Defne ve Ailesi (Levent doğru karar mi?)

361 19 14
                                    

Yorum yapmayı unutmayın gullerim opuldunuz ..

Defne Arslanin hain planlarindan haberi varmiscasina tüm gece uyuyamadi çeşitli kabuslar gördü öyleki sabah uyandığında sırılsıklam terdiyatagi ve ustundeki kıyafetleri .'Allahim hayırlara cikarsin'dedi.Oyleki her defasında bir trafik kazası geçiyor araba içinde kendi cansız bedenini goruryor tam yanına yakladigi sırada Leventtin kendisine seslenen sesini duyuyor ama yanındaki kızın kendi olduğunu gorunce sok geçiyor.Defne gece boyunca bu ruya ile boğuştu.
Yataktan kalkip guzel bir dus alip butun o kabuslari unutmak istedi oyle ki birazdan Levent kendisini almaya gelecek ve beraber guzel bir kahvalti yapacaklardı uzerini giyinip asagiya indiginde babasi elinde kahve salonda oturmuş onu bekliyordu.
......Gunaydin Defne biraz konuşabilir miyiz?
.......Gunaydin bana tabiiki yalnız birazdan Levent gelecek konu neydi?
......Defne senin bu tutarsız davranışların daha dün Levent yüzünden herkes birbirine girdi.Sen sabahlara kadar agladin üstelik yetmezmiş gibi Arslani evden kovdun şimdi onla kahvalti yapacagim diyorsun yok artık bu kadarı fazla.
......Baba lütfen sakin olur musun Arslani bura ben davet etmedim hem o benim hiç bir zaman arkadaşım olmadi ya doktorum du yada nisanlim suan ise sadece eski bir tanidik.
.....Demek öyle Peki Defne ama şunu unutma Arslan senin hayatını kurtardı.
......Bunu pekhala başka bir doktorda yapabilirdi ayrıca hayatimi Arslan degil kuzenim Umut kurtardı.
.....Defne gidebilirsin.

Burak bey kızıyla yaptığı tartışmadan son derece üzgün ve kızgındı Defne nasıl bu kadar değişmiş olabiliyordu o kimseyi kirmayan adeta yanlış bir söz kullanmaktan korkan kizi suan karşısında bir kaplan olmuştu hemde kim için kendisini üzen kiran biri için.
Levent kapinin önünde bir süre bekledi kapiyi çalmaya dünkü yaşananlardan sonra oda korkuyordu ama Fezullah beyi dün gorememenin verdiği tedirginlikle kapiyi çaldı kapiyi açan Hacer hanım olmuştu.
.....Hoş geldin oglum gec buyur Defne şimdi gelir babasıyla konusuyor da.
......Tesekkurler hacer teyze ama ben önce Feyzullah dedeyi görmek istiyorum uygunsa.
.....Yani oglum ben haber vereyim sen bekle,

Levent;Hacer hanimi beklerken duyduklarına inanamiyordu .Burak bey son yaşananlardan kendini sorumlu tutuyor ve Defnenin hastalığından en buyuk sorumlusu olarak kendini gösteriyordu.Tabi birde Arslan bu kadar koruyup sevmesi onun derinden yaralamisti. Duyduklarını gelen Hacer hanıma belli etmeden Fezullah beyin bulduğu odaya girdi.
......Hoş geldin dede geçmiş olsun.Duydum çok üzüldüm kusura bakmayın gelmekte geciktim.
......Pekde hos bulmadum oglum nedir bu olanlar dün evi basmissin.eskiyamisin sen?
......Efendim ben ozurdilerim biliyorsunuz ki Arslanla pek iyi anlaşamıyoruz üstelik onun Defneyle olduğunu duyuca.
......Duyunca gidip evi baslarina mi yikayim dedin .Bak Levent bilirsin seni severim Defneye olan sevgindende hiç şupem yok ama bu işler böyle olmaz herşeyin bu adabı var öyle değil mi?
......Haklısınız efendim bir daha tekrarlanacak Üstelik Arslan burda olmadığı için asla
......Levent Arslan hayatımıza senden çok önce girdi ve Defneyi zorlu bir ameliyattan sonra o hayatta dondurdu.Sana gelecek olursak Defnenin Dayısının oglusun ayrıca Defne abinin kalbini taşıyor buna saygımız sonsuz ama sendende aynı saygıyı beklemek hakkımız diye düşünüyorum.
.....Tabiyki efendim Arslanin mesleki kariyeri hakkında birşey diyemem Defneyle olan arkadasliklarinada ama bu arkadaşlık benim ilişkimi sarsip Defneyi benden uzaklastirirsa kusura bakmayın orda dur derim.

Feyzullah bey ve Levent içerde hararetli bir şekilde konusurlarken Defne babasıyla yaptığı konuşmayı bitirip yanlarına gelmişti.
.....Dede bir sorun mu var?
......Gel Defnem söyleyecekleri mi sende dinle Leventle olan ilişkinize bir çekin düzen verin ve aranızda çıkan her sorunda başkalarını suçlamaktan vazgeçin.
......Kastettiginiz Arslansa artık bu meseleden cidden cok sikildim.Arslan kim ya hayatinizza benle girdi ve ben istedim diye pek halada cikabilir.
......Defne bense sen iyi degilsin o adama bir can borclusun.
......Ben ona değil Umutta bir can borçluyum oda suan maalesef hayatta değil.Yuru Levent gidelim
.......Kusura bakmayın efendim.

Defne Leventtin elini tutup hızlı adımlarla kendisini dışarı attı tüm bu yasananlara inanamiyordu.Dedeside babası gibi düşünüyordu bir an sadece bir an kisada da olsa beyninde su soru yankılandı "Haklı olabilirler mi?"Hemen bu düşünceyi defedip Levent'e dogru gülümseyip onun elini daha siki tutup yanağına bir buse kondurdu.
......Endiselenme hayatım ben hep senin yanındayım asla seni bırakmayacağım dedi Leventte dönüp.
.....Biliyorum bir tanem. Kimse seni benden alamaz hemde hiç kimse.

Levent ve Defne arabaya binip kahvalti yapacakları mekana gittiler Levent bunun için kendilerine ait bir otelin lobisini tercih etmişti.Çünkü Defneyle yaşadığı ilk beraberliğin izlerini burda silmek ve onu mutlu edecek bir organizasyon hazırlamak sevdiğine bu sefer kendi isteği ile dokunmak istiyordu.Korkusuz ve endişesiz..

Defne niye buraya geldiklerine bir anlam vermesede Leventtin kendisinden sonra yapacak olduğu toplantının bu otelinin lobisinde olabileceğini düşünmeyi tercih etti.
Levent ve Defne havuza bakan masalardan birini tercih etip otururlar, kendilerine gelen görevinden Levent extre olarak sadece su böreği istedi Defnenin en sevdiği yiyecek olan,
Beraber büyük bir mutlulukla kahvalti ediyor ve evde yaşananları düşünmüyor hata bahsini bile acmiyorlardi . Oda ne?

Leventtin gozleri kendileri gibi lobide oturmuş kahvesini yudumlayan adama takıldı gözleri bu Arslandi onun burda ne işi vardı bu otelde?Hemde kendisinin haberi olmadan.
Arslan kendine bakan bakışları anında farkedip bakışların sahipbi olan Leventin yanına gitti amacı tabi Levent değil Defneydi.

ASK OYUNUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin