Herşeyi duzeltebilirim

360 20 23
                                    

Beklenen bolum Defne ve bebeğini çok merak eden oldu bu bolum onlara Sözleri çok seviyorum.
Yorum atmadan geçmeyelim.
Opuldunuz.
❤❤❤💋💋💋💋👄


Defne hastane ve kabristandan sonra nihayet evine gelebilmisti.Son yaşananlardan sonra kimsenin ağzını bicak acmiyordu."Hangi insan ölmeden kendine mezar yaptırır ki"
Aileler kendi aralarında konuşup dugun tarihini belirlemeye çalışırlarken orda bulunan arkadaslarda Defneyi mutlu etmek için ellerinden geleni yapıyorlardı.Ama ters giden birşey vardı Levent Defneyle konuşmuyor âdeta onun yüzüne bile bakmıyordu.elindeki telefonla meskul oluyor arada sirada da kısa telefon görüşmeleri için balkona çıkıp geliyordu.Bu durum herkesin kafasında su soruyu oluşturdu "Levent Defneye hala kızgın mi eğer öyleyse onu affedebilecek mi?
Oysa Levent tüm bunların dışında sevdiği kadını ve ikisinin ortak bir parçası olan bebeklerini kaybetme korkusu yaşıyordu.'Onlara birşey olursa 'Bunun düşüncesi bile korkunçtu.
Defne bebegi için kendi canından vazgeçmiş herkesede bu konu hakkında yorum yapnayi yasaklamisti peki ama neden acaba Levent ve diğer arkadaşlar üstünde çok baskı yaptugindan mi yoksa o bu bebeği gerçekten mi istiyordu? Levent tüm bunlardan emin olamıyordu.
Akşam neredeyse olmak üzereydi herkes birer ikişer izin isteyip ayrıldılar asıl amaçları ikiliyi tek bırakıp sorunlarını çözmelerini sağlamaktı Ama oda ne Levent kendi ailesinden ve orta bulununan herkesten izin isteyip ' önemli bir görüşmem var'diyerek Defneyi bıraktı.
.........Efendim izniniz olursa önemli bir is görüşmesi için benim acil cikmam gerek.
.....Levent ne görüşmesi bu üstelik Defne bu haldeyken ertelesek olmaz mi?dedi Adnan bey sert bir tonda
........Üzgünüm ama erteleyemem hep Defne gayet iyi ayrıca birşey olursa başında sizler varsınız bana ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.
.......Abi istersen ben gidebilirim dedi Burak
......Hayır size kendimin halledetcegi bir görüşme olduğunu belitiyorum şimdi izniyle
........Bırakın gitsin Önemliymiş madem dedi Defne
......Evet enaz senin kadar dedi Levent duru bir sesle
Leven'in bu sözü herkeste saskinlik yaratmıştı Defne kadar onemli olan iş ne olabilirdi.Defne ise gözyaşlarını engellemeye çalışırken Ömür yanına yaklaşıp sadece onun duyabileceği bir sesle
........Merak etme geçer oda az şey yaşamadı üzülme dedi
........Sahi geçer mi? diyebildi Defne

Saat epey gec olmasına rağmen Levent akşam yemeğine gelmediği gibi nerde olduğuna dair hiç bir bilgi vermemiş aramamisti. Bu daha önce yaptığı yada tekrarladığı bir davranış değildi.Adnan bey Defnenin durgun ve üzgün haline dayanamayıp Levent'i aradı.Evde olduğunu çok yorgun olduğu icin haber veremediğini söylemişti.Adnan bey bu duruma çok sinirlensede ne ortamı germek nede Defney'i daha fazla üzmek isteğinden;
.......Kizim merak etme eve geçmiş.Sen rahatsız oldugun için rahatsız etmek istememiş dedi.
.......Aaa oldu mu şimdi keşke yemeğe gelseydi dedi Melek hanım
.......Tesekkurler efendim rica etsem beni ora Ali amca götürebilir mi dedi
........Defne kizim bu saate ne işin var üstelik henüz iyilesmedin bile dedi Burak bey
.......Lütfen baba onu görüp konuşmam lazım bu böyle gitmez
.......Peki ama dikkat et unutma artık bir can daha sana emanet

