BOŞANMAK ISTIYORUM..

513 26 27
                                    

Arkadaşlar lutfen yorum yapalım
yorum yapmadan gecmeyim.
Yeni bolum artık cuma ve cumartesi günleri gelecektir hızlı bolum yayınlayınca okumakta zorlanan okucularum var teşekkürler

Berrin ilerleyen günlerde Muratti daha fazla görür olmuştu hatta Hakan Murattin yanında çalıştığından behri bu görüşmeler dahada siklasmisti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Berrin ilerleyen günlerde Muratti daha fazla görür olmuştu hatta Hakan Murattin yanında çalıştığından behri bu görüşmeler dahada siklasmisti.

Hakan Türkiye de birçok is yerine Bahar aracı ile başvuru yapmış ve büyük bir bolumunden de olumlu yanıt almıştı.fakat o Bahar'in bütün vazgeçirme çabalarına karşı Murat'in babasına ait fabrikalarının birinde çalışmayı istemisti.Orda başlayalı bir ay gibi kısa bir süre olmasına rahmen hemen yükseliş yaşamış öyle ki kendisini hemen fabrikanın üst mevkikerinden olan araştırma danışma bölümünde bulmuştu bu şu demek di Muratla arasindaki mesafe işçi işverenden çok bir adım arkadaşlığa adımdı.
Murat babasının sözleriyle şirketin ve fabrikaların başına geçmiş herşeyi daha yakından inceliyor her konuda bilgi sahibi oluyordu.Hakanin kendi hakkı da bilgi sahipbi olmadığını düşünen Murat onun yakındaki öğrendiği bilgileri sabitlemek için ona daha yakın davrandı oyleki beraber yemek öğle yemekleri zamanla aile yemeklerine dönüştü..

Murat bugün Hakanla yeni yapılacak bir araba üzerinde çalışırlarken Hakan onu durmadan didikleyip Berinle olan yakınlığını sorgulamasından sikilmisti bu durumu sonlandirmanin yolunun onu eve cagirmaktan gecegini düşündü.
.......Murat bey bugün akşam bir planımız yoksa sizi evinde ağırlamak isterim.
.......Tesekkurler size zahmet vermek istemem.Eşiniz iki çocukla uğraşırken onu yormak istemem.
........Estağfurullah Murat bey eminim oda benim kadar bu durumdan memnun olcaktir.

Murat 'Deli bu adam ne yapmaya çalışıyor yoksa benim Berrinin eski sevgili olduğunu bilmiyor mu? diye düşünmekten kendini alamadı.
Akşam için Murat; Berrin ile ayrildiklari son gunki kıyafeti tercih etti bu petrol mavisi bir gömlek ve siyah bir pantolondu .Kalbi ağzında olarak yola cikan Murat,Berrin ve Murattin bulunduğu evin kapısını çaldı.Oda ne Berrinde onun gibi dusunmus ve bu akşam için kırmızı bir elbise tercih etmişti.

Berrin sanki ilk kez gördüğü hiç tanımadığı birini karşılıyor gibi onu karşılayıp elini uzatıp içeri buyur etti.Hakansa bu gecenin nasıl devam edeceğini çok merak ediyordu çünkü O Berrinin hala Muratti sevdiğinden okadar emindi ki ama Murattin Berrine olan sozlerinden bir türlü emin olamıyordu.Hirs mi,Vicdan mi, hangisiydi.Eğer bu gece Berrinin gözlerinde kalbinde taşıdığı eski gormezse yıllardır içinde tuttuğu aşkı Berrine sunacakti.
.....Hoş geldiniz Murat bey buyrun Hakan içerde"Hayatın Murat bey geldi.
'Hayatim mi dedi o'Murat bu söz karşında kalbinden vurulmuştu yemek boyunca gözlerini Berrinde alamamisti.Hakanın sordugu bütün sorulara kısa ve öz cevaplar vermişti yemek ilerlerken Dorugun uyanıp ayaklanip masaya gelmesi herkeste bir sok yarattı.Berrin bir an içini saran upertiten kendini alamadı.
......Oğlum bebeğim sen misafirimize hoşgeldin mi diyorsun?
.......Izniniz olursa kucagima alabilirmiyim.
......Tabiyki buyrun.
Berrin Murattin sordugu soru karşında ağzını alamamisti Hakanın da Tabi sozuyle ikinci soku yaşadı suan minik oğlu Murattin yani gerçek babasının kucagindaydi.Doruk sanki Murattin gerçek babası olduğunu hissetmiscesine ona oyunlar yapıp onu opuyordu hatta bir ara ona" baba baba "demesi üzerine Hakan ve Berrin gözgöze gelip bakışlarla yetindiler.
Saat ilerlemiş ve epey gec olmuştu.Murat izin isteyip kalktı.O gittikten sonra Berrin oglunu kucağına alıp uyutmak için odasına gitti.Yıllardır Berrinin odasına adım dahi atmayan Hakan suan odanın merkezindeydi.
.......Berrin konuşmamız lazım.
......Hakan sen bu odada diyebildi sadece Berrin.
......Evet ben yıllarca bu odaya girmedim çünkü bu seninle yaptığım bir anlasmaydi.Bugün ben bunu cignedim ama sende bugün aramızdaki en önemli şeyi ezip gectin.
.........Neymiş o dedi Berrin saskinca
.......Berrin sen adama nasil baktiginin farkindamisin.Doruk onu kucakladiginda baba dediginde bir onaylamadığın kaldi.
.......Suan sacmaliyosun.
......Sacmaliyorum öyle mi ozaman neden Murat evliliğimiz hakında konuşurken susmayı tercih ettin.
......Çünkü biz gerçekten evli değiliz Hakan ve suan bu tartışma gereksiz.
......Öyle mi Peki biz neyiz Berrin iki çocuğumuz var ve sen suan benim soy adımı taşıyıp aynı evde yaşıyoruz biz neyiz.
.....Hakan odamdan cik suan gerçekten bunları konuşmak için uygun zaman degil.

Hakan her konuşmada sözde Berrine bir adım daha yaklaşıyordu ve bu durum Berrini urkutuyordu.Ne istiyordu bu adam neyi öğrenmek istiyordu Hakan Berrine dokunup elini tuttuğunda Berrinin gözlerinde korkuyu gorunce yaptığı hatanın farkına vardı ve;
......Berrin ben boşanmak istiyorum.
.......Hakan istedigin eğer buysa bunu yapabilirsin anlaşmamız buydu.
......Anlaşma anlaşma senin bakış acin bana sadece bu?
........Hakan ne istiyorsun.
........Seni seviyorum seni istiyorum anlıyormusun?

Hakan bu sözü söyleyip odadan çıktı .Berrin bulunduğu yere yığılıp ağlama krizine girmisti'Bura hiç gelmeliydi.Muratti evine sokmaliydim.Hakan haklı ben napiyorum"demekten kendini alamadi."Bosanmak istiyorum."
Hakanin sözlerinden beyninde yankılanan tek şey buydu belkide en mantıklısi buydu.Boşanmak...

ASK OYUNUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin