4 dalis.

5.8K 247 17
                                    

Perrie pov.

Grįžau iš dušo vien su trumpu rankšluosčiu, kuris vos dengė mano užpakaliuką ant lovos pamačiau tai, ko nesitikėjau, ten buvo Zayn.

Ji gulėjo mano lovoje ir kai pamatė mane jis apsilaižė lūpas ir tarė.
-Su tuo rankšluosčiu atrodai karštai, bet be jo atrodytum dar karščiau,- jam tai tarus, aš paraudau.

Aš jo paklausiau:
-Ką čia veiki?- tariau ir dar labiau prisispaudžiau rankšluostį prie savęs.

-Atėjau pažiūrėti kaip laikaisi, bet žiūriu nenuobodžiauji,-aš greit pasakiau.

-Kai pareisiu, kad tavęs čia nebebūtų,- tai tarus pasiėmiau drabužius ir vėl nuėjau į vonią.

Viską atlikusi, tikėjausi išėjus jo neberasti, bet ponulis buvo nusirengęs ir gulėjo lovoje.

-Ką tu čia darai?- aš jo lėtai paklausiau, nes nežadėjau gulti su juo į vieną lovą.

-Guliu ar nesimato? Toks jausmas, kad nesi mačiusi vyro prieš save pusnuogio,- jam tai tarus aš paraudau ir tylėjau.

-Tu rimtai nesi mačiusi? Na, mes galime šią klaidą ištaisyti,- tai pasakęs jis griebė mane už kojos ir parvertė ant lovos.

Dabar buvau ant jo. Bet jis greit mus apvertė ir jis buvo po manimi. Aš buvau sustingusi, nes nežinojau kas bus. Jis tai pajutęs pratarė:
-Atsipalaiduok, mažute,- ir jis pradėjo bučiuoti mano kaklą.

Jo šaltos rankos palindo po mano maikute, kuri buvo ant šleikučių ir ją pradėjo kelti ir numetė kažkur į kampą. Aš likau prieš jį su liemenėle.

Kai Zayn pamatė mano krūtinę jo akys sužibo ir jis pradėjo mano krūtis bučiuoti. Jis greitai atsikratė mano šortukų ir likau prieš jį vien su apatiniais kaip ir jis. Matėsi jo presas.

Zayn pradėjo bučiuoti ir kandžioti kaklą, tad aš išriečiau nugarą ir išėjo tyli aimana. Jam tai patiko. Jis pradėjo bučiuoti mano krūtinę ir ją čiulpti. Aš leidau tylias aimanas, nes tai velniškai varė iš proto.

Zayn grįžo prie mano lūpų ir jas suglaudė ir jo liežuvis įsmuko į mano burną ir pradėjo vienas su kitu kovoti, iki tol, kol mums pritrūko oro.

Jis lėtai pradėjo bučiuoti mano kaklą ir jaučiu liks žymė. Jo ranka pradėjo slysti iki mano apatinių. Zayn šalti pirštai palietė mano vietelę ir pradėjo ją masažuoti.

Aš išleidau tylias aimanas. Jo pirštai greit atsikratė mano liemenėlės ir kelnaičių ir prieš ji buvau nuoga. Man pasidarė gėda, todėl greit kojas suspaudžiau, bet nespėjus man sureaguoti jis jas praskėtė ir pradėjo trinti ir laižyti spenelį. Jis pratarė:
-Laikas tavęs paragaut,-jam tai tarus nespėjau net sureaguoti kai jis su liežuviu palietė mano vietelę.

Aš pradėjau dejuoti ir jam tai patiko, nes pajaučiau jo pirštą savyje. Skausmas perėjo per visą kūną, todėl išleidau skausmo aimana, bet po laiko praėjo ir jutau malonumą. Po laiko pajutau antrą pirštą.

Kai pradėjau aimanuoti jo vardą jis pagreitino tempą. Aš greit pajutau orgazmą. Mano pirmasis orgazmas su Zayn, neįtikėtina. Jam tai padarius, matėsi, kad yra patenkintas savimi, kad suteikė malonumą. Jis man tarė...

Likimas // Z.MWhere stories live. Discover now