

.....................................................................................................................................     Oda çok soğukdu uşuyordum. Bedenimde olan upertiye anlam veremiyorum.Arslan'a bu odanin soğuk ve ürkütücü olduğunu söylemiştim ama doğrusu bu kadarını ben bile hayal edemiyordum.^Neden herkes agliyor ki. oysa bana soz vermişlerdi yani hiç aglamayacaklardi. ''Levent sahi o nerde onu neden göremiyorum. Karnım boşalmış bebegimiz doğmuş olmalı değil mi?^ ama neden kimse beni uyandırmadı.''

^^Ellerim neden bu kadar katı ve korku su Arslani bir bulayim beni bu kadar uyutmanın hesabını soracağım.^^

 ''Ameliyathane bu odaydı sanırım. Arslan halen burda mi yoksa Bu adam deli vala ne buluyor ki bu odada.Neler oluyor orta neden herkes yatağın başında sıkılmış agliyor..''Hem Levent burda ne arıyor? Hayır o yatakta yatan ben olamam değil mi? Ben iyiyim bakın burdayım .Levent aşkim bana bak ben iyiyim. Kimse beni neden görmüyor Burda neler oluyor Âllah aşkina?''

......Defne hadi uyan ne olur bunu bana  yapmaEn yakın arkadaşını öldüren bir Azrail  yapma beni diyordu ARSLAN
.......Defne askim Bak oğlumuz oldu Direnç o dışarda seni bekliyor bizi sensiz bırakma
......Ama ben burdayım!!!!

   Odanın içine yayılan bir ışık beni çağırıyordu.içinde kuş sesleri ve dışa sesleri vardı sanki adımların bu yolda hIzlaniyordu.
Ölüm hiç bu kadar soğuk gelme.üstün bana oysa yıllar önce senle ilk karşılaşmamızda daha bir sıcak samiydin bana oysa Şuan korkuyorum senden ve sana teslim olan istemiyorum.
.....Direnç oğlum bu benim oğlum mu?

.................................................................................................................................

..........Doktor bey hasta geri geliyor

...........Evet işde bu afferin Defne dayan seni kurtarcam diyerek yaşlı gözlerle Levente gülümsedi

.........Aşkım ben burdayımdiye bir köşeye sinmiş.Levent aglıyordu.

  Görevliler Levent!i artık dısarı almak zorunda olduklarını söylediler basda itraz etsede araya giren dayısı Atilla bey onu ika etti'Bana güven onu kurtaracagız'
Levent sevdiğini içerde koymanın açısıyla yanıyordu içerde yatan karısı hayatla yaşam arasında savaş verirken onun elinden hic birsey gelmiyordu.Bir an Defneyi taşıdığından bu yana yaşadıklarını düşünüp kendine kizdi"degermiydi ha onu bu kadar kırıp incelemeye degermiydi l"hatta ençok pişmanlık duyduğu olayda onun kalbinin hastaoldugunu bile bile bu ask oynuna devam edip onu incitmedi tüm bunlar yetmiyor gibi onu bu çocuğa zorlamasiydi."Al ışte çocuğun oldu mutlu musun benim çocuğun kizim  orda ölüyor "diyerek Melek hanım Leventtin  uzerine yurudi onu dutduran ne kadar buyuk aci ve ofke duysada  Buray beydi.
.........Sakin ol Melek onun bir suçu yok hem kızımız iyi olcak yine hep beraber olacagiz.
......Efendim ben çok özür dilerim.

Zorlu geçen 5 saatlik bir ameliyatın sonunda nihayet Arslan kapıda göründü.üstü yani olduğu Defnenin kanıyla kirlenmiş ve yorgunluktan ayakta zor sürüyordu
......Kuzum o iyi mi dedi Melek hanım.

......Bizim elimizden geleni yaptık gerisi Allaha kalmış zorbirameliuatti suan için durumu sitabil ama son 48 saat bizim için çok onemli

.......O taşıyacak değil mi Arslan yaşamalı dedi Levent ve Onu gorebilirmiyim.
.......Suan bu mümkün değil onu yoğun bakıma alıyoruz ama ekrandan onu izleyebilirsiniz.
  Bu bikeherkes için bir unuttu enazindan Defne yaşıyordu.Arslan en yakın arkadaşını kurtarmanın sevinci ile odasina geçti.Odasında her girdiği ameliyat için tuttuğu deftere şöyle yazdı Yine seni alt ettim Ölüm.

  Iki gün nihayet geçmişti Defnenin odasının kapısı dan bir an olsun ayrılmayan Levent herkesin bütün ısrarlarına rağmen bir an olsun ordan ayrikmamiatu venihayet Defne gözlerini açmıştı.
........................................................................
               2  hafta sonra
Defne artık iyilesmisti ve en çok görmek istediği şey tabiyki oğlu Dorukdu. Arslana defalarca yalvarmasiba rağmen kendisinin ve bebeğin enfekson kalmasından korktukları için bu buluşma biraz ertelenmişti.
Defneyi ilk görmeye gelenler tabiyki arkadaşlarınızı herkes ordaydi ama Onur ve Defne arasibdakimsenin bilmediği sesiz bir konuşma vardı.
.  .....Daha iyi ikcagini söylemiştim bizi yinekotkuttu vala bu son bundan sonra grup bile insan elinden geleceğin var dedi.Onur gulumserek .
.......Ne söyleseniz haklısınız hiçbiriniz hakkını oduyecek iyki burdasiniz sözleri çok  seviyorum.
......Bizde seni çok seviyorum bir iyiler bunların hesabbini fena soracağız dedi Pelin
.......Gitmeyin kızın üstüne hem artık o bir anne
..... Sahi sen daha Siranc'i görmesin değil mi dedi Toprak..
.......Hayır Atsla  bugün göreceğini söyledi malum ilaçlar falan onu etkilemesi diye
.......Geçmiş olsun Defne dedi tüm erkekler hep bir agizdan'Kızlardan anca fırsat bulduk dedi Burak gulerek
 
    O sırada idanin kapısı açıldı ve Arslan bebek arabasıyla içeri girdi yani yanında Levent ile birlikte,
.......Bu oğlum aynı sana gelmiş şu süre  hasreti birbirine kartı dedi Arslan gülerek.
.......Askim dünyanın en güzel annesi bu günler senin dedi Levent.
Defne be egini kucağına alıp Kevwntte döndü ne ki gözlerle;
.......Levent bu bizim mi
.......Evet askim o senin ve benim oğlum
......Allahim sen nasıl güzel seyrin böyle

Defne kısa bir sure daha  hastanede kaldıktan sonra eve geçtiler eve ilk geldikleri gün görmeye değerdi.Sevdikleri ve aileleri onlar için öyle güzel süpriz hazirlamislardi ki Defne gözyaşlarına engel olamadı.
......Bu annelik seni iyice sıkı göz yaptı diye takıldı Levent
.......Unutma hala kaplanim ama  Leventi kokunu sikti Defne
.....Tamam tamam sustum

Defne artık eskisinden daha iyi idi geçen zama  O ve Levent iyi gelmişti Direnç ve ek artık büyümüştü.Defne tüm gün onun peşinde koşmaktan zamanın nasıl geçtiğini anlamiyirdu bile,
  Defne tüm bu yaşananları kaleme  almaya karar verdi çünkü Levwntu tanifigindan bu yana o kadar çok yaşanmıştı sanki so n o yola koca bir onur sigdirmislardi.
......Anneme yazıyorsun öyle  dedi Direnç
....Seni dedi Defne
.......Nasıl yani ama ve  daha 3 yasibdayi bu kadar uzun plana ki dedi macumca Direnç
......Senden onceside var değil Leventti bakış attı Defne
....... Peki adi ne olcak anne dedi Direnc
......Aşk oyunu saf acı bir ask oyunu

Levent oturduğu koltuktan kalkıp Direnci kollarına alıp Defneye sarıldı ve Onu saçlarından optu.
.......Oğlum bir kizin seversen direk soyle oyun fala  cevirme
.......Levent daha çocuk o
.......Ama anne ben Omur teyzemin yağmuru çok seviyorum bitu cep yola evlencem
......Babasını  oğlu dedi Defne Direnci opup😊😊😊😊











ASK OYUNUWhere stories live. Discover now