Berrin ve Gecmis

337 24 18
                                    

Murat'in BERRİN için hazırladığı plan ve organizasyon hiç sekmeden kusursuz bir şekilde işliyordu.Berrin bu gece için kırmızı sırtı açık bir elbise tercih etmisti. Doğrusu oldukça sık ve güzel görünüyordu.Murat karşısında Berrini ilk kez böyle görmenin şaşkınlığını yaşarken içinden bir seste ona "Yanlış yoldasın geri don diyordu."fakat o suan kalbimin bütün kapilarini kapatmis ve adeta beynini bile susturmustu..
Güzel geçen bir akşam yemeği sonrasında Murat,Berrini kedine çekip kollari arasina alıp uzun uzun dans etti.İçtiği içkinin etkisiylede sersemleyip Berrin kendini Murat'in kolarina bırakmıştı.Muratinda istediği buydu.
Avını ürkütmek istemeyen bir avcı gibi mill,milim sokuldu Berrine onu kucağına alıp yukarıya yatak odasına götürdü.
Babasiyla kaldığı dönemlerde eve çok kız getirip birlikte olmustu Murat ama kendi evine kimseyi getirmemişti bir anlamda Berrinde onun için bu evde ilkti.
Onu kucağına alıp yavaş adımlarla odasının kapısını açtı Berrin suan bulunduğu ortamdan korkup gerilsede sevdiği adamla olmaktan son derece mutluydu.Murat yavaşça Berrine yaklaştı ona bir cama dokunur gibi nazikçe dokunup kendine çekti yavaşça dudaklarını optu Murat şimdiye kadar bir çok kızla öpüsmüstü ama Berrinde tattigi tat bu koku hiç bir kadında yoktu.
......Cok güzelsin kokun baş döndürücü
......Murat lutfen dur bu doğru değil.
......Beni seviyorsun öyle değil mi?
......Evet ama şey korkuyorum.
......Korma ben seni üzecek canını yakcak birşey yapmam.

Murat ilk kez bu sözleri söylerken icinden birşeyler kopuyordu Sonra kendi kendine "Aman sanki ilk birlikte olduğu adam benmiyim numara yapıyor dedi"ama durum hicte öyle değildi çünkü Berrinin gerçekten ilk birlikte olduğu ona ilk dokunan adam Muratti.
Berrin suan Murattin kucağında yaşadığı mutluluk ve hazdan uçarken ilk kez biriyle birlikte olmanın mutluluğu yaşıyordu.

<< Oda ne Murat Berrinin bakire olduğunu anladığında beyninden vurulmuş döndü bu nasıl olurdu>>>?Hemen Berrinin üstünden kalkıp yataktan çıktı.
.. ...Neden daha önce söylemedin dedi yüksek bir sesle
Berrinse Murattin tepkisine anlam veremiyor onun bir anda yataktan kalkıp kendine bagirmasindansa oldukça korkmustu ürkek ve zor duyulan bir seske;
......Anlamadım neyi daha önce söylemedim dedi.
......Daha önce hiç bir kimseyle birlikte olmadığını?
......Nasıl bunun aksini dusunursun dedi bukez Berrinde biraz olsun sesini yukseltetek.
......Allah kahretsin ne olcak şimdi.
.......Murat sorun ne erkekler genelde bir bayanın ilki olmak ister oysa sen suan ilkim oldugun için bagiriyorsun.
.......Senin bunu anlaman imkansız.
......Öyle mi nedir anlmadigim yasadigindan pişman olman mi yoksa Seni evliliğe zorluyor olmamdan korkman mi?

Murat;Berrinin son sordugu soruya cevap verme gereği duymadan kendini banyoya attı.Suan ne düşüneceğini ne yapacağını bilmiyordu.Oysa O Berrinede birlikte olup sabahında diğer kadınlara yaptığı gibi pahalı hediyeler ve eline sıkıştırdığı üç bes kurusla onu terkedecekti..Fakat Berrinin diğer kadinlardan farklı olması can yakiciydi
Murat buna kendini yokladı Ben bu kizi seviyorum aslında dedi o hayatıma girdikten sonra sanki hayatının merkezi oldu başta sadece idaha diye gördüğüm bu oyun gün geçtikçe içinden çıkılmaz bir hal almıştı."Olmazsa evlenirim "diye bile aklından geçirdi.
Murat banyodan çıktığında Berrin odada yoktu peki ama gecenin bir yarısında nere giderdi bu kız hemen uzerini giyinip evden çıktı fakat o yoktu.
●●●●●●¤●●●¤●¤¤¤¤¤●●●●●●●□□□□●●

Ertesi gün yada daha sonraki günler Berrin okula hiç gelmedi.Murattin Berrinin evine gitmeye yüzü yoktu gitse kapiyi açan yaşlı kadına ne diye diyecekti.Kızıni infa ettiğini sonrada korkup kaçtığını mi?
Murat her yerde onu aradi ama ne bir telefon nede bir haber hic birsey yoktu daha sonra okuldaki Elif hocadan onun yurt dışına gittiğini ogrendi.