Defne odasına çıkıp Omur'un yardımıyla giyindi.Onunla konuşup rahatlayıp tüm konusacaklarini düşündükten sonra Ali beyin kullanacağı arabaya binip
Leventtin evinin yolunu tuttu.
Levent evinin çalan kapısını büyük bir şaşkınlıkla açtı.çünkü bu saatte kimseyi beklemiyordu hele Defneyi kesinlikle beklemiyordu.Gelen kesin Burakdir diyerek kapiyi acti;
.......Senin burda ne işin var üstelik bu saate bu halde?
......Levent konuşmamız lazım.
.......Peki ama şimdi değil Ali amca Defneyi geri goturmusun evine?
.......Tabiiki görürüm gel kizim.
......Hayır Ali amca bu gece konuşmadan surdan sura bir adım bile atmam
......Peki sen bilin ben uyuyacagim sende ne yaparsan yap.

Levent arkasını dönüp merdivenlerden odasına çıktı Defne açık kapının önünde kalakalmisti.Ali amcayi yolcu ettikten sonra oda Levent'i takip edip odasına girdi.Odaya ilk adım attığında bu eve ilk gelişi,yasanalar hepsi gozunun önünde canlandi.Yataga yaklastiginda Levent gözlerini kapamis uyumaya çalışıyordu.
......Lütfen beni son birkez daha affet herşeyi duzeltebilirim.Seni çok seviyorum seni kaybetmek istemiyorum sadece korktum.

Levent Defneyi dinliyor ama onun hiçbir sozune karşılık vermiyordu.
Defne ise durmadan konuşuyor Onunla tanıştıkları günden bu güne yaşanılan herşeyi ona özet geçiyordu oyleki onsuz olduğu zamanlarda neler yaptığını bile ,Sonra dayanamayıp Leventtin yanına yaklasip onu dudaklarından optu.
Levent buna kayıtsız kalamadı ve oda dudaklarını Defnenin ateşli dolgun dudaklarına müdürledi.fakat gözünden akan yaşların önüne gecmedi .Defne suan Leventtin bu durumuna bir anlam veremiyordu.Ve bir anda Levent kendini geri cekip;
.......Neden Niçin bana soylemedin Benim sana bunu yapmama izin verdin?
......Levent askim sakin ol Ne söylemedim anlamıyorum?
.......Çocuk sahibi olmanın imkansız olduğu bunun için hayatını riske atacağını neden.
........Ben senin gözlerine baktığım her an kayboldum ve ne kadar çok baba olmak istediğini bilirken sana bunu nasıl söyledim.
. ......Evet ama seni herşeyden çok sevdiğimizi bilirken Hiç çocuğumuz olmasa yine günden güne artan bir sevgiyle sevecegimi bilirken Neden ?
......Peki sen tüm bunları nerden öğrendin yoksa!
.......Evet Arslani ziyaret etmeye gittigimde Arslan söyledi üstelik kurtulma şansın yüzde bir bile değilken sen nasıl bunu söylemesin.Demek o yüzden bu bebeği istemedin.
.....Aslında bebeği değil senin bilmesi istemedim Levent ben gözlerinin önünde ölmek istemedim
......Hayır ne sen nede bebeğinin ölecek. Bir daha söyleme böyle birşeyi Ben bunu halledebilecem
.......Peki ama nasıl?
.......Arslanin dediğine göre çift embirioyla yani bir bebegimiz normal yoldan olurken diğer bebegimiz yapay yoldan olacak.
.......Peki kurtuluş oranim nedir
.......Emin ol bu bizim için tek çıkar yol.Sana birşey olmasına asla izin vermem
......Sana güveniyorum

O gece Defne Leventtin kollarında bir melek gibi uyurken Levent sabaha kadar hiç uyumadi.Gerçekten bunu basarabilecek miydi?Defne onun verseydi nefesi ekmeği şuydu onsuz değil bir hayat yarını bile dusunmiyordu...

ASK OYUNUWhere stories live. Discover now