GELINIM OLUR MUSUN?

425 34 17
                                    

Defne gördükleri karşısında şok olmuştu demek Leventtin gunlerce kendisinden sakladigi ve icinde bulunduğu tutumun gerekcesi buydu.Defne biran karsinda Burak ve diger arkadaslari gorunce once onemli bir gunu unuttuğunu düşünüp paniğe kapıldı.Çünkü kendisine gunlerce surat asan onu önemsemeyen Leventten böyle bir süpriz beklemiyordu.
.....Bugün önemli bir gün ve ben unuttum değil mi?dedi ellerini yuzune kapatarak.
.....Hayır hayatim bugün senin dudagindan dökülecek sözcükle önem kazanacak.
.....Nasıl anlamadim burda neler oluyor?
Levent onun elinden tutarak gül yapraklarıyla dolu ve meselelerle süslenmiş yoldan arkadaşlarının yanına doğru götürdü. Havai fisekler,balonlar ve süslemeler hersey çok güzeldi. orkestradan su müzik sesi duyulmaya başladı.
❤Multideki müziği acmanizi tavsiye ederim burda ❤❤

Bende kaybolani ,sende bulmak guzel
Yitip unutulani sende görmek guzel
Güzel demek yetmez
Muhteşem olmalıyız.
Bakir bir yere senle varmalıyız.

Bir umut gozledigim
Yıllardır beklediğim
Kalbimin sahibisin sen
Çırpınıyor yüreğin
Ferman buyur ölürüm
Ömrümün sahibisin sen

Duy su kalbimin vurdugu sesi
Dilerim bitmesin bu tutku,sevgi
Kulak var dilimden dökülen sözlere
Bir söz bir evet,bana versene
Evlenirmisin benimle

Defne duydukları karşında ne söyleyeceğini nasıl davranacağını bilemedi sanki gözlerimin içine bakan Levent degilde koca bir dünyaydı. O an nefesimin kesildiğini bütün kanımın vücudumdan çekildiği hissettim elim ayagim titriyordu .Alkış fırtınası içinde herkes
.....Evet evet diye hayriyordu.

Defne yanında duran adamın gözlerinin içine bakarak evet dedi evet bin kere milyon kez evet Levent sevdiği kadınını kolları arasına alıp kendine çekti ve onun ateşli ıslak dudaklarıyla kendi dudağını birleştirerek birkez daha sordu.
.....Gelinim olur musun?
.....Evet Aşkın olurum.
Defne günlerde beklediği teklifi ışte şimdi alıyordu hersey dusundugunde guzel ve göz kamastiriciydi hata olan ustuydu.Kısa bir kutlamanin ardından herkes izin isteyip ayrıldı.
.....Teprikler dostum biz artık gitsek çifte kumrular tek kalsa artık dedi.Burak
.....Teprikler kuzum cok mutlu olun dedi Pelin
Herkes tepriklerini iletip gittikten sonra Levent ve Defne gecenin ilerleyen vakitlerine kadar dans edip yemek yediler saatlerce sohbet ettiler.
Defnenin içkiyi fazla kaçırmasına Levent bu sefer ses cikarmamisti çünkü oda Defne gibi bu gece mutluluktan ne söylediğinin ne kadar ictiginin farkında bile değildi.
Levent güçlükle oturduğu masadan kalkıp Defneyi kolları arasına aldı.
......Artık kalkalim mi hayatim çok geç oldu dedi elinden tutarak.
......Tamam peki dedi Defne ayağa kaldığında sendeliyordu.
Levent Defneyi kucağına aldı çünkü onun bu durumda yürüyeceğini hiç sanmiyordu.Arabanın kapısını açıp yavaşça Defneyi arka koltuğa yerleştirdi.Defnenin kendi kendine konuşması Leventin aklına Defnenin kendinde kaldığı ilk geceyi hatırlattı nasılda kızmıştı sabah uyandığında dedi.Levent bu sefer Defneyi hiç kuşkusuz korkmadan kendi evine gotuyordu...
Eve geldiklerinde Defneyi kollari arasina alip yatak odasina goturdu.Onu yatagin ustune biraktiktan sonra asagiya inip kahve hazırlamak istedi; çünkü suan ikisinin şöyle sıkı bir kahveye ihtiyacı vardı.
......Defne askim hadi biraz toparlan kahvelerimiz hazır hadi biraz gayret et dedi.Levent onu ellerinden tutup kaldırmaya çalışırken.
.....Hayır ben kahve değil seni istiyorum dedi.Defne
Levent Defnenin boynuna attigi elleri yavaşça kenarı koyuyordu fakat Defne her defasında daha ısrarla koyuyordu sonunda ellerini Leventin boynunda kenetlendi onu kendine çekerek onu öpmeye başladı.Levent Defnenin opucuklerine karşılık veriyordu fakat suan içinde bulunduğu durumun gidişhatından da korkuyordu.
......Defne dur yapma ne olursun
.....Gitme lütfen saril bana dedi.
Levent Defneyi hic bu şekilde red edeceğini düşünmemişti.Hayatında ilk kez bir bayanı red ediyordu.üstelik suan karşısında ki bayan sevip asik olduğu ve gerçekten sevip arzuladığı bu kadındı.
Defne nihayet ellerini boynundan gevsetmis ve uykuya dalmıştı.Levent onun üzerini örtüp eline kahvesini alıp orada bulunan kanepeye uzanıp Sevdiği kadini  izlemeye devam etti."Allahım nede guzel uyuyor melek gibi" dedi

ASK OYUNUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin