BERRIN ;Hakan ve Bebek(Doruk)

387 25 21
                                    

Berrin ,yıllar sonra Türkiye gelmenin verdiği tedirginlik ve korkuyla ne yapacağını bilemiyordu.Yıllarca birkez olsun yanlış mi yaptım ben diye düşünmemişti Berrin çünkü kendi ve bebeği için aldığı kararın kendileri için en iyi yol olduğuna okadar emindi ki,
Hatta çoğu zaman geçmişte bıraktığı Berrine yani kendine kızar;"nasıl bu kadar kör olabilsin o adama inandin" diye söylenirdi.
Hakan'ın altı yaşında olan kizi başlarda Berrini kabul etmeyip ona kapris ve naz yapsada zamanla onu çok sevip hatta ona anne bile der olmuştu.Hakan bu durumdan son derece memnundu, ama bir tarafdanda üzgündü sonuçta Berrin sadece ona sığınmış biriydi hiç bir zaman onun olmayacaktı.
Hakanda Berrinin oğlu Doruk'u kendi çocuğu gibi sevmiş kizi Eladan bir an olsun ayirmamisti.Kadriye hanım damatindan çok memnundu öyle kağıt üstünde olan evliliğin gerçek olması için dua edenlerin başında geliyordu.

Hakan makine uzmaniydi bu sebepten Turkiyede is bulmasi oldukca kolaydı fakat burayi bilmediği için kendisine yardımcı olması için Bahardan yardım istemisti Bahar;Berrinin yaşadıklarından haberi olmadığı için kendisine Muratlarin araba makine fabrikasinda iş bulmuştu.

Muratsa babasından duyduklarına anlam veremiyordu.
Bu sefer öyle kolay elinden kurtulamazsin diyerek heryerde Berrini arıyordu ilk olarak eski oturdukları mahalleye gitti konu komşuya herkese onu sordu ama hiç kimse onların nerde olduğunu bilmiyordu Murat son çare olarak Berrinin bu ülkeden gittiği haberini kendisine söyleyen Elif hocanın yolunu tuttu.Elif hanım başta Muratta çok kizsada nasıl böyle bir hata yaparsın diye onu suclasada daha sonra onun Berrine olan sevgisine inandı.
.....Elif O gelmiş burdaymis doğru mu ?
.....Evet ama sen bunu nasıl kimden öğrendin?
......Bu önemli değil o nerde duyduklarım doğru mu ?
...... Murat bana bak ne duydun bilmiyorum ama onu artık rahat bırak onu tekrar üzmene izin vermeyeceğim.
......Elif biliyorsun ben o geceden sonra çok pişman oldum her yerde onu aradim ama onu bulamadım.
......Evet onun için üzdüğünü pişman olduğunu biliyorum. Peki ya sonra Defne onunla yasanlar Murat senin değiştiğine inanmıyorum.
.......Elif lutfen bana bir şans daha var emin ol herşeyi duzeltebilirim.
.......Bunun için çok geç o artık evli ve bir bebeği var.
Elif sonunda Murattin isrararina dayanamadı ve Berrinin görev yaptığı okulun adresini söyledi ama onu uzerse bu sefer kendi elinden çekeceği olacağını söyledi.
●●●●●●●●●●●●●●●☆☆☆☆▪▪▪▪▪¤¤¤¤¤▪▪
Murat ;Eliften Berrinin adresini aldıktan sonra vakit kaybetmeden ertesi gün onun görev yaptığı okulun önüne gitti.
Sabahın erken saatleri olduğu için herkes okula yeni geliyordu.Murat uzun süre bekledikten sonra hala Berrin gelmeyince Elif hocanın kendisine yanlış adres verdiği düşünüp tam ordan ayriyordu ki Berrrini gördü.
Siyah bir arabadan indi uzun saçlı uzun boylu bir adam ona sarıldı optu. Daha sonra bir kız çocuğu arabadan ona seslenip
.....Anne iyi dersler dedi.
Berrin onu ve Adamın elindeki bebeği öpüp onlara gülümseyip okula doğru ilerledi.
Adam arabasıyla uzaklasinca Murat arabasından çıkıp Berrinin arkasından seslendi.
....BERRIN!
Berrin duyduğu ses karşısında neye ugragini saşırdı bu ses bu oydu Murat,
Berrin arkasını dönüp donup kalmıştı sanki ayakları onun kontrolünden çıkmış bulunduğu yere cakili kalmıştı.
....Sen hangi cüretle adımı ağzına alır bura gelirsin?
....Berrin beni dinlemen lazım ben çok pişmanım.
......Demek pişmansin ha bunun için biraz gec kalmadin mi?
......Ben o geceden sonra heryerde seni aradim seni sordum ama sen kacarcasina gitmistin.
......Evet gitmiştim.Çünkü sen beni kovmustun hemde ne için.
......Berrin ben çok özür dilerim.
.....Dileme sakin özür dileme beni unut çünkü ben seni çoktan unuttum kendine ait yeni bir yuva kurdum beni çok seven bir eşim ve iki tane çocuğum var.
.....Peki ama bu nasıl olur.Sen beni bu kadar kolay nasıl unutursun.
......Kusura bakmayın Murat bey diğer kadınlarda nfarkım olmadığını bana siz öğrendiniz .

Berrin bu sozun ardından hızlı adımlarla ordan uzaklaştı gün boyu ruh gibi ortada gezdi dersine girdiği sınıfdaku öğrencilerine hasta oldugunu soyleyip konu tekrarı yaptırdı.Ogretmen arkadaşlarına ise gece oğlunun uyutmadigi yalanını söylemeyi tercih etti.Akşam olup eve gittiğinde kendini mutfağa atıp yemek yaparak rahatlamak istedi ama bu pek ise yaramamisti.

Hakan yemekte Berrinin gergin görüp merak edip onun adına endiselenmisti fakat Kendileri ile yemeğe kalan Kadriye hanımin yanında onun bu halini sorup ogrenememisti.Kadriye hanimi evine bıraktıktan sonra pastanede sapip Berrinin en sevdiği çilekli pasta alıp eve dönen Hakan onu karşısına slip sormaya başladı.Çünkü ne zaman birbirlerine içlerini dökecek olsalar Hakan Berrine hep çilekli para alırdı onun rahatlaması için.

......Evet Berrin seni dinliyorum neyin var?
......Yok benim birseyim sadece yorgunum okadar.
......Berrin biz ne zamandan behri birbirimize yalan söylüyoruz.Hadi ama herşeyi konuşabiliriz öyle değil mi?
......Bu gün o geldi okula?
......Kim geldi?
......Murat benden özür diledi pişmanım falan dedi.
......Peki ya sen ne soyledin?Hakan kalbi ağzında duyacağı cevapbi bekliyordu.
.......Ona gerçeği söyledim evlendiğimi ve iki tane cocugum olduğunu.
....Berrin ya gercektem pisman olmuşsa yani Kalbinde onun sevgisinin bittiğine eminmisin?
......Bitirmek mi? Ben onu sevmekten bir an olsun vazgecmedim ki Hakan.
......Peki ona neden gerçeği soylemedin. Günün birinde ya Doruk'u ogrenirse ve neden soylemedin diye seni suclarsa?
......O bunu hiç bir zaman ogrenmeyecek evet onu sevebilirim ama unutma bir tarafım hala ondan nefret ediyor.
......Berrin bu aşk beni korkutuyor.

Hakan gerçekten Berrinin içinde duyduğu aşktan korkuyordu çünkü biliyordu ki bu hayatta bir kadının kalbini kirmak çok kolaydı tamir etmekse neredeyse imkansız ve hiç bir kadın yanan caninin intikamini almadan bu aşkı sonlandirmazdi.

Hakan kendi odasına geçtiğinde Berrinde oğluyla beraber kaldığı odaya geçti oglunu kolları arasına alıp öpüp kokladı. Onun herşeyden habersiz olarak uyuyan olsn bedenini izleyip gözyaşları döktü.

Daha sonraki günler Murat,Berrinin okul kapısından hiç ayrilmamisti ve okula gönderdiği gullerdende bikmamisti.Tek istedigi onunla başbaşa bir yerlere gidip konuşmak ve onun dudagindan affetim kelimesini duymakti ama bu onun düşündüğü kadar kolay olmayacaktı.
Murat Berrinin peşinde koşarken Hakanida araştırmayı ihmal etmemisti. kimdir ,neyin nesidir.Kısacası onun hakında gerekli olan bütün bilgileri toplamisti.
.....**Demek daha önce evlenmiş ve hanımını kizinin doğumunda kaybetmiş ve daha sonra kimseyle birlikte olmamış.Berrinle evlendikten altı ay sonra çocukları olmus peki bu nasıl olurdu Berrin bu süre zarfında Turkiyedeydi erken doğum bile olsa bu en fazla yedi aylık bir bebek yapardı.
Murattin bu işin peşini bırakmaya hiç niyeti yoktu.Berrinse Murat'in kendine yaklaştıkça her geçen gün korkuyordu.Sevdiği adamın yanında olması onu çok zorluyordu duygularına engel olamayıp ona herşeyi anlatıp onu bagislamaktan çok korkuyordu.Murat ise bu süre zarfında Berrinin evlik hayatının dışardan çok iyi olduğunu duymuştu fakat ikilinin birbirine yaklaşımları oldukça resmiydi.Murat Berrinin asik hallerini bildiği için suanki hali asik bir kadından çok iyi geçinen bir dost imajı çiziyordu.Bakalım gerçekten Murattin dediği ve düşündüğü doğru muydu?Berrinde hala içinde bir yerde onu seviyor muydu?Ama Muratti asıl ilgilendiren soru Doruk bebekdi .Küçük kız ilk esindense ikinci çocuk kimdendi Bu adamdan olması için Berrinin kendini aldatması gerekiyordu bu imkansızdı.

Murattin aklına Berrini ilk tanıdığı gün geldi kendisinin bütün soruları nasıl bir anda cozdugune inanamisti oysa bir bilse idi bütün soru ve cevapların ona bildirildiğini ve sınava cevap anahtariyla girdiği ve kendisinin o anki sinirle bunu farketmedigini Murattin suan tıpkı o sınav gibi iyi bir cevap anahtarina ihtiyacı vardı peki ama bunu nasıl bulacaktı?
Yorumlarını bekliyorum gullerim❤❤❤💕

ASK OYUNUWhere stories live. Discover now