Murat aylarca bu oynadığı oyunun acısını çekti her yerde onu aradi eskisinin aksine daha fazla acımasız hırçın bir adama dönüşmüştü.Babasının israri üzerine okulu bitirmişti.Son sınıfta sınıflarına yeni gelen Defne diye bir kızla ilgilenmeye başlamış onun hal ve tavrını Berrine benzetmisti .Ama onun Levent diye birine ait olduğunu duyunca kendini kaybetmiş. İcini kapanan hırs tekrar alevlendirdi.Defneyi elde etmeye çalışmış bu yolda akla gelebilecek her türlü kötülüğü yapmış hatta üstü kapanmış dosyaları bile açmıştı.Fakat unuttuğu birşey vardı kendi eski sayfalarinda birgün karşısına bir silah gibi çıkacağı;

Berrin ;Muratla yaşadığı o acı geceden sonra günlerde bu açıdan kurtulmak için elinde geleni yapmış fakat başarılı olamayinca çareyi ondan uzaklasmakta kaçmakta bulmuştu.Yarim kalan eğitimine Almanyada devam etmişti. Kizinin bukadar uzak yere gitmesine gönlü rahzi gelmeyen Kadriye hanım kısa bir süre sonra kizinin yanına gittiğinde kızını hamile olarak gördü. Peki ama bu nasıl olurdu?Şimdiye kadar adına namusuna zeval getirmeyen kizi bunu nasıl yapardı.
Kadriye hanım başta yaşananları ve kizinin söylediklerini kabul etmeyip Muratta haber vermeyi düşünsede sonunda kizinin ısrarlarına ve göz yaşlarına dayanamadı ve sustu.

Berrin o gece evet Murattan hamile kalmış ama kendisiyle yaşadığı birliktelikten pişman olan bir adamın çocuğunu kabul edeceğini asla düşünmemişti ve Sevdiği adamdan olan bebegide aldırmayı asla dusunmeyerek kendisi için doğurup bakmak istedi.
Berrin Almanya da eğitimini tamamlayıp Bebeğini buyuttukten sonra annesi Kadriye hanimi sözlerine dayanamadı ve Memlekete doğduğu topraklara geri dönme kararı aldi. Fakat Berrin bu sefer yalnız değildi kendisine orda okul ve iş konusunda yardımcı olan hatta bununla da yetinmeyip ve onunla evlenip bebeğine Soyadını veren Hakanla beraber dönmüştü.

Hakan 40 yaslara merdiven dayamış son derece karizmatik ve centilmen bir adamdı.Eşini kizinin doğumunda kaybetmiş ve birdaha evlenmemis hatta bu düşünceyi akilna bir an olsun getirmemişti.
Berrinle ortak arkadaşları olan Bahar aracılığıyla tanışmış kısa sürede bu arkadaşlık dostluğa dönüşmüştü.Hakan Berrinin başına gelenlerle son derece üzülmüş.Yıllarca adını ağzına almadığı evlilik kelimesinin ikisinin iyiliği için olacağını düşünüp buna karar vermişti Çünkü kendi kızına bir anne ve Berrinin oglunada bir baba lazım olacağını düşünmustu fakat bu evlilik kağıt üstünde olacaktı.

Berrin Almayada kaldığı süre zarfında Murat hakında haberler almıştı onun kendisini hiç unutmadigi aramaktan hiç vazgeçmediğini hata bu duyduklari karsisinda bir ara onu affetmeyi bile düşünmüştü taki Defne ile yaşanan olayları duyduktan sonra onun değişeceğine olan inancı kırılmıştı.

Murat ogun ofiste işleri düzenleyip Babasına artık değişeceğini ve işlerinin başına gecegi haberini vermek için odaya girdiğinde Babasinin telefonla konuşmalara said oldu.
.....Döndü demek ustelik yaninda eşi ve Bebekle
...Anladim bunu Murat'in duymaması lazım.

Tam o sırada kapiyi açıldı
Murat odaya girince Ahmet bey ne söyleyeceğini bilemedi.
.....Hayırdır baba benim gene neyi duymamam gerek.
......Önemli birşey değil isle alakalı
......Baba sana verdiğim sözü tuttum işlerin başına geçtim.Şimdi sıra sende hani yalan yoktu.
......Peki o kız adı Berrin mi neydi Turkiye ye dönmüş.
......Baba bu doğrumu ?Peki ama nasıl kimden duydun?
......Eşi bizim şirketlerden birine başvuru yapmış üstelik birde bebekleri var.
......Eşi ve bir bebekleri mi ama bu nasıl olur?
.......Olmuş ışte artık bu işin peşini biraksan iyi olur.

Murat duyduklarına inanıyordu.Berrin bunu nasıl yapardı.Tamam o onu çok uzmustu bir daha toparlanamaycak şekilde ama Berrin onu sevmişti o bunu gözlerinde görmüştü şimdi nasıl olurda Beni unutup başkasıyla olur ve bir bebeği olur diye dusunuyordu.

Muratti suan hiç kimse durduramadı.O Berrini görüp tüm bunları kendine sormadan da rahatlayamayacakti...

ASK OYUNUWhere stories live. Discover now