Arslanin hain Plani..

318 21 30
                                    

Arslan buraya yani Istanbul gelmeden önce herşeyi düşünmüş en önce aşamasına kadar hesap etmişti.
Fezullah beyin rahatsizlanmasi sadece yaptığı planı hayatta koymasını hızlandırmış aksine bu daha çok işine gelmişti.
Arslan hastahanede Defneyi Leventte bırakmanın pismanligi ve hayal kırıklığı ile Izmir'e dönmüştü.Yıllarca beklediği asik olduğu kadin sonunda onundu üstelik bu sefer kendi evlenme teklifini yöneltmişti..
Arslan Defnenin kalp ameliyatı yapan doktorlardan biriydi ve Defneye ilk görüşte asik olmus iyileşme surecinde de bir an yanından ayrilmamisti.Geçen zaman zarfında  bu doktor hasta ilişkisi iyi bir arkadaşlığa hatta dostluguha dönüşmüştü .Ama bu dostluk Arslanin Defneye evlenme teklif edene kadar sürmüştü. Defne beklemediği teklif karşısında şaşalamis ve kendine ait olmayan bir kalpte asla böyle bir aşka yer olmadığını belirtmiş Arslanla arasına kalın  duvarlar örmüştü .Nitekim Defne Izmir'e sadece bayramları yada tatillerinde gider kısa süren bu tatil  süreçlerinde de kuzeni Melis ve atlarla vakit geçirdi.Arslanda uzun süre Ingiltere gitmisti yarım kalan akademik kariyerini tamamlamak için Uzun yıllar ikisinin hayatindanda çok şeyler değiştirmişti.

Arslan orda tıpkı Defneye benzeyen bir kızla sırf ona benzediği için gönül ilişkisi kurmuş ve Defneyi unutmaya çalışmıştı aslında bu konuda da oldukça başarılıydı ama ne yazıkki kız geçirdiği ağır bir trafik kazasıyla ölene kadar.Arslan bunun üzerine hayatta küsmüş ve Ingiltere de duramamis Turkiye ye ailesinin yanına Izmir'e geri dönmüştü.
Bir daha asla görmem dediği hattâ telefonunu izini bile kaybettiği Defneyi karşında görene kadar sürmüştü açısı Karşında gördüğü Defneye sanki hiç yıllar geçmemiş gibi yada Onca acı unutulmusacasina tekrar asik olmus ama bunu söyleyip söylemekte kararsız kalmıştı; Taki Defnenin 'Bana yaptigin evlenme teklifi hala geçerli mi?'sorusuna kadar Bu Arslanin içinde yıllardır cevapbini bir türlü alamadığı sorunun cevabiydi aslında.

Arslan okadar mutluydu ki ayakları yere basmiyordu.Herşeyin kusursuz olması için elinden geleni yapmış Levent'in nisan törenine gelip ortalığı karistirmasindan bile korkmamisti çünkü onun tanıdığı Defne aldığı karardan anında dönen biri değildi onun bu karardan dönmesi için ciddi bir sebep lazımdı.
Arslan kabus dolu saatlerin bir kac saat sonra olacağını ve bu mutluluğun yerle bir olacağını bilemezdi.
Defne kendisine gelen bir telefonla yerle bir olmuştu.Çünkü intikam için çıktığı bu yol kendisine pahalıya mal olmuştu.Nefret ediyorum dediği ama aslında deliler gibi sevdiği adam suan can cekisiyordu.Arslan Defnenin ani çıkışlarına ve gozyaslarinina dayanamamış onu bizzat hastaneye kendi getirmişti.Ama tüm bu yaşananların Leventtin oynadığı bir oyun olarak düşünüyordu ve Defnenin Leventin gerçek yüzünü görüp hastaneden elele cikacaklarinin hayalini kuruyordu ama gerçekler onun düşündüğü gibi olmadi.
Arslan ve Defne hastaneye geldiklerinde Levent yoğun bakımda can cekisiyordu ve doktorlar onun için bütün umudunu yitirmisti. Kendisi de Doktor olan Arslan konuyla bizzat ilgilenip Leventin gerçekten yaşama şansının çok az olduğunu öğrenince ne soylecegini ne yapacağını şaşırdı.Buna sevinmelimiydi? çünkü ,Sevdiği kadınla arasındaki tek engel birdaha olmamasına kalkıyordu yada daha hayatının bağrında olan bir gencin bir aileye ikinci kez evlat açısı yaşayacağı için uzulmelimiydi? bunu kestiremiyordu.
Leventtin arkadaşlarının kendisine ve Defneye olan tutumları ve Defnenin hastanede fenalasmasi Arslan derinden sarsmisti ve gözünün önüne Ingiltere de kendi kolları arasında ölen Anstrasya sevgilisi gelmişti ve soğuk bir morg odası Defne bu acıyı kaldirabilirmiydi?
Arslan oan belkide hayatının en zor kararını alarak Defnenin hayatından gitmeyi uygun bulmuştu.
Ama Izmir'e vardığında ailesinin ve çevresinin tutumuyla bu iyi niyeti zamanla yerini terkedilen bir adamın öfkesine ve hırsına donusturmustu buna birde Levent ve Defnenin mutlu sadetlerinin hergün gazete ve magazin sayfalarını suslemesi bu öfkeyi dahada koruklemisti.

Arslan bu işin peşini bırakmamış ve Levent hakinda bütün bilgileri toplamıştı ne sever, nere gider, kimle görüşür artık bir nevi Leventtin aynadaki yansıması olmuştu ve artık onu kendi silahı ile vurmanın vaktiydi.

Arslan Leventin en buyuk zafinin güzel kadınlar ve içki olduğunu biliyordu nitekim daha Defneyi tanımadan asik olmus ve bir hafta icindede bu ilişkiyi magazine taşımıştı.Ama bir sorun vardı Levent Defne hayatına girdiğinden behri gece hayatına töbeli is yemekleri yada kokteyler dışında ağzına içki koymuyor ve her gittiği yere mutlaka Burak yada Ardayida götürüyordu kısacası ona ulaşmak ve bu planı hayatta koymak oldukça zordu .
Arslan bu ise önce Leventi Defneye soguk ve ilgisiz gostermek ve kiskanclik togumlari ekerek başladı. ve Aileye Levent'i kaba der anlayissiz kizlarini üzen bir adam imajı çizerek basladi...

Yorumlarinizi bekliyorum.

Sizce arslan ne planlıyor?
Levent bu tuzağa düşecek mi ?
Defne Levent ilişkisi nere gidiyor?
Ailenin tepkisi ne olacak?
Opuldunuz gullerim .😚😘😙❤❤❤❤

ASK OYUNUWhere stories live. Discover now