2.10

3.1K 154 13
                                    

Lauksiu nuomonių!

Perrie pov.

-Louis?- pasimetusi tariau. Jis susvirduliavo. Greit jį prilaikiau, kad nenukristų. Įleidau jį į vidų ir po lėto nusivedžiau į svetainę. Pasodinau ant sofos. Atsisėdau šalia jo.

-Ką čia darai?

-Neturėjau kur eiti. Todėl atėjau čia,- jis sumurmėjo.

-Iš kur sužinojai kur gyvenu?

-Jesy,- oh Jesy. Nieko keisto, jie geriausi draugai taigi.

Mačiau, kad jis krenta į mano pusę ir nukrito tiesiai į krūtinę. Norėjau jį patraukti, bet jis savo stipriomis rankom apsivyniojo liemenį. Jo viena ranka pakilo iki mano krūties ir ją spustelėjo. Per kūną perėjo malonumo bangą. Norėjau jį atstumti, bet negalėjau. Nežinau kas mane užvaldė, bet aš norėjau to. Jis pakėlė savo galvą ir priglaudė lūpas prie manųjų. Jo ranka vis dar minkė mano krūtį ir jutau kaip jis mane po lėto užgulė. Jis lūpomis nukeliavo kaklu iki krūtinės. Na buvau tik po trumpais naktiniais, tai jo ranka palindo po mano kelnaitėmis ir pasiekęs mano vietelę, pradėjo ją liesti. Iš to malonumo išriečiau nugara.

-Aš taip ilgai to laukiau ir pagaliau tu mano,- jis sušnabždėjo ir įėjo į mane su vienu pirštu. Išleidau prislopintą aimaną. Mes būtume tai padarę, bet jis greit nuo manęs buvo atitrauktas. Atmerkiau greitai akis ir pamačiau juodus plaukus. Zayn buvo tiesiog įniršęs.

-Tu kvailį. Dar paliesi ją, galėsi atsisveikinti su gyvenimu,- jis be pasigailėjimo jį talžė. Greit atsigavusi puoliau juos išskirti.

-Zayn baik. Tu jį užmuši,- klykiau ir bandžiau išskirti. Jis greit pagriebė Louis už pakarpos ir išmetė pro duris.

Zayn grįžęs, čiupo už šlaunų ir persimetė per petį.

-Zayn nuleisk mane,- pradėjau daužyti jo nugarą, bet jis nereagavo. Greit įėjęs į miegamąjį, numetė mane ant lovos ir net nesureagavau, kaip jis liko tik po apatiniais.

-Ką tu darai?

-Patikėk tau patiks,- jis piktai pasakė ir greit nuplėšė nuo manęs naktinius. Jis stipriai suspaudė mano krūtį, bet nejutau skausmo, o tik malonumą.

-Patinka? Gal dar labiau paspausti, nes Louis taip darė,- jis piktai nusijuokė ir dar suspaudė. Išleidau aimaną. Jis greit nutraukė nuo manęs mano apatinius ir likau prieš jį nuoga. Jis pasimėgaudamas nužvelgė mane ir greit su pirštais įėjo į mane. Galiu pasakyti tik tiek, kad Zayn yra geresnis nei Louis.

Net nepajutau kaip jis pradėjo kandžioti mano kaklą ir jį čiulpti. Zayn pražergė mano kojas ir įėjo visu ilgiu. Garsiai suaimanavau ir jis tik pagreitino tempą. Jis buvo grubus ir man tai patiko.

-Buvau pasiilgęs tavo kūno,- jis sumurkė į ausį ir dar labiau pagreitino tempą.

-Zayn aš tuoj,- suaimanavau.

-Ateik čia katinėli,- ir aš pasiekiau savo.

Ryte mane pakėlė skambutis. Pakėlusi galvą pastebėjau, kad aš viena. Na žinoma, jam reikia tik vieno. Suieškojusi telefoną ir jį paėmusi, pažiūrėjau kas skambina. Švietė Jades vardas.

-Klausau?

-Galime susitikti?

-Am žinoma. Kur ir kada?

-Jei galima tai už dešimt minučių. Kavinėje prie mano namų.

-Žinoma. Einu ruoštis,- nelaukusi atsakymo, padėjau ragelį. Greitai šokau iš lovos ir pradėjau ruoštis.
-----
Atėjusi į kavinę greit atsisėdau prie Jade.

-Mes skiriamės.

☆☆☆
Tai bamm parašiau dalį.
Kokia aš hepi
Tai lauksiu jūsų nuomonių ir vote.

Likimas // Z.MWhere stories live. Discover now