20 dalis!

4.2K 181 0
                                    

Opa jubiliejus!!! 20 daliss.

Perrie pov.

Gavau žinutę nuo Zayn. Jis rašė:
Zayn *Labanakt mažute*

*Labanakt branguti*

Greit jį persivadinau į ,,Zayn ❤️''
Nejučia pradėjau šypsotis. Dar niekada nesijaučiau tokia laiminga.

Po menėsio.

Ruošiausi vakarienei, nes šiandien Valentino diena. Zayn pakvietė vakarienės, ir aš negalėjau atsisakyti, nes jis tiesiog pasakė, kad nepriims ne, tad beliko sutikti.

Su Zayn santykiai yra nuostabūs. Aišku neapsieiname ir be pykčių, bet tobulų porų nėra. Bet jei susipykstame tai dėl niekų ir greit susitaikome.

Urghh nekenčiu suknelių, jos nepatogios. Aš negaliu normaliai pajudėti. Dar aukštakulniai. Su jais vos paeinu, bet tikiuosi nenukrisiu. Bet kadangi šiandien tokia diena, tai reikia pasipuošti. Jugi neisiu su džinsais, paprasta maikute ir dar su sportbačiais.

Dar karta su lūpdažiu padažiau lūpas ir į save pažiūrėjusi ar viskas gerai, išėjau iš kambario. Atėjusi į svetaine pamačiau tėvus sėdančius ant sofos.

Išgirdę kad ateinu jie atsisuko. Buvo nustebę, nes aš nevilkiu suknelių. Niekada.

-Atrodai nuostabiai. Tam vaikinui pasisekė, kad turi tave,- tėtis nusišypsojo. Jaučiu kaip mano žandai kaista.

-Ačiū tėti,- tai pasakiusi, išgirdau barškinimą į duris. Nubėgau jų atidaryti. Atidarius užuodžiau jo kvepalus. Ten buvo Zayn. Jis buvo su kostiumu ir atrodo seksualiai.

-Sveika, brangioji,- nusišypsojo.

-Sveikas, užeik, aš apsimaunu batus, paltą ir einam,- pasitraukiau nuo durų.

Pasilenkiau pasiimti savo batus. Tik pasilenkusi pajaučiau rankas ant savo užpakaliuko.

- Zayn!- cyptelėjau. Jis pradėjo juoktis, bet patraukė rankas. Apsimovusi batus jau norėjau vilktis paltą, bet Zayn jį čiupo man iš rankų ir padėjo apsivilkti.

-Ačiū,- padėkojau.

-Išeinu,- sušukau per namus, nesulaukusi atsakymo, paskui Zayn išėjau į lauką. Nuėjusi prie mašinos, jau norėjau daryti dureles, bet jis buvo pirmesnis už mane. Padėkojau ir įlipau.

Pajungiau radiją ir pradėjau dainuoti. Zayn visą kelią juokėsi iš manęs. Kartais jis irgi prisidėdavo.

Mums privažiavus prie restorano, aš nustebau, nes jis buvo prabangus.

- Zayn čia labai brangu,- nustebusi tariau.

-Dėl tavęs nieko negailą,- jis paėmė už rankos ir sunėrė mūsų pirštus. Mums įėjusi į restoraną iš kart prisistatė padavėjas.

- Stalelis Maliks,- jam tai pasakius padavėjas mums parodė stalelį.

-Maliks?- sukikenu. Kaip džentelmenas Zayn atitraukė man kėdė.

-Na taip. Kokią dieną tapsi Malik,- jis tai pasakė didžiuodamasis. Aš jo žodžiais buvau nustebusi. Niekada negalvojau su juo savo gyvenimo.

-Pagyvensim pamatysim,- nusišypsojau ir jis pasilenkės per stalelį, pabučiavo į lūpas. Buvau kiek sutrikusi nuo jo žodžių.

Po vakarienės važiavome pas jį.

-Zayn šį vakarienė buvo nuostabi!- sucypiau iš laimės.

-Tai dar ne pabaiga, lelytę,- uždėjo savo ranką man ant šlaunies. Perėjo elektros bangelė, per kūną. Mane ramino jo ranka.

Privažiavus jo butą, jis man greit atidarė dureles. Susikabinę už rankų patraukėme į laiptinę. Mums įlipus į liftą, jis mane greit prispaudė prie sienos ir pradėjo aistringai bučiuotis.

Aš greit atsakiau ir rankomis apsivijau jo kaklą, o jo rankos atsirado ant mano užpakaliuko ir jį spustelėjo. Aš išleidau atodūsį. Būtume taip besibučiavę, bet atsidarė durys ir mes vienas nuo kito atsitraukėme ir patraukėme link buto. Vos atrakinęs jis mane įleido pirmą.

Pakėlusi galvą pamačiau...

Pagaliau parašiau. Jau 20 daliss. Vienu žodžiu didelis ačiū tiems kas skaito. Be jūsų nebūtų mano istorijos. Sooo lauksiu jūsų nuomonių ir vote. MYLIU!!❤❤❤

Likimas // Z.MUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum