Arslan Ölecek mi?

319 22 19
                                    

Bu oydu yerde yatan üstü gazete kagitti ile kapanmış olan kişi benim canım kanim kardesimdi .
Kardeşimin cenaze töreninden sonra Arslani hiç gormedim görmek istemedim o her defasında benle konuşmak kendini affetirmek istesede ben kaçtım Taki onu bulunduğum otelde gorunceye kadar,

Türkiye döndükten sonra kendime uygun bir iş aradim ama mahlesef Ingilterede yaptığım eğitim burda geçerli değildi.Anstranin ölümünden sonrada mesleği yapamazdım Arkeloglugu;
Şimdiye kadar binlerce kisinin mezarini kazmıştım yada binlerce kişiyi o toprağa geri koymuştum ama Canimin bir parçasını toprağa vermek gerçekten çok zormus .
Anstranin ölümünden sonra tekrar Türkiye döndüğünü duyduğum Arslan Izmir'e ailesinin yanına dönmüştü.Ve sanki hiç Anstrayi tanımamış onun ölümüne sebep olmamış gibi hayatını yaşıyordu.Üstelik onu bura iten sebepbin bir kız olduğunu öğrendiğimde beyninden vurulmussa döndüm yani herşey o kizi unutmak icindi Bu adam ablami hiç sevmemiydi?

Arslan'a kaç kez ölsün diye beddua ettim yada onun hayatını karatmak için kaç kez çaba gösterdim doğrusu sayısını ben bile hatırlamıyorum ama suan;
Annem dün evimize gelen kızın Arslani Ingiltereye gelmesini daha doğrusu kaçmasını sağlayan kız olduğunu söyledi yani Defne gerçekten bana ve ablama çok benziyordu içimden o kiza kizsamda bir yanım onun hiç bir gunahi olmadığına okadar emindi ki peki kimdi asıl günahkar ve suçlu?Arslani hiç bir zaman sevmeyen onu o gözle görmeyen Defne mi?Yoksa Aşkına karsilik göremediği icin onu unutmak için Ablamı sevdiğine inandiran Arslan mi yada ikiside değil. Tüm bunları bilmesine rağmen Arslani ve Defneyi kabul etip Ölüme yürüten ablam mi?

Insan başı vücuduna ağır gelir mi hiç?Benim geliyor sanki suan koca bir dünya beynimin ustunde içinde bitip tükenmez sorular ve ablamla yaptığım son kavga
....."Bu adam senin ölüm sebebin olacak "demiştim ve olduda
●□□□□□□□●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

Annem elinde telefon hızlı adımlarla yanına gelmişti çünkü evimize gelen adam onu aramıştı yani su Defnenin nişanlısı olan Levent söylediğine göre Arslan intihar ediyormuş.Buna sevinmem gerekti.yıllarca ölümünü görmek istediğim o adam ışte ölüyordu.
.....Alisya Alisya nerdesin?
.... Burdayım anne ne vardı?
....Arslan o intehar ediyor araba yarışlarının olduğu yere gidiyormuş ?
.......Annem ne diyorsun sen kim söyledi sana bunu ?
.......Levent o söyledi hadi çıkalım.

Arslan Anstranin ölümünden sonra yıllarca değil araba yarışlarına katılmak araba surmemisti gidecek olduğu yere taksiyle gider yada kendi arabasi icin sofor tutardi
Sadece son bir kaç aydır yasatigi travvadan çıkmasına karar verip kısa mesafelerde araba surer olmuştu.En son Izmirden Istanbula Levent kaza yaptıginda uzun süre araba kulanacak olmus fakat ondada sonanda imdadına sofor Ali bey yetişmişti.Fakat suan o ölüme meydan okuyordu .
●●●●□●●●●●●●●●●●●□□□□□□●●●●●
Levent Heleni hanimi aradıktan sonra hızla araba yarışlarının yapıldığı yere gitti.'Ne yapıyordu bu adam böyle kendini öldürecek"Arslan son suat araba kulaniyordu sanki gaza olabildiğine yükleniyor suan ne aklı başa ayağı frenin yerini bilmiyordu.

Arslan'i durdurmak için elinden geleni yapıyorlardı ama o kimseyi görmüyordu.Alisya hemen yarış kiyafetlerinde birini giyip yarış arabasına oturdu."Alisya Sen napiyorsun" bunu söyleyen kişi Heleni hanımdan başladı değildi suan KıZının Arslani kurtarmak için gösterdiği çabaya sasirsin mi sevinsin mi bilememisti?Heleni hanım bunun yani sıra içinde çok büyük bir acı hissetdi.Ya ona birşey olursa;

Alisya araba sürme konusunda oldukça iyiydi. Akşamları Ingiltenin en kuydu sokaklarına gider istediği süratta araba kullanırdı.Alisyanin tek eğlencesi buydu anti sosyal hayatının tek eylencesi diyebiliriz.
Alisya arabaya binip Arslan kadar hızlı araba kullanıp onu yaklayacakbilcekmiydi herkes nefeslerini tutmuş ikisini izliyordu.Arslan sonunda peşine yakılan Alisyayi fark etti ama durup yavaslaslacagi yerde daha çok gaza basıyordu.Alisyanin kendisini affedecegine bir türlü inanamiyordu.

Arslan son virajı alırken kendisine yaklaşan Alisya ile dahada panik oldu Alisyanin sözlerini artık çok daha rahat duyuyordu.
.....Arslan yavasla Arslan
.......Git burdan Alisya senin burda için yok.
......Arslan seni affettim bitirelim artık bunu
......Sana inanmıyorum.
Patttttt kutt don dong

Hayır bu olmazdı Arslanin arabasi virajı alamamış bariyerlere çarpmış ve hızla takla açmaya başlamıştı .Alisya gozlerinin önünde araba ile uçan Arslana inanıyordu dudaklarindan"Ölmesin Allahim ne olur ölmesin."Sözleri döküldü ama bunun için çok geçti o arabanın içinden Arslanin değil kimsenin sağ çıkması mümkün değildi.Arslan böyle bir sonu mu kendine layık görmüştü.Yoksa bu Anstraya vicdan borcu muydu bilinmez.

ASK OYUNUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